Lun potetsalat

Hei dere!

Jeg har fortsatt ferie, så jeg prøver å få gjort både mest og minst mulig på denne tiden. Mest av det jeg burde, og minst av det jeg må .. – ble det forståelig?
Prioriteringene mine er å gi jernet nå som jeg har ekstra tid på dagene og samtidig slappe av, for jeg vet at jeg har noen travle uker foran meg i tillegg til vanlig jobb fra mandag igjen – det er mye som skjer fremover, men alt er både gøy og spennende så jeg klager ikke.

Ryggen har holdt seg stabil de siste to dagene, så jeg er litt usikker på hva jeg skal gjøre i forhold til behandling og trening. Kanskje jeg skal prøve meg på en styrkeøkt igjen i dag eller i morgen.

Det ble uansett en joggetur tidligere i dag, men jeg vet ikke om det var så altfor smart i forhold til knærne. De holdt, men nå må det nok bli en dag eller to med rask gange igjen. Om jeg kan få til 2 joggeturer i uka så skal jeg si meg fornøyd!

Jeg har nok stabilisert meg på et nivå som kropp og kondis trives med, for nå jogget jeg på ca det samme som sist;
Avstand: 1 mil
Tid: 55,38 min

Et par mellommåltider;

Brødskiver med pålegg

Lavkarbobrød kjøpt i Sverige med cc og syltetøy, cc og makrell i tomat, egg og majones.

Lun potetsalat med bacon og parmesan

Spinat, agurk, piccolotomater (de er enda mindre og søtere enn cherry), potetskiver bakt i ovnen på 220 grader i 16-17 min, sprøstekt kalkunbacon med hvitløk, og revet parmesanost og basilikum på toppen.

.
Ellers har jeg et par slike stående i skapet, og jeg er litt usikker på hva jeg skal lage av den.. det er en nøytral kakemix fra Funksjonell Mat som kan brukes på flere måter alt ettersom hva man tilsetter.
Det er slik jeg bruker lefsa – den fungerer på samme måte for min del.

Kanskje en eplekake?

Ha en fin dag videre!

6 kommentarer til “Lun potetsalat

 1. Fineliner

  Ellåå:)
  Så fint å høre at du er på bedringens vei! Får håpe kneet ikke skjærer seg.
  Du får kose deg videre med de tingene du bør gjøre, hehe:)

 2. Hanne

  Eplekake, definitivt. Da får du testet smaken ordentlig, samtidig som det blir litt saftigere og friskere. Her ble det «ordentlig» eplekake i går, såååå godt *sikle sikle*

  Jeg skjønner veldig godt hva du mener, og passer på å gjøre det nettopp slik på fridagen min i dag. Jeg gjør det jeg burde (og det jeg har lyst til), men det jeg må, det får vente 😉

 3. Elise B

  Hei Kristine:-)

  Jeg lurer på en ting.. Hva bruker du når du steker mat? (Type olje/smør?)

  Godt å høre at du er på bedringens veg igjen:-) Så får vi håpe at kneet ditt holder også:-P huff.. Noe skal det være..

  EPLEKAKE hørtes godt ut! Det får bli min dessert i morgen:-D

  Du får nyte de siste dagene med ferie 😀 Kos deg <3

 4. Cathrine

  Fine ryggen det ja! og litt vell mye fristende mat for en nattevakt som sitter og koser seg med kaffi, og strandaskinke 😛 😉

 5. Kristine

  @Fineliner: Ellåå! :mrgreen:
  Kneet holdt! Må bare ta noen dagers pause innimellom 🙂

  @Hanne: Åh så deilig, eplekake er goodt! Tenk at jeg ikke likte det da jeg var liten, satt og pellet av de varme epleskivene 🙄
  Sånn er det her og, alle ‘må’ får vente noen dager til 🙂

  @Elise B: Det kommer litt an på hva jeg lager, olje når jeg har panert noe eller skal woke – 1 kcal spray når jeg skal steke noe helt vanlig.
  Noe skal det alltid være ja 😆 Men det går heldigvis bra!
  Takk for det, håper du får en god helg ♥

