Litt her og der

Jeg samlet noen bilder fra de siste dagene, et par av de er allerede lagt ut på instagram – litt enklere å oppdatere der enn her akkurat nå.


Mat, Todd, fleks og bekymring over formen.
Det er stort sett det det går i akkurat nå.. mye selvopptatthet som jeg hater, men det viktigste er at jeg føler meg bra ellers – og at jeg nå får igjen for mye arbeid jeg har lagt i ikke-kroppslige ting som er viktig for meg.

Om det er riktig for meg å stå på en scene om få uker gjenstår å se, jeg skal innrømme at det virker litt fjernt akkurat nå.

Dagens trening – bakside ben og skuldre/rygg
Knebøy
Sidehev m/hantler
Nedtrekk smalt grep
En-armsroing
Markløft
Liggende lårcurl
Tricepspress m/hantel (pump, se bilde nr 4 over her)

I de beste sportsBH’ene fra Craft med luftehull til sterke og svette jenter
I hvit;


Og den svarte slår til med pynt og en sommerfugl;

Dagens søte:

Kanelkjeks

Oppskrift må komme litt senere.. hilsen lille tease

30 kommentarer til “Litt her og der

 1. Irene

  Gleder meg til kanelkjeksoppskrift, det hørtes utrolig godt ut !

  Pust med magen, Kristine.. du ser utrolig flott ut, du har jobbet hardt og det kommer til å gå som en drøm på scenen 🙂

 2. BeaG

  Du ser kjempebra ut Kristine! Imponerende er du 🙂

  Har du forresten noen tips til meg som sliter med å få vekk fettet på nedre del av ryggen? Prøver å variere kostholdet når jeg merker ting stopper opp litt i forhold til fettreduksjon og akkurat nå har jeg slått om til en lavere karb periodisk faste måte å spise på. Tips mottas med stor takk!

 3. Hanne

  Jo høyere forventninger, jo større bekymringer (..hilsen en annen perfeksjonist som prøver å roe ned, hehe). Det å komme i form KAN du, og jeg har stor tro på at alt annet du jobber med også vil gå veldig, veldig bra!
  For en fantastisk pump, tricepsen er jo enorm 😯 😀

 4. Thomas

  Ikke tvil på at du kommer til å stille. Du er i strålende form og kommer til å gjøre det skarpt i NM. Tvil og usikkerhet er bare bivirkninger av for lite mat 😉 Du er jo erfaren i gamet, men det kan sikkert gjøre godt med en liten påminnelse; du kan ikke gjøre noe med andre sin form. Du kan bare sørge for å være så bra som akkurat du kan være! Det kommer sikkert til å være både større og sterkere jenter enn deg i Oslo den 6. oktober, men BF er da ikke en konkurranse i å være størst. Fitness handler i mine øyner om sunnhet, styrke, utstråling og vitalitet. Og der er du best! Stå på, du har mange fans som støtter deg 😉

 5. Mette

  Syns du ser veldig flott ut jeg Kristine:) Men, det skal kjennes riktig å stå der oppe og det er det bare du som vet om det gjør! Uansett, så er du en utrolig flott motivator og inpirator:)Jeg har mye å lære av tankegangen din, men jeg nærmer meg med små skritt;) Ha en super dag!:) Klem

 6. Elise

  Du er uslålig ut! Gleder meg virkelig til å se formen i Oslo 6 oktober!!
  Lykke til..!! Jeg heier på deg!!

 7. maren

  Hei! Sikkert flere som kan hjelpe, men skal til sverige neste helg 14.09 hvor får man kjøpt ulike varer som man kan bruke når man er på diett? Og proteinpulver og diverse? Det blir min første tur over:) tips tas imot med glede!!

 8. Lone

  Hei, jeg må bare fortelle deg hvor utrolig vakker du er! Og det at du har veldig fin sterk kropp er jo en super bonus!
  Jeg kjenner deg ikke, men ut i fra det jeg har lest fra deg og hørt om deg, virker du helt ærlig utrolig kul!
  Drit i hva andre tenker og sier. Ønsker deg masse lykke til. 😀

 9. Anna Tatjana Lie

  Hei Kristine! 🙂

  Jeg tenkte jeg skulle kjøpe meg en sånn betterbodies t-skjorte som du har på bildet over. Men er usikker på hvilken størrelse jeg skal ha. Hvilken størrelse har du i den? M eller S?

Det er stengt for kommentarer.