732 kommentarer til “Vinn smartmat eller treningsklær!

 1. Anne Christine

  Det er en stund siden jeg kommenterte sist, men jeg er fremdeles trofast leser 🙂 Og jeg finner minst like mye inspirasjon nå som da jeg kom over bloggen din for leeenge siden!

  Jeg liker naturligvis begge på FB, og skulle jeg være så heldig å ha lykken med meg ønsker jeg meg pakke 1 🙂

  Ha en fiiin søndag!

 2. Trine

  Heisann 🙂

  Ønsker meg pakke to. Treningsklær i skikkelig god kvalitet er luksus, og hadde vært super gøy å bruke. Trener mye, så det hadde vært gildt med noe skikkelig tøy!

 3. Hege

  Jeg likter allerede siden din på FB fra før, så den saken var jo kalkunbiff. «Klikke liker på X-life: Done!» 😆

 4. Ingeborg Lind

  Hei!

  Jeg ønsker å vinne pakke 1.

  Du ser superflott ut, Kristine og jeg ønsker dge masse lykke til i konkurransen! Heier på deg 🙂

 5. Camilla

  Hei jeg vil også være med 😛

  Hmm tror jeg ønsker meg pakke 2 🙂

  Blir en spennende søndagskveld 😉

 6. Maria Krogh

  Først og fremmest må jeg sige du er en virkelig stor inspiration for mig! Jeg er ny herinde, men følger dig trofast allerede og jeg er vild med din positivitet, din gejst og dine opskrifter.
  Skulle jeg være den heldige vinder, ønsker jeg mig pakke nr. 1 🙂

 7. Ariella

  Deltatt! Åhh, pakke nr. 1 hadde vært en drøm å vinne! Du er en kjempeinspirasjon for meg! Jeg har slitt med sf, og bloggen din har faktisk hjulpet meg og motivert meg til å komme litt videre. Nå ønsker jeg å skape en livsstil med sunn mat og lystbetont trening. Pakke nummer 1 har alt jeg trenger for å komme igang!

 8. Ida-Marlen Skogan

  Aiai, er det for sent å være med? Jeg kan iallefall nevne at jeg ønsker meg pakke nummer 2, det kan vel ikke skade 😉

 9. Henriette

  Hehey! Jeg har både likt din og x- life sine sider for lenge siden:-) pakke 2 ser flott ut, da treningsklærne mine er rimelig utdaterte. Sånn er det å være student:-) Hadde egentlig digga pakke 1 og, da bakebolla får svingt seg her i Nydalen. Såå hvis jeg er en heldig vinner, du meg en overraskelse overbringer?;-)

  Du er en flott og fin muskel-kvinne, du gjør meg lykkelig hvis jeg en pakke kan vinne 😀

  Klem fra Henriette

 10. May Linn

  Hei.
  Jeg leser bloggen din hver eneste dag.
  Du er en stor inspirasjon i hverdagen:)
  Ønsker meg veldig pakke nr 2!
  :mrgreen:

 11. Marit Moksnes

  Jeg ønsker meg pakke #2 😀 Jeg er allerede hooka på bloggen din, og har prøvd flere av oppskriftene, keep up the good work 😀 Jeg kan love jeg skal trene så tungt og hardt jeg klarer, med STIL, om jeg vinner 😀

 12. Dordi Floa

  ER usikker på om du har stoppet konkurransen eller ikke, men satser på at den fortsatt gjelder! 🙂
  Jeg ønsker pakke 1 i så fall 😀

 13. Heidi

  Gøy med en konkurranse som har så spennende premier! Vanskelig å velge! Men jeg lander på pakke nr 1 :))

 14. Tina

  Hei, vet ikke om du har avsluttet konkurransen, men hiver meg med i siste liten 😉 Jeg har allerede likt både din og X-life sin facebookside for leeeenge siden 😀 Ønsker med pakke 2 hvis jeg skulle være så heldig å vinne!

 15. Hænni

  Har jeg gjort for leeeenge siden 🙂
  Ønsker gjerne pakke fra x-life om det går veien 🙂 *krysserfingre*

 16. Carina

  Liker alt, og ønsker meg veldig gjerne pakke nr.1! Den er jo en matelskers drøm! 🙂 Bloggen din er superflott, du gir så mye inspirasjon til helse og trening, og ikke minst til hvordan en søtmums kan spise (sunne) godsaker hver dag 😉 keep it up!

 17. Siv

  Begge to er likt for leeenge siden! 😀 Siden jeg er veldig glad i sunn baking, ønsker jeg meg bake pakken! 🙂

 18. Anja

  Digger deg og siden din! 😀 Alltid masse inspirasjon og gode tips å hente her!

  Jeg ønsker meg pakke 1 hvis jeg vinner 🙂

Det er stengt for kommentarer.