Flere hefter?

God morgen!

Nå er det flere som har etterspurt både middagsheftet og det første dessertheftet – begge to er nå utsolgt. Det er noen eksemplarer igjen av dessertheftet vol.2 som du kan kjøpe her.

Jeg hadde ikke tenkt til å printe disse opp igjen grunnet høye kostnader og jeg har dessuten tenkt som så at de fleste av dere som har ønsket det har nok skaffet disse allerede – men har jeg mange etternølere eller nye lesere som fortsatt er interessert?

Rekk opp en hånd, eventuelt skriv en kommentar her, dersom du er oppriktig interessert i å kjøpe ett av disse. Da blir det lettere for meg å ta en avveiing på hva jeg skal gjøre.

Takk!

P.S Jeg gleder meg til å vise dere gårsdagens middag senere i dag, det var så godt!

P.S 2 Skal du på NM 6.okt? Du kan kjøpe billetter her.

God dag videre! Hilsen alternativ-Pippi

67 kommentarer til “Flere hefter?

 1. Tone

  Du kan jo eventuelt gi ut heftene som en bok i PDF-format. Dette er veldig mye gjort med amerikanske amatørproduserte selvhjelpsbøker. Der betaler man med paypal eller visa og får «boken» tilsendt på mail. Sjekk f.eks ut text the romance back og liknende bøker. Dette gjør det jo lettere og billigere for deg. Så kan man heller printe ut dokumentet hjemme om man vil det.

 2. jeanett

  jeg er veldig interesert i middagshefte 🙂 kjøpte meg nettopp begge dessert heftene, å er såååå fornøyd 😀

 3. Kristine

  @Cathrine: Hei, og takker så mye for innspill!
  Jeg har de som pdf-filer liggende, så da ble valget tatt i går kveld – jeg selger ut livsverket mitt ( :mrgreen: ) og tar sjansen på ærlige lesere.

 4. Lillian

  Hei Kristine!

  Jeg er fast leser, men kommenterer ikke så ofte desverre… Vil bare si at jeg heier på deg, jeg synes du er flottest av alle, forbilde med stor F! Du motiverer meg til å komme igang med treningen igjen, jeg har hatt en pause da jeg gikk på en smell i vinter.. nå er jeg gravid å må vente til ungen er kommet ut før jeg får startet på 110%. Gleder meg 😆

  Jeg kunne gjerne tenkt med dessertheftene i PDF; hvordan bestiller jeg det? Middagshefte har jeg allerede, du har gitt ut bare ett?

  Norway Open til helga, hvorfor stiller du ikke der foressten? Da skulle jeg kommet å sett på 😀

 5. Hege

  Jeg er og interessert! Har null fantasi innen matlaging, og du er så flink og kreativ der, så det vil jeg gjerne prøve 🙂

Det er stengt for kommentarer.