Seig søndag

Da jeg sto opp i dag kunne jeg ikke skjønne at jeg orket den kardioøkta jeg hadde i går morges – men godt er jo det!
At man enkelte dager har så mye energi innabords at man får positivt utløp for det, mens andre dager må man ta det roligere og innhente litt energi igjen. Give and take vet dere!

Kan ikke alltid være en duracellkanin, selv om jeg helt klart foretrekker det.

Dagens kardio ble kun gåtur til og fra trening, samt litt rolig trasking på mølla:

Totalt: 75 min

Og styrke på skuldre:

Militærpress
Stående sidehev
Arnoldpress
Foroverbøyd (liggende) sidehev
Dips

I rosa t-skjorte, med rosa smartshaker. Og rosa deksel.

Den fitness-tee’n er for øvrig en av de fineste treningstoppene jeg har, snittet er blant annet perfekt for skuldrene (se forrige innlegg). Den er superbehagelig å trene i – og ikke minst, mine kjære medsvettere, så synes det ikke så godt at man blir dyvåt av svette.

Proteinskiver etter trening:

Lavkarbobrød med light philadelphiaost, kokt egg og kaviar

Og nå står en pizzadeig og (forhåpentligvis) hever og godgjør seg!

Ha en fortsatt god, seig søndag!

19 kommentarer til “Seig søndag

 1. Ingeborg

  Det er rart det der med varierende energinivå på morningene! Tror det har endel med søvnkvaliteten å gjøre. Noen ganger brenner jeg avgårde etter 6 timer på puta, andre dager er det tungt med hele 8 timer i drømmeland. Du ser smashing ut btw! 🙂 Stiller du i konkurranse i høst?

 2. Christine

  Vet akkurat hvordan det er! Men nå er jeg veldig varierende i humør og energinivå sånn generelt..
  Her ble det en rygg og mageøkt idag, etterfulgt av rotmosgratengen din 😀 Tror jeg skal droppe hermetiske tomater neste gang, ble litt vannete! Men ellers kjempe godt 🙂 God søndag videre!

 3. Vilde Sofie

  Man kan da ikke orke å sprette rundt som en energiball hver eneste dag 😉 Jeg var i hvert fall kraftig imponert over deg i går! (Og dagens er jo ikke verst, den heller. Jeg har ikke trent i det hele tatt, jeg…)

  Håper pizzadeigen blir god og seig 😉 (Det er i hvert fall sånn JEG liker den!)

 4. Kristine

  @Eva Britt: Enig! Takk 🙂

  @Ingeborg: Ja, både søvn og mat har noe å si for min del.
  NM 6.okt! 🙂

  @miriam: Takk for det 🙂
  60 kcal per skive, lavkarbobrød kjøpt på Nordbysenteret, Maximat.

  @Christine: Det går litt opp og ned her og, men er stort sett blid og sprek 😀
  Et tips er å la de hermetiske tomatene koke helt inn i noen minutter, sammen med krydder blir det en tykk, deilig kjøttsaus.
  Takk i like måte!

  @Ingrid: Takk!
  Ja, vanlig kaviar. Joda, det er ikke helsunt i den forstand – men det er godt. Alt med måte 🙂

  @Kine: Så bra! Ja, det er virkelig favoritten 🙂

 5. Kristine

  @Vilde Sofie: Nei, det mener jeg og! Jeg har nemlig hatt et par seige dager denne uka allerede, så derfor passer jeg på å smi mens jernet er varmt (ref.i går). I dag er det ikke fullt så varmt.. men det var middagen..mm! 😉 For øvrig ganske sprø..

  @katjuska: Thanks! Love pink 😛

 6. Kristine Mowmow

  Brødskiver med egg og kaviar er så godt!! Håper pizzaen ble like god, men den ble vel det kjenner jeg deg rett;)

  Jeg konkurrerer i den lave klassen, så kanskje vi skal satse på battle i overall? Hehe:)

 7. Michelle

  hehe, ingenting er som de dagene man rett og slett våkner opp som en duracellkanin :mrgreen: Kjempe fin topp Kristine! Du må virkelig være den personen jeg kjenner som kler rosa best! 😀 håper du hadde en fin helg med begge guttene dine <3

 8. Kristine

  @Lovelyliller.com: Egg og kaviar (eller majones) ♥ 🙂

  @Kristine Mowmow: Det ble den – pizza blir jo egentlig aldri feil! 🙂
  Jeg blir glad bare jeg kommer med i finalen – men ja, it’s a battle-date :mrgreen:

  @Linn Cesilie Tovås: Mhm! 😎 Så enkelt, men så godt!

  @Michelle: Jeg vet! Man får jo gjort så mye og, supereffektiv 😀
  Haha, jeg liker rosa så godt at jeg gløder i det.
  Ja tusen takk, håper du hadde en fin helg og ♥

 9. Ann Helen

  Hei Kristine, har vært på ferie ei uke, og kommer hjem til masse fine bligginnlegg å lese:)

  Har vært på karpathos i hellas, og det var utrolig mange søøøøte katter som bodde på øya. Tror ikke jeg har sett et så stort antall katter i hele mitt liv, og noen var mer skrøpelige enn andre:( Så jeg kjøpte inn kattemat som jeg la ut her og der, mens jeg tenkte på deg og fjernadoptivkattene dine:)

 10. Jay

  Enkle dager er seigrere enn andre ja. Plutselig er det samme økten som gikk lett som en lek tung som bly :s Er godt med ferie og litt alternativ trening nå. Har en skog nede ved stranden som skal få hilse på de nye løpeskoene mine i morgen tidlig da 😉 Salg på interport borti her, så da måtte jeg jo ha nye løpesko vel!! Hehe :p

 11. Kristine

  @Ann Helen: Åh, det minner meg om den turen jeg hadde til Kreta for et par år siden. Jeg kjøpte også bokser med tunfisk som jeg ga til en liten stakkar som bodde ved hotellet, jeg kalte han Toddisius helt til jeg fant ut av det var en gravid jente (ble Toddesia).
  http://www.kriweb.no/wp-content/uploads/2009/05/blogg13.jpg

  Håper du hadde en fin tur! 😀

  @Julianne: Ja, og smake så godt! 😀

  @Jay: Ikke sant! Merkelig det der.. best å utnytte de gode dagene når man kan.
  Klart det, håper du fløy av gårde med de! :mrgreen:

Det er stengt for kommentarer.