Dagens!

Dagens trening
Litt av hvert i dag..

Ett-bens strakmark
Liggende sidehev
Foroverbøyd sidehev
En-arms hantelroing
Kabelroing
Beinspark
Chins m/ass.

Dagens nye;
sportsBH


Dagens hyggelige;

Teammøte i Moss
Prat og posering med de andre jentene som skal stille i Norway Open om en uke. En gjeng med både vakre og godt trente jenter som kommer til å gjøre det meget bra i konkurransen, så hold utkikk etter de fra Team Gympartner – i både bikinifitness, bodyfitness og atletisk fitness.
Jeg biter tenna sammen og stiller i NM.

Dagens middagstips;

Potetmosgrateng

Karbonadedeig stekt med cummin, paprikapulver, curry, salt, pepper, kanel, hvitløk og hakkede tomater.
Kok poteter møre og mos sammen med litt kesam/melk/philadelphiaost og dill.
Legges i en ildfast form, ha ost over og inn i ovnen på 200 grader i ca 20 min.

Dagens outfit;

Jeg går i andre klær og altså, dette var rett før trening.
Og jeg matchet i dag, blitt så fin på det.

Jeg og Todd snakker mye til hverandre, og ja – klart vi skjønner hva den andre sier.

Toppen finner du her
Buksa finner du her

Dagens lille fristelse;
Karamelldrøm

Denne må komme litt senere!

.
Nå skal vi på plommeslang!

(Fra et familietre vel å merke..)

God lørdag dere! 

47 kommentarer til “Dagens!

 1. Elisabeth Vega

  åå så vakker du er! 😀 ble kjemple glad av å se på bildene der du hopper! du så så glad ut 😀
  skal du stille i NM?? 😀 😀 isåfall heier jeg på deg!! du ser jo helt rå ut 😀 og maten og desserten også! NAMMMM!!
  Du og Todd er så søte ilag <3
  Fortsatt fin helg! 😀

 2. Kristine

  @Robin: Og curry heter karri. Vær litt konsekvent i flisespikkeriet ditt. Takk til deg!

  @Elisabeth Vega: Jeg blir alltid så glad når jeg skal ta hoppebilder, liker å hoppe 😆
  Ja, jeg får gi jernet de siste to ukene og se hva som skjer.
  Tihi, takk for det! Fortsatt god helg søta!

  @ina: Oi så hyggelig sagt, tusen takk! Håper du får en fin lørdag videre!

 3. Robin

  Grunnen til at jeg «flisespikker» som du kaller det, er at «cummin» kan forveksles med kummin som er et annet ord for karve, som ikke ville smake så godt på kjøttdeigen. Beklager at du isteden for å se på det som et tips heller valgte å se på det som kritikk og bli sur.

 4. katjuska

  You always look so happy and beautiful. Positive thinking shines on you 🙂 And i almost had those grey pants too, maybe i will order those. Not for training but for couching 😉

 5. Torill

  Potetmosgrateng heter også Sheppards pai. Potetmoslokket med ost oppå gjør at gratengen/paien holder veldig godt på varmen. Det var derfor veldig egnet mat å ha med for gjeterne som ofte hadde lange dager mens de passa dyrene. Slik kunne de få varm mat selv langt hjemmefra 🙂

 6. Maria M

  Så hyggelig å endelig få hilse på deg! Du ser helt fantastisk ut og det er ingen tvil om at du kommer til å både skinne, stråle og alt på engang på NM scenen!! 🙂

  Lykke til på torskekjøret! 😉

 7. jeanette m

  NM så spennende… 😉 ville egentlig dratt og sett på men jobber selvsagt den helgen 🙁 du ser super ut.

 8. Jane

  Du og Todd ser like smashing ut begge to! Gleder meg veldig til å se deg på scenen ! 😀 Ha en finfin helg 🙂

 9. Kristine

  @Maren Haugervåg: 😳
  Takk for det!

  @monica: Haha, den har jeg ikke hørt før – takk!

  @Steff1: Ikke sant 😆

  @katjuska: Thank you!
  I use the grey pants for couching myself 😉

  @Torill: I mine øyne er det to forskjellige ting, jeg lærte nemlig i sin tid at sheperd’s pie var hovedsaklig med lammekjøtt, gulrøtter og erter, og potetmos med egg (som gir en sprø overflate).
  Den kan sikkert lages på flere måter, godt er det uansett! 🙂

  @Maria M: Det var veldig hyggelig, og dere ser så bra ut alle sammen. Takk i like måte!
  Torsk ftw :mrgreen:

  @christine: Skrekkblandet fryd – fortsatt skeptisk til formen, men nu køyrer vi på 😎

  @Cecilie Lykke: Takk i like måte! 🙂

  @jeanette m: Ah så dumt.. men det blir sikkert litt filming og bilder her etterpå 🙂

 10. Martine

  Å, nå ble jeg glad! Skal nemlig på NM og har krysset fingrene for at du skal stille. Du er jo helt nydelig! Ingen tviiil om at du er min favoritt 😀 Ha en strålende lørdagskveld!

