Kjøttrull med potetbåter

Dagens middagstips passer godt på en dag som denne, nesten som en søndagsstek som står og lager seg selv.

Kjøttrull med potetbåter

Karbonadedeig blandes med krydder, et egg og litt bakepro. Klemmes utover et bakepapir og fylles med det du måtte ønske – kanskje du har noen grønnsaks- eller middagsrester liggende?

Jeg valgte cottage cheese, philadelphiaost og kalkunbacon. Alle grønnsakene ble brukt på grillfest tidligere.
Rull sammen, legg i en ildfast form, strø parmesan over og stek i ovnen på 220 grader i 20-25 min (alt ettersom hvor mye du lager, denne er 600 gram).

Som tilbehør passer det perfekt med potetbåter. Skjær poteter i passende biter, krydre og spray med litt fett – inn i ovnen sammen med kjøttrullen i 16-17 min.

.
I går ble det to treningsøkter til tross for en veldig sår og øm korsrygg. For ja, *syyyt*, den har slått seg vrang igjen. Jeg trodde bekkenet var på bedringens vei, men låsningen sitter visst godt i og jeg må tilbake til kiropraktor igjen til uka.
Håper jeg rekker å bli bedre før onsdag, for da skal det knipses bilder.

Jeg bet tenna sammen og startet gårsdagen med en rolig, kort joggetur på rundt 6 km. Senere på dagen, før grillfest med familien, ble det en styrkeøkt. Eller rettere sagt, et forsøk på det.

Skulderpress
Arnoldpress
Omvendt pecs
Sidehev i kabel
Flyes i maskin


Etter denne øvelsen satte jeg meg ned og tøyde (les: furtet). Litt frustrerende å ikke få trent skikkelig, spesielt nå som jeg skal prøve å komme i en akseptabel sceneform igjen.

I dag blir det en handletur til Sverige, og helt treningsfri.

Håper dere får en fin søndag!

15 kommentarer til “Kjøttrull med potetbåter

 1. Karine

  Den cocacola zero cherry er kjempe god! Drikker nesten aldri brus, men når jeg unner meg det så er det den! 🙂 Stå på! Blir moro å se deg på scena igjen 🙂

 2. Liv

  Det lyse lavkarbobrødet du kjøper i sverige, kjøper du det på helsekost eller vanlig butikk? 🙂

 3. Fineliner

  Æsj, ikke noe gøy å lese i det hele tatt:-\ Håper virkelig du blir bedre etter kiropraktor timen. Det virker jo som at du holder humøret oppe ihvertfall og det er jo sterkt gjort:-) En liten avbrekker: Hvilken Cottagecheese synes du er best, svenske eller norske?

 4. YV

  Håper det ordner seg slik at du kommer ordentlig i gang med sceneformen. Det hadde vært så gøy å se deg på scenen igjen! Du er jo på en måte «fitnessdronningen» her i Norge 🙂 Ikke for å legge noe forventnignspress her altså, du ser uansett nydelig ut og JEG synes i hvert fall du nærmer deg sceneform. Å, tenk den som kunne hatt en fysikk som din!

  Uansett, så kom jeg over en artikkel i et blad om en engelsk katteblogg, http://thecatorialist.blogspot.no/. Tenkte på deg med en gang jeg leste den, kanskje det kan være verdt en titt? 🙂

  Ha en flott søndag, kos deg med Todd, forloveden din og livet generelt 🙂

 5. Kristine

  Åneii, dumme korsrygg! I dette tilfellet er det helt lov å syte litt, det er i alle fall veldig forståelig 😥 Håper treningsfri og harryhandel muntrer opp dagen (og hjelper ryggen tilbake på bedringens vei <3 ) – ha en fin dag, søteste Kristine 🙂

 6. Karina

  Tusen takk for en inspirerende blogg! Ser at du bruker philadelphiaost i en del av oppskriftene dine; light eller orginal? Har akkurat laget proteinvaflene dine, gleder meg til å smake:) Røra er litt tykkere enn vanlig vaffelrøre, stemmer det? Ha en fortsatt fin søndag=)

 7. Kristine

  @Karine: Samme her! Drikker sjeldent brus, men skal jeg først gjøre det så liker jeg noe litt uvanlig 🙂
  Takk!

  @Liv: Kjøper det på maximat på Nordbysenteret, altså vanlig matbutikk 🙂

  @Fineliner: Takk fine du! Jeg må bare holde humøret oppe, det hjelper 😀
  Jeg liker definitivt den norske best, i dag kjøpte jeg faktisk bare kesella (har fortsatt keso stående fra sist).

  @YV: Oi det var hyggelig sagt 😳 Jeg håper bare jeg kan komme i ordentlig form igjen, så jeg får bare stå på, fikse ryggen og tenke positivt 😀
  Hihi, den har jeg faktisk blitt tipset om før – takk for påminnelsen!

  @Christina: Jaa.. *snufs*
  Ha en fin dag videre! ♥

  @Sola: På Nordbysenteret, Maximat. Ja, har flere av begge dessertheftene! 😀

  @Guro: Ja, det er veldig kjekt 😎

  @Kristine: Takk *syt syt* ♥
  Jeg blir bedre i løpet av neste uke, og neste helg er det borte. Det har jeg bestemt nemlig 😀
  I like måte søta!

  @Lovelyliller.com: Oh – kos deg masse! Tror det blir grillmat og potetbåter her i dag og gitt.

  @Karina: Takk for det!
  Jeg bruker philadelphia light.
  Ja, røra blir litt tykkere enn vanlig – det er vanskelig å få til veldig tynne pannekaker uten hvetemel. Men håper det gikk fint og at de smakte! 🙂

  @Erik: Åh gjorde du 😳 Tusen takk, hyggelig!

Det er stengt for kommentarer.