Moccamuffins

Det meste føles litt ustabilt om dagen; formen, konkurranseplanene, været..

Status i forhold til NM er ambivalens i forhold til å presse seg videre ned i vekt når man innerst inne vet at man ikke rekker en ‘hard og tørr’ sceneform grunnet skader og helse, eller la det stå til og komme i en form man selv mener er mer riktig for bodyfitness – til tross for at den kanskje blir for myk for dommerne her.

Jeg gir det et par uker til, så kommer jeg tilbake til dere. Det er jo tross alt ikke viktig, men det hadde fortsatt vært gøy.

Dagens trening;
Nedtrekk omvendt grep
En-arms hantelro
Sittende sidehev
Facepulls

+50 min rask gange m/stigning

Middag skal straks lages, så jeg tilbyr dere dessert først denne gangen!
.
Moccamuffins


Oppskrift:

2 egg
1 ss kesam/skyr
30g kokosmel
20g sjokoladeprotein
1 toppet ss kakao
1/2 ss yaconsirup
1/2 liten kopp espresso
2 ss sukrinmelis
noen dråper Stevia sjokolade
en klype salt

Skill eggene i to separate boller, pisk plommene sammen med kesam, yaconsirup, sukrinmelis og stevia. Tilsett deretter kokosmel, sjokoladeprotein, kakao, og en klype salt – pisk sammen til en seig røre. Stivpisk eggehvittene til de er helt hvite og vend forsiktig inn i sjokoladerøra.
Fyll opp i muffinsformer og stek på 170 grader i ca 12 min.

Jeg fikk 9 muffins, og innhold per stk:
Kcal: 40
Protein: 5 g
Karb: 1,1 g
Fett: 1,7 g

Kan for øvrig også lages som moccakake;

Det er så hyggelig når dere spør etter Todd!
Han ligger og sover nå, så en billedserie blir litt vanskelig – men her er et tidligere bilde av de to beste gutta jeg vet om;


.
Og et av matmor;

Fotograf: Rolf-Ørjan Høgset 

Bildene er for øvrig uretusjert – what you see is what you get. Egentlig akkurat sånn som jeg liker det.

Nyt tirsdagen videre!

38 kommentarer til “Moccamuffins

 1. Hanne

  Flotte jenta 😀 – og så Todd, da. Han stiller seg selvsagt først 😛
  Du vet vi støtter deg, og ditt syn på hvordan den optimale bf-formen er i mine øyne mer riktig enn det vi har sett mer og mer av i konkurranser de siste årene. Ja, alle vil jo i stille «best mulig form», men i bf handler jo ikke det om å være den som er mest rippa..

  Håper du slipper flere skader og vondt’er nå!

 2. Anne

  Hei og takk for gode råd og masse inspirasjon 🙂

  Jeg trenger sårt tips til mage trening.. Den berømte magen er ett stort problem for meg, siden jeg legger på meg over magen og i ansiktet. Vet at det ikke funker å trene kun mage, men jeg har fått lagt opp ett treningsprogram som går over 4-5 dager i uka: Styrke; dag1 ben, dag2 armer, dag3 skuldre/rygg. Disse øktene er alt fra 30min-50min (Bør jeg kombinere disse dagene? og ta lengre økter?) Legger inn sit ups i hvertfall 2 av dagene, og noe jogging alt fra 10min-30min. Ved siden av dette har jeg en økt Aerobic og en økt zumba for uka. MEN føler jeg trenger mer trening som går direkte på mage. Har du noen gode råd å komme med? Har bestilt «søtsaker» bøkene dine, og gleder meg veldig til å få de, og forhåpentligvis middagsheftet etterhvert. Da kommer også kosten til å bli lagt om (Har ikke dårlig kosthold nå heller, men kan alltids forbedre seg):) Og nok engang Takk for inspirasjon, du ser fantastisk ut, keep up the good work! Vi er mange som «følger» deg 🙂

 3. Heidi

  Så bra du ser ut 🙂 Har du et bra tips for vektnedgang? Kostholdet skal jeg fikse, men er usikker på om å jogge er best eller rask gange utenom styrke…? 😯

 4. Solveig

  Syns du skal stille selv om du kanskje ikke blir «hard nok». Ikke på beksostning av helsa selvfølgelig, men du har kanskje den fineste fysikken der ute, og er et levende bevis på at man kan ha en super helårsform uten å være manisk ifht trening og kosthold 😉

 5. Christina

  Bare å kjøre på så lenge både helse og ikke minst lyst holder! 😉

  Jeg må si det igjen, du er bare VAKKER, Kristine 😯

 6. Anniken

  For et nydelig bilde av deg! Eller, du ER nydelig, og bildet var fantastisk flott! 🙂

  Jeg håper virkelig å se deg på scenen under NM Kristine – og BAK scenen…for jeg skal stille jeg og… I den lave klassen. Og i klassen for Gamle damer :mrgreen:
  😆

  Jeg bestemte meg grådig sent og har vært på diett i kun to uker, og DU har vært min trøst når jeg tenker på at jeg – av mange årsaker – ikke vil bli like hard som enkelte av de andre. Men jeg skal stille i den formen jeg kommer i, og som jeg synes er fin…. Just natural fit. 😀

  Håper vi sees!

 7. anette

  du er så nydelig, kristine! virkelig vakker, hundre prosent drømmedame fra innsiden og ut:) skulle ønske jeg var som deg!

 8. Trine

  Du e hvertfall kjæmpe flenk og ser fantastisk flott ut:) håpæ verkele dæ går veien din fremover! Skikkelig fint bilde av d og muffisan ska prøves:) heiæ på d!

 9. Marthe Mæland

  Nydelig bilde av deg! Og oppskriften skal definitevt prøves ut til helga 🙂

  Men lurte på om du kunne komme med en anbefaling innen C og D vitamin tilskudd?

 10. Michelle

  Kristine, u look HOT! Fantastisk flott bilde av deg det der 😉 😆 Du ser kjempe bra ut!! Og det gjør Todd også :mrgreen: <3

 11. Andrea

  Herlighet, for et nydelig bilde av deg! Du er så fantastisk flott! Enten du velger å stille eller ikke, så må jeg bare få si at jeg synes formen din ser utrolig bra ut nå, og spør du meg, ser du mer konkurranseklar ut enn mange andre som også skal stille om tre uker 🙂 Man blir jo litt blind på sin egen kropp, og jeg forstår man blir selvkritisk når formen skal spisses helt ut til fingertuppene. Men igjen, du ser flott ut, og om det ikke bli konkurranse på deg i høst, kommer det jo så mange flere sjanser!

 12. Kristine

  @Ingrid: Takk! De var veldig gode 😎

  @Vibeke: Tusen takk! Men det er så stor forskjell på bra form og sceneform.. 🙂

  @Hanne: Todd er alltid først, selv når vi går skal han løpe i forveien 😀
  Vi er nok ganske enige.. men dessverre er ikke alle det.
  Takk, tror og håper det går greit fremover – bare å ta det med ro når det klyper til.

  @Anne: Om du har fått et tilpasset treningsprogram så ville jeg ha fulgt det i noen uker før jeg eventuelt endret på noe. Det virker også som du er aktiv på kondisjonsbiten i tillegg og det er veldig bra. Det som gjenstår da, og som er det viktigste når det gjelder fett% og strammere mage, er kostholdet. Du må ligge i et kcalunderskudd, det trenger ikke å være så stort (ingenting å stresse med nå som sommeren er over i hvert fall, hehe) – rundt 3-400 mindre enn du forbruker om dagen. En gjennomsnittlig, aktiv kvinne forbruker (veldig grovt sett) ca 2000 kcal om dagen.

  @http://www.activejeanett.blogg.no: Takk! 🙂

  @cherry: Steviapulveret har jeg ikke prøvd.. dråpene er veldig gode, bruker kun 4-5 av gangen. Det beste er en kombinasjon av sukrinmelis og steviadråper – synes jeg i hvert fall 🙂

  @Heidi: Det spiller ikke så stor rolle, det viktigste er at du velger en form for kondisjonstrening som du synes er best – og dermed fortsetter med som en fast del av livet (variér gjerne).

  @Solveig: Tusen takk 😳 Men det er som nevnt stor forskjell, det som ser bra ut til vanlig ser kanskje ikke fullt så bra ut innsmurt med brunkrem på en scene.

  @Thea: TAKK! 🙂

  @Carina Nilsen: Det er det jeg ønsker med bloggen!
  Hihi, takk 🙂

  @Christina: Du har rett, jeg har både helse og lyst igjen så 😀
  Takk det samme!!

  @Gunnhild: Tusen takk! 🙂

  @Lovelyliller.com: Det er alt man kan gjøre, og det er godt nok 😀

 13. Kristine

  @JDIY – En kreativ blogg!: Takk! Her:
  http://www.portobr.net/

  @Anniken: Oi, to uker! Noen har bedre helårsform enn andre skjønner jeg.. 🙄 😀
  Just natural fit – I like it! Det er slik amerikanerne ser på fitness/figure, og det foretrekker i hvert fall jeg.
  Kanskje vi sees bak scenen!

  @anette: Åh 😳 Takk &hearts,

  @Trine: Tusen takk! Synes alle skal unne seg sunne muffins litt oftere 😀

  @Marthe Mæland: Ikke le, men jeg tar disse:
  http://www.iherb.com/Hero-Nutritional-Products-Yummi-Bears-Multi-Vitamin-Mineral-Natural-Fruit-Flavor-200-Gummy-Bears/5814
  Anbefales :mrgreen:

  Ellers finner du vitamintilskudd her:
  http://x-life.no/vitaminer_mineraler/C_72_41

  D-vitamin er viktigst, C-vitamin får de fleste dekket via kosten, i hvert fall om man spiser grønt og frukt/bær.

  @Michelle: Todd ser alltid best ut :mrgreen: Tusen takk! ♥

  @Andrea: Tusen takk!!
  Jeg er som sagt veldig selvkritisk, vil ikke risikere å gjennomføre noe med en dårlig magefølelse – og nå har jeg det.. litt. Kanskje den går over, kanskje jeg venter – det er som du sier flere muligheter neste år 🙂

  @Ann Helen: Å nei, men tusen takk for tilliten ♥ 🙂

  @Jay: Hihi 😀

  @Ida: Du kan droppe den og erstatte med mer søtning i stedet 🙂 (Gjerne stevia karamell om du har)

  @Anne Cecilie: Takk! 🙂
  Den er herfra: http://www.portobr.net/

 14. Jay

  Du må forresten ha lykke til med formen og hva enn du til slutt bestemmer deg for! Vi heier på deg enten du stiller eller ei 🙂

 15. Amalie Ve

  Håper inderlig du står på scenen i den formen DU mener er riktig; for sånn som trenden er nå så er det virkelig alt for alt for HARDT! Noen må jo prøve å snu denne trenden! Hihi… Virker som BF bare er blitt til en «å bli hardest»-greie.. Men du, flotte Kristine, er nydelig tvers igjennom; og med den utstrålingen din på scenen og den perfekte fysikken der såååå… ja.. nei… Du må bare stille, hehe… 😀

 16. Charlotte

  Så like godt ut som alt annet du lager:) vet du om disse egner seg til frysing? Hadde vært genialt å lage flere og ha det lett tilgjengelig i fryseren!

 17. Ingrid

  Hei!

  Har et par spm. ang knebør, hvis du har tid til å svare kort:)

  Lurte på om man skal presse knærne utover i knebøy? Det lærte jeg her om dagen, men noen fortalte at det er ulike typer knebøy. Stemmer dette? Og hvorfor skal man presse knærne utover?

 18. Elisabeth Vega

  NAM de så kjempe gode ut! 😀 Digger oppskriftene dine!!
  Og får en utrolig søt pus du har! Utrolig sjarmerende 😀
  OOOG ikke minst!! For et ufattelig nydelig bilde av deg! Du ser helt rå ut 😀 heier på deg!!
  Ha en fin dag 😀

 19. Kristine

  @Jay:
  @Hilde:
  @Guro Eriksen:
  Tusen takk dere!

  @Amalie Ve: Det blir ofte sånn synes jeg, «hardest» er det som gjelder – også glemmer man de ørten andre tingene som skal være på plass for en komplett sceneopptreden 🙂 Det skal ikke være lett.
  Tusen takk! Stå på videre søta!

  @Charlotte: Jeg har aldri fryst noe (spiser alltid opp, hoho), men har hørt fra flere at det er fullt mulig 🙂

  @Ingrid: Jeg har hørt begge deler, alt fra «må» til «må aldri» ha knærne utover. Jeg har knærne slik at det ikke gjør vondt eller kjennes unaturlig, en anelse ut til siden men ingen pressing. Det er uansett rumpe og lår som skal gjøre jobben 🙂

  @Elisabeth Vega: Tuusen takk 😀
  Håper du får en fin helg!

  @Andrea: Takk ♥

 20. Natasha

  Hei! Flott dame og flott blogg! 😀
  Kjøpte heftet ditt for noen uker siden og heiv meg på bakinga med stor iver. Eneste var at jeg manglet matvekt(!).
  Prøvde meg på krydderkaken, men jeg må ha gjort noe feil.
  Skal det være bakepulver i noen av de oppskriftene?
  Kaken ble en liten sementhaug, Mamma trodde jeg prøvde å ta livet av henne. Lukta godt, men den smakte som mel.

  Har du noen omgjøringer på bakepro, mandelmel og kokosmel, dvs fra gram til ts eller ss?

  Eller vil jeg takke for at bloggen din er redningen min når jeg har lange dager på jobben! 😛

 21. Linn

  For en inspirasjon du er Kristine!
  Lurte bare på man kan kjøpe noen form for bakepro på iherb?

  Ha en fantastisk fin helg! STÅ på videre:)

 22. Kristine

  @Natasha: Det høres ut som om du ikke stivpisket eggehvitten ordentlig – kunne du snu bollen på hodet?
  Det skal bli en tykk marengs som vendes forsiktig inn i resten, da blir det en luftig kake. Gjør man ikke det vil det gå dårlig 😉
  Du kan alltids tilsette bakepulver i tillegg om du vil!
  Nei, men du kan kanskje finne noe her:
  http://kunnskapsbasen.com/heleinnlegget.asp?il=220&kt=18&ukt=91

  Takk for det! 🙂

  @Linn: Takk! 😀
  Nei det tror jeg ikke dessverre..
  God helg til deg og!

Det er stengt for kommentarer.