Det hender at vi spiser litt forskjellig her hjemme, spesielt nå når jeg er på diett. Det er lettere for meg å ha oversikt når det bare er min mat som putrer i kjelene, samtidig som at min kjære gjerne spiser en del mer og kanskje litt annerledes enn meg. Menn er liksom ikke like gira på grønnsaker, rart det der..
Nå er ikke dette noe problem for min del, jo mer mat jeg kan lage dess bedre!
Mat til han – Hamburger med cheddar og kalkunbacon
Ferdigkjøpt hamburgerbrød varmet i brødrister, lett-majones, burger laget av karbonadedeig, krydder og hvitløk, cheddarost, kalkunbacon, ketchup, søtsterk sennep, rødløk og basilikum.
Mat til henne – Torskeburger med kremet spinat
Gul paprika, agurk, egg, cherrytomater, burger av torsk, krydder og hvitløk, kremet spinat av spinat, kesam, salt, pepper og en klype sukrinmelis.
Veldig godt, men jeg hadde spist hans mat hadde det ikke vært for konkurranse – la oss bare gjøre det helt klart.. men, alt til sin tid.
Dessert til henne (det fortjener hun) – Jordbær med vaniljekesam
Vaniljekesam er mager kesam blandet med stevia vanilje, med et dryss sukrinmelis over til slutt.
Dagens trening ble et par øvelser for å vekke en sliten og kald kropp;
Hantel flyes
Sidehev-fronthev
Kabelroing
Deretter kardio på mølla med mamma ved siden av;
55 min rask gange m/stigning
See my vest, see my vest!
Et nytt høstplagg til dere, Röhnisch løpevest – som du finner her.
Lommer både foran og bak, samt refleks på glidelåsen – akkurat som genserjakken jeg skrev om for ikke så lenge siden.
Todd foretrekker fortsatt å gå au naturell.
Dagens middag er allerede planlagt, og jeg gleder meg faktisk til å både lage og spise det. Matglad sa du?
Ha en fin tirsdag videre!
Haha, matfokuset kan bli rimelig heftig på diett, samme hvor avslappet man i utgangspunktet er 😆
Kjenner meg igjen i planleggingen.
Digger poseringen til Todd
så godt ut både det til han og det til deg :))
Jeg lurer bare på en ting… Jeg leser flere blogger om kosthold og trening, slik som din. Jeg har lagt merke til at mange blander stevia vanilje i kesam, i stedet for å rett og slett bare kjøpe mager vanilje kesam? Hvorfor gjør du det, er næringsinnholdet i vanlig kesam bedre enn vanilje kesamen?:) Blir så nysjerrig:)
@Hanne: Haha, spesielt etter en viss stund! Jeg er visst der nå tror jeg.
Todd tar en stabil sideleie
@Lovelyliller.com: Takk for det, men innrøm at den til han så bedre ut 😆
@Ingrid: Jeg kan bare svare for meg selv, men jeg kjøper mager kesam fordi jeg bruker det til alt mulig – også i middag. Vaniljekesam begrenser altså det, ergo mye lettere å tilsette søtning når jeg vil det selv 🙂
Utrolig å standhaftig du er ! Skulle ønske det var meg. Du er flink! Hva mener du er det aller viktigste for å gå ned i vekt, hvis du bare kan velge mellom spise sunt, eller trene? Det er noen som sier at kostholdet utgjør 80 %. Hva mener du?
@Lykketrollet: Takk for det! Jeg er sta, og ikke minst har jeg et konkret mål jeg jobber imot 🙂
Det aller viktigste er kostholdet, uten tvil. Det som gjør (styrke)trening så viktig i tillegg er at man som regel ønsker å bli strammere (les: bevare muskelmasse) i prosessen.
Du ser så flott ut, er en stor insperasjon. Du kunne ikke lagt ut en matplan på hva du spiser i løpet av en dag?
Begge burgerene så egentlig ganslke gode ut, men jeg hadde nok gått for den til han 😉 La forresten merke til hvor stor Todd er nå!! Fine pusen 🙂
Hej Kristine 🙂
Jeg har fulgt din hjemmeside et godt stykke tid nu:)
Jeg har faktisk fået lavet min egen blog nu, så hvis du vil kigge forbi
og evt ligge en lille hilsen, ville jeg blive glad:)
På forhånd tak 🙂
Mvh Charlotte Thomsen
http://www.charlottethomsen.com
aldresgrensen på bodyfitness er vel 18 ? 🙂
Hei Kristine!
Jeg batlte for to hefter for ca 2 uker siden. Når kan jeg regne med å få dem:)?
Takk for en fin blogg!
Hei!
Jeg lurte på – når du skriver rask gange m/stigning på mølla – hvor mye stigning på mølla bruker du? Og hvor fort går du?
Haha, du er søt! Og flink!!! Tror ikke jeg kunne gått på diett, altså 😛
Veldig mye god inspirasjon hos deg! 🙂 Hvordan er kalkunbacon på smak – og hvor selges det? Jeg har aldri sett det før. Kanskje jeg ikke har kikket etter det 😉
@camilla: Jeg har skrevet litt om det her: http://www.kriweb.no/2011/09/06/en-typisk-matdag/
🙂
@Jay: Ja ikke sant 😉
Han ser større ut på bildet her enn han er til vanlig faktisk, 5,5 kg stor/liten er han 🙂
@nora martinussen: De fleste er vel over 18, man skal tross alt ha klart å trene og bygge seg opp noe før man stiller 🙂
@Sofia: Hei! Det er nok bare en uke siden du betalte, de dukker sikkert opp i dag eller i morgen vil jeg tro 🙂
@Kahvii: Det varierer litt, i går ble det 8,5 i stigning og 6,5 i hastighet.
@Marianne M: Konkurransediett er ikke noe man skal drive med for moro skyld nei 😀
@Elisabeth Olsen: Jeg synes det er veldig godt, smaker som salt kjøtt. Jeg kjøper det i Sverige.
ÅÅ nam det så himmelsk ut ._. GI MEG MATEN DIN!
Du ser helt super ut 😀 du og Todd er så søte!!!
Hjemmelaget burger er en vinner uansett form og farge;) Skal nok lage litt av det jeg også… Snart!!!
Hei 🙂
Jeg ser du bruker Yaconsirup mye i dine oppskrifter. HAr bestilt en del varer fra iHerb i dag og glemte å ta det yaconsirp, er dette nødvendig i når en skal lage dine kaker? Finnes det noe å bytte den ut med? Eller er det mulig å droppe det og få bra resultater på baksten? 😉
oi! Snakk om heldig mann! han kan ikke klage på damen sin som disker opp egen mat for han! er ikke alle som er så heldige nei 😀 Fine Todd <3
@Elisabeth Vega: Min altså? Ikke hans?
Naw, takk!
@Kristine Mowmow: Det er for så vidt det ja, it’s all in the spices 😀
Lykke til i siste innspurt!
@Martine: Det kommer helt an på hva du skal lage, om det er noe med karamell så er det ganske viktig ja – men utenom det mener jeg at du skal kunne sløyfe det og heller tilsette annen søtning 🙂
@Michelle: Det var hyggelig sagt, men jeg hadde ikke gjort det om jeg ikke følte meg heldig jeg og da 🙂
♥