Nå kan du bestille heftene på mail!

Hei dere!

Det var dessverre litt for liten oppslutning til at jeg kunne bestille opp et lass med hefter igjen (det er nemlig et minsteopplag), men jeg tok til meg et miljøvennlig tips fra et par av dere – som jeg også var inne på helt i starten av dette prosjektet; PDF-fil

For de av dere som ikke vet hva jeg snakker om, du kan nå bestille Sunne Middagstips og Sunne Fristelser og få de tilsendt på mail. Sparer tid og miljø, samt at du kan printe det ut selv dersom du ønsker.

Sunne Fristelser vol.2 får du fortsatt som et hefte tilsendt fraktfritt i posten.

Du finner bestillingsskjemaet HER

NB! Husk å skrive inn riktig mailadresse!

10 kommentarer til “Nå kan du bestille heftene på mail!

 1. Caroliine

  Hei Kristine!

  Først og fremst må jeg bare takke deg for hjemmesiden din som gir meg masse inspirasjon og motivasjon til trening og sunt et kosthold! 😀 Jeg har prøvd flere av oppskriftene dine hjemme og de faller i smak for både meg og min kjære samboer 🙂

  Hva er prisen på de forskjellige heftene hvis man ønsker dem på PDF-fil?

  Lykke til i konkurransen 🙂 Du ser fantastisk ut og kommer til å gjøre det kjempe bra! Heia heia!

 2. Torunn

  Hei, hvor lang tid tar d før man får heftene?:) Kjæresten min bestilte sist gang du la ut tilbudet, og har enda ikke fått de. Gleder meg til å kunne bake litt andre ting på kjøkkenet.

 3. Cecilie Lykke

  Jeg er så glad i det heftet med sunn bakst! Vant det her og har brukt det masse, både selve oppskriftene og til inspirasjon 🙂 Du er superflink, Kristine, det virker som du virkelig dedikerer deg til det du driver med.

 4. Vibeke

  Du er så flink altså! Kreativiteten din er til stor glede for oss andre som bare hermer 😀 Men jeg tittet på noen av de «gamle» oppskriftene dine, og der har du brukt Hi-maze og jbk-mel! Lurte på om det kan byttes ut med fiberhusk og fiberfin? 🙂 Skal lage skoleboller! 😀

Det er stengt for kommentarer.