Bursdagsbarnet Todd og oppmuntrende ord

Ja, for i dag er lille barnet mitt 6 år gammel!

Han kom til verden 13.august 2006, en gledes dag! Masete og mjauende allerede da ♥
Jeg skrev et tåredryppende innlegg om Todd her i fjor om du ønsker å lese mer om han.

I dag blir ingen annerledes dag for han, han får jo viljen sin hver dag. Alltid. Men, han får to gaver! Den ene har han allerede fått, og den andre får han litt senere.

Mouse on a stick – oh joy!

Og etter en liten stund ble jeg sliten, jeg var tross alt hos kiropraktor og ble knekt i dag. Måtte sette meg i sofaen med ispose, men betydde det at leken var slutt?
Å neeei du..

Så da ble det litt leking i sofaen og.

Nå har han for øvrig gått og lagt seg, lader opp til mer leking senere i kveld.

Jeg var som sagt hos kiropraktor igjen i dag. Skal tilbake på onsdag, og jeg tror dette kommer til å bli helt bra igjen i løpet av uka *bank i bordet*. Jeg har trua! Og nå skal jeg ikke snike meg unna behandling selv om jeg skulle føle meg bedre i morgen.

I dag blir det helt treningsfri, og da mener jeg helt uten gåtur, jogging og alt.
Jeg blir selvfølgelig litt smådeppa av det, men det er da jeg er så heldig som har både venninner, kjente og ukjente (!) som støtter meg. To ting fikk virkelig opp humøret mitt i dag;

– oppmuntrende mail fra deg Adele
– du som skrev at jeg var ‘fette rå’ i bestillingen din

Takk! :grin:

.
P.S Todd er klar igjen allerede

17 kommentarer til “Bursdagsbarnet Todd og oppmuntrende ord

 1. Marit S

  Hipp hurra for Todd!!! :mrgreen: Gi han en stor klem fra meg. Han er så nydelig. Jeg synes du har fortjent treningsfri i dag, Kristine! :mrgreen: Du er jo så aktiv hele tiden! Jeg tok også treningsfri i dag med god samvittighet! *kremt* :mrgreen:

 2. Lene

  Gratulerer til Todd! 😀 Tror ikke de som ikke har hatt katt skjønner hvor spesielt det er. Det er helt utrolig hvor mye kjærlighet et så lite dyr kan gi! 🙂

 3. Nora

  Ååå, gratulerer med dagen til superfine Todd! Alle katter skulle hatt det så fint som ham 🙂

  Krysser fingrene for ryggen din, det er så frustrerende med sånne ting 😕

 4. Ida T

  Gratulerer med sønnen din;) Får selv en liten jentepus førstkommende helg, gleder meg som bare det:) blir kos å komme hjem hver dag til noen som forhåpentlig venter på deg 🙂 ellers må jeg bare si at jeg håper at vondtene dine ikke går utover planlagt konkurranse, er nemlig såå klar for å se deg på scenen! Hihi.Har jo fulgt bloggen din i over 3 år nå, men aldri sett deg live på konkurranse. Og bare for å ha nevnt det, det er veldig fint å kunne lese en blogg hvor du faktisk er et levende bevis på at en kan spise ganske så kreativ og smakfull mat på konkurransediett:) det får en nesten til å ha lyst til å teste det ut selv- men det får bli med tanken 😉 Lykke til, flotte du:)

 5. Gina

  Gratulerer med dagen til Todd! 🙂 Så mange koselige bilder vi har fått dele meg deg, og flere håper jeg det blir, for Todd er en knallgo’ pusemann og dere er så søte på bildene sammen også 😉

 6. Jessica

  Åååå vilka fina bilder på Todd 🙂
  Jag och min sambo har vå underbara katter. Dom ger så mycket glädje och kärlek och jag är så glad att dom finns i våra liv:) Jag älskar dom så himla mycket!
  Ha en skön måndag kväll och ge Todd en grattis kram 🙂

 7. Alicja

  Gratulerer til Todd!!! :mrgreen: Gi ham en klem fra meg 😀 Jeg har nesten en lik firbent tulling hjemme + en til. Innlegget ditt var rørende, men de som ikke har katter vil knapt forstå 🙂 Kos dere videre 🙂

 8. Kristine

  @Maja Nordic: Åå ♥
  Takk!

  @Therese: Veldig og – en stor bundle of joy! 😀

  @Marit S: Da ble vi to stykk treningsfrie jenter i går, det mest anstrengende jeg gjorde var å holde leken til Todd i været et par minutter :mrgreen:

  @Lene: Takk for det! Man må nok ha et dyr for å forstå det ja ♥

  @Nora: Åh det var koselig sagt! Tusen takk 🙂

  @Ida T: Gjør du det – så gøy!! De later som om de ikke blir glade for at du kommer hjem, men de blir alltid det 😉
  Det kommer til å bli så kos ♥
  Jeg håper også at det ikke går utover konkurranse, men jeg begynner å lure gitt.. skal i hvert fall bite tenna sammen litt til!

  @Gina: Koselig, tusen tusen takk ♥

  @Jessica: Åh det er så godt å høre, jeg og S digger Todd over alt på denne jord 😀
  Takk, han fikk mange kramar!

  @Alicja: Tusen takk, hils så mye til pusene dine! 😀

  @Ann Helen: Tihi, takk! Stor ja, og han skal bli like gammel som meg og 🙂

  @Fineliner: Tuusen takk! Våknet i dag av at han ville leke med nye leka, så det var vellykket.

  @Marita: Tusen takk 😀

 9. Jay

  Gratulerer med dagen til verdens fineste Todd!! Katter har så mye mer personlighet enn folk flest tror, og er helt fantastiske dyr 🙂 Håpere dere koser dere masse i dag, og fortsatt god bedring med ryggen!!

Det er stengt for kommentarer.