Pestokylling og myk pepperkakekatt

Aller først – så utrolig hyggelig at dere setter pris på konkurransen!
Jeg fant også fort ut at det blir helt umulig å velge, så det blir trukket to tilfeldige vinnere på søndag – det er også mest rettferdig.
Når det er sagt så storkoser jeg meg med kommentarene deres, dere gir meg motivasjon ♥

Pestokylling med potetmos

Lag en liten lomme i kyllingfileten og legg litt parmesan inni, smør over pesto og stek et par minutter på hver side før du setter hele i ovnen på 180 grader i 12-15 min. Servér gjerne med en potet- og blomkålmos til.

.
Jeg fikk skikkelig lyst på halvferdige pepperkaker her om dagen, jeg elsker tykke cookies som er litt myke i midten.Jeg har nemlig kun to former, et hjerte og en katt.

Pisk 2 egg og sukrinmelis/stevia til eggedosis, bland inn 1 ss yaconsirup, pepperkakekrydder, 1 ts bakepulver og kokosmel og (lyst) mandelmel til en seig røre. Smør utover et smurt bakepapir og stek i 8-9 minutter på 170 grader.

I dag har det blitt to gåturer til fordel for annen trening, både hode og rygg trengte det. En halvtimes rolig tur i lunsjpausen, og 50 minutter rask gange etter jobb.
I morgen blir det en styrkeøkt, og på søndag skal jeg vri og vende meg i forskjellige positurer igjen. Godt jeg har en kiropraktortime på mandag..

Håper dere får en fin fredag videre, her blir det mer mat!

14 kommentarer til “Pestokylling og myk pepperkakekatt

 1. Kristine

  @Alexandra: Jeg mente egentlig de krydderene man bruker i pepperkaker 🙂 Jeg liker å bruke kanel, kardemomme, ingefær, nellik og litt vanilje.

 2. Elisabeth Vega

  Åå nam! Så kjempe godt ut! 🙂 Elsker pepperkaker! SPESSIELT pepperkake deig 😀
  Ha en fin helg!

 3. christine

  Naam, pestokylling! Digger også cookies som er myke inni, desse har eg lyst å prøve meg på. Blir jo som å hoppe etter virkola, men einkjem lenger enn om ein ikkje prøve r=)

 4. Kristine

  @Elisabeth Vega: Pepperkakedeig er best, eller nei – halvstekte, tjukke pepperkaker 😀
  God helg!

  @christine: Kylling må fylles og smøres, da blir den god!
  Etter å ha sett lefsa du lagde her om dagen er ikke jeg i tvil om at det blir bra 🙂

 5. fotofisk

  Åh, så perfekt oppskrift siden vi kjøpte masse kyllingfileter med Go Helg-tilbudet til Kiwi. Den minnet meg på at kylling er spesielt godt med kremost inni, pleier å blande kremosten med pesto. Er forresten Jannicke, assistenten på photoshooten med Rolf-Ørjan, om du husker? 🙂

 6. Michelle

  byttet faktisk ut trening med gåtur jeg også i går. Var herlig. Var liksom kondisjon som stod på planen.. og med den soldagen so var i Oslo går, og på en fredag, så fristet det lite å gå inn å sykle… hehe
  Du må ha en super helg Kristine <3

 7. Kristine

  @fotofisk: Jeg pleier å variere mellom hardost og smøreost – sistnevnte er også veeldig godt ja. Med bacon surret rundt!
  Så hyggelig, klart jeg husker deg 😀 (Perfekt lys på bildene)

  @Michelle: Planen var en real kardioøkt inne, men når sola skinte og man vet at de dagene er talte så var ikke valget så vanskelig. Godt å være ute!
  Riktig god helg! ♥

 8. Kristine

  @Bodil: Hei! Jeg bytter litt på eller bruker som oftest en kombinasjon, jeg liker begge to. Stevia (og sukrinmelis) blir kanskje mest brukt i baking, og sukrin over skyr/kesam/bær/grøt m.m.
  🙂

 9. Stine Marie

  Blir alltid sulten når jeg er inne på bloggen din;) Går selv på lchf diett nå, men har laget masse godt fra middagsheftene dine og fra bloggen:) Ønsker deg en kjempe fin helg!

Det er stengt for kommentarer.