Dagens!

Dagens tilbud;

T- skjorte

Et sponsorplagg, men de har gått bort ifra bomull og leverer nå kvalitetsstoff. Den er veldig behagelig å ha på og god å svette i – man får virkelig mye for pengene her.

Jeg har den i alle tre fargene, og den har allerede blitt en favoritt å ha på når jeg jogger.

Dagens middagstips;

Hot and spicy gryte

Karbonadedeig stekt med rødløk, chili, curry, hvitløk, cummin og sennepspulver. Tilsett en boks med hakkede tomater og la det putre til litt tykkere konsistens.
Ha i strimlet sprø paprika og en håndfull spinat mot slutten, deretter er det klart til å nytes.


Litt parmesan på toppen må også til!

Dagens Todd;

Eller egentlig gårsdagens, fikk hjelp til å skifte sengetøy.

Dagens mellommåltid;

Skyr med blåbær og havregryn

Og litt sukrin og kanel

Dagens sitat;

«Jeg ligger litt på latsiden. Etterpå skal jeg snu meg»

Med andre ord, nå må jeg ut og bevege litt på meg.

12 kommentarer til “Dagens!

 1. Veronica

  Synes det er utrolig tøft av deg at du «tør» å spise så variert og spennende når du deffer, og samtidig så virker du helt rolig og avslappet til det hele! Kudos! Veier og teller du ikkeno? Tar det på slump med senkede skuldre og bare vet at det går seg til? Får du ikke panikk innemellom? 😛
  Her er det streng diett, og likevel bekymrer jeg meg, hehe.. Stå på, du er herlig flink! Vi bøyer oss i støvet 😉

 2. Michelle

  Det der så digg ut!! :mrgreen: nam nam! Jeg har fått helt dilla på sterk mat.. Lagde en salat i dag med laks og stekte 1/2 chili habanero (som er den sterkeste typen), 1 hel vanlig rød chili (som er en del mildere), hvitløk og vanlig løk 😆 Godt sterkt ble det, men jeg elsker det! Er nok pga. mine meksikanske gener vil jeg tro =P hehe
  Nydelig bilde av Todd <3 gi han en kos fra meg 😛

 3. Kristine

  @Hanne: Da er vel dette midt i blinken 😀

  @Veronica: Jeg veier ingenting, teller ikke kalorier, og aner ikke fordelingen av næringsemnene.
  Jeg har et ca-regnskap i hodet, bruker øyemål, sunn fornuft og lyst – og må ofte holde meg i nakkeskinnet for å ikke spise for mye (er veldig matglad). Jeg hadde aldri klart å leve et så strikt regime som mange gjør, selv ikke i et par måneder før konkurranse.
  Klart jeg er usikker på formen min og om det vil gå bra, men så lenge jeg ser fremgang hver uke så må jeg jo gjøre noe riktig. Stress er en av de største grunnene til at mange stagnerer – et lite varsko til deg 🙂
  Man kan være både strikt og ‘fri’ på diett.

  @tjukkebollefeita: Spinat er et must, sniker det med i nesten alt jeg spiser 😀

  @Michelle: Og jeg som synes vanlig chili er hot nok 😆 Blir du ikke helt bedøvd i munnen? Haha.. men enig, hot er godt!
  Ga han akkurat en stoor kos ♥

 4. nina

  hei…har nettopp begynt og følge med på bloggen din og er kjempe inspirert 🙂 lett og lese og skjønne! men jeg har et spm…ser du har brukt lavkarbo brød kjøpt i sverige. husker du hvor i sverige det er kjøpt? på forhånd takk 🙂

 5. Jay

  Nam!! Tror jeg skal teste det mellommåltidet som et alternativ til cc/kesam blandingen jeg har blitt så avhengig av 🙂 Jeg bruker forresten å få «hjelp» til å legge på nytt sengtøy jeg også 😉

Det er stengt for kommentarer.