 11. Ida T

  Jippi 😀 Du kommer ikke til å angre;) du stråler jo som få:)
  Mange gode tanker til deg de siste ukene i hvert fall:) gleder meg til å se muskel engelen live on stage;)

 12. Reidun

  HURRA for at du skal stille! Du kommer til å se fantastisk ut på scenen! Vil også bare si takk for den fine, inspirerende og fornuftige bloggen du skriver! En tur innom den er et must hver dag!

 13. Alina Fagerhaug

  Hvem størrelse bruker du i vanlige klær? altså 36-38-40 størrelser? Og hvem bruker du da i størrelse på den bukse du har på bilde. egentlig begge. Jeg bruker vanligvis 38-40 og M, Men når jeg bestilte bukse fra X-life sist synes jeg den ble litt stor. Så lurer på om det er flere som synes det blir stort eller om det bare er jeg. 😛

 14. maritøtta

  Jeg ble så glad da jeg leste at du skulle stille! :mrgreen:

  Liker veldig godt bloggen din, og din eksperimentering med mat tar stadig nye høyder. Men det jeg liker aller mest er at du av og til hvertfall 😆 legger ut oppskrifter alle kan lage, selv vi som ikke har skapet fullt av proteinpulver ol. Her prøver jeg å leve sunt (gjerne litt i overkant syntes ofte samboeren min) jeg er veldig glad i å lage og eksperimentere med mat, men vil da helst lage mat som også min ettåring kan spise. Så den oppskriften med potetgrateng såg så utrolig god ut, blir ikke lenge til jeg skal prøve den! 😛

  Ønsker deg masse lykke til med siste innspurt og takk for at du er en så stor motivator for oss som du er! Tvi tvi tvi!

  Stor klem fra en snikleser!

 15. Christina

  Du får vise alle hvordan bodyfitness BØR se ut! Man blir jo helt satt ut av hvor flott du er; Symmetrien, ganglaget, poseringene, hud, hår, ansikt, ALT! Vilt.. 😯 :mrgreen:

 16. BeaG

  Så gøy at du har bestemt deg for å stille! Liker din «look» så enig med de over her at du får vise dem hvordan bodyfitness BØR se ut 🙂

  Og det er så fint å ha en naturlig/ren fitness utøver som spiser andre ting enn brokkoli og kylling som man kan se opp til. Greit å se at det GÅR an å gå mot strømmen og likevel få resultater 🙂

 17. :-)

  Hei ! Jeg har lurt litt på dette med beinpress. Man skal ikke strekke knærene helt ut, men skal man ta de helt tilbake, sånn at vektene går nedpå igjen, eller skal man hele tiden være i en posisjon der man bruker musklene? Mener jeg har sett deg skrive at man ikke skal la vektene gå nedpå igjen, fordi at de da vil sprette opp igjen. Håper du kan svare med på dette ! Hører forskjellige ting fra forskjellige folk 🙂

 18. Linn Jeanette

  Hei vakre du!! 🙂 du må absolutt stille altså! 🙂 du er i knall form 🙂 jeg var å trente på Lasses gym mens du var der i går 🙂 turte ikke gå bort å hilse på deg :p pluss at dete var veldig opptatt 🙂 men var utrolig morsomt å se deg i virkeligheten 🙂 du ser fantastisk ut! 😉 det var virkelig en inspirasjon og motivasjon pÅ trening 🙂 masse lykke til videre! 🙂 gleder meg til å se deg på scenen:)

 19. Hanne

  Så gøy at du bestemte deg for å stille, nå ble jeg glad!
  Det må være godt å ha et team å få støtte hos denne gangen, med tanke på at det har vært en god del hindringer i veien så langt. Gleder meg masse på dine vegne!
  Jeg jobber («selvsagt») den helgen, men får kose meg med bildene når den tid kommer. 😀

 20. Lonnie Boe Pedersen

  Kristine jeg er sikker på din form rækker til en flot placering. I Danmark har man heldigvis lagt stilen om og de «hårde» piger bliver dømt ned og bedt om at stille i CBB hvis de ønsker at fortsætte stilen og jeg håber at Norge rider med på den bølge og når du stiller at alle kan se at det kan gøres 100 % naturligt!

  Stå på!

  Klem L

 21. Susanne

  Klart du måtte stille i NM! Du ser HELT fantastisk ut for tiden! (Du gjør jo alltid det, men spesielt de siste ukene syns jeg du ser enda mer markert og symmetrien/harmonien din er helt utrolig bra. Dersom jeg tar turen til tribunen gleder jeg meg veldig til å se deg stille! 🙂

 22. Kristine

  @Zahra: Ja, det stemmer 🙂 Billettene finner du på billettservice.no – det hadde vært hyggelig!

  @Alina Fagerhaug: Jeg er en 36-38-ish og har str S i disse buksene – sitter som et skudd, men absolutt ikke for trange.
  (Du kan uansett sende tilbake og bytte om du må, helt gratis)

  @Gunnhild: Hjeelp 😆 Godt spørsmål, tenkte jeg skulle skrive et eget innlegg om det i dag.

  @maritøtta: Jeg prøver å holde middagene mest mulig sunne og ‘vanlige’ – der er det ikke noe stort behov for spesielle ingredienser (det får holde med de kreative dessertene) 😀
  Tusen takk kjære snikleser!

  @Birgitte: Skal gjøre mitt beste!

  @Kristina: Jeg håper du sanndrømmer! 😆 Takk!

  @Christina: Og det sitter du og sier, ditt vakre vesen :mrgreen: Jeg gleder meg til du vinner bikiniklassen jeg!

  @BeaG: Å takk 😳 Det gjenstår å se hva som veier tyngst i år, blir uansett spennende og gøy.
  For min del er det viktig at dette er noe jeg kan samkjøre med mitt vanlige liv, vil ikke holde alt på vent på grunn av en konkurranse – man kan spise variert og kreativt og samtidig komme i form 🙂

  @🙂: Gjør det som føles best, jeg ville nok ha anbefalt å gå såvidt ned til vektene før du presser igjen – ikke helt ned så du får den ‘spretten’ ved neste rep.

  @Linn Jeanette: Var det du som hadde langt, mørkt hår og var så flink og tok chins? Du skulle jo ha kommet bort og sagt hei din tullehøne 😀 Jeg hadde blitt flau som en dupp, men samtidig veldig veldig glad for å hilse på.
  Tusen takk!

  @Hanne: Jeg grugleder meg helt vilt 🙄
  Jeg har bare fått sett de andre jentene to ganger, og de fleste stiller i bikini, men absolutt veldig hyggelig. Og litt rart, jeg er jo så vant til at ingen ser formen min før på scenen.
  Bilder blir det helt sikkert 😀

  @Kristine: Tusen takk! Håper Bali er bra, det ser sånn ut i hvert fall 🙂

  @Veronica: Yey, tusen takk! 😀

 23. Kristine

  @Lonnie Boe Pedersen: Jeg kan ikke gjøre annet enn å fortsette med det jeg tror på, og komme i den formen som jeg synes er ok – så blir det spennende å se hvordan det dømmes i år. Det viktigste er uten tvil å gjøre dette naturlig, samvittighet, moral og helse skal være på topp om ikke annet 😀
  Takk! Stor klem

  @Susanne: Jeg blir ikke helt klok på formen min, det henger plutselig igjen veldig mange steder jeg ikke er vant til fra sist – men jeg står på videre 🙂 Tusen takk!

 24. Linn Jeanette

  Hei igjen! 🙂 Det stemmer!Det var meg!! :)Gøy at du la merke til det! Når vi er inne på det så klarte jeg faktisk 2 chins uten hjelpemidler ett par dager før! Endelig!!!!!! 🙂 Ja jeg skulle ha gått bort, men synes det var litt flaut siden det var så mange der! :)Så kansje vi hadde blitt like flaue. hehe Håper du skal dit igjen, så kansje jeg får muligheten til å snakke med deg 🙂 Det hadde vært sååå stas! 🙂 Ønsker deg en suuuuper dag! 🙂

 25. Jay

  Hihi, klart dere skjønner hverandre!! Han er jo gutten din 😉 Gleder meg forresten veldig til den dessert oppskriften!! Ser himmelsk ut :p

 26. Marie

  Du ser utrolig bra ut! Har ikke vært innom bloggen før nå, men du har herved fått enda en fast leser 🙂 Dette gir motivasjon til å yte mye mer på trening enn hva jeg allerede gjør! In it to win it 😎

Det er stengt for kommentarer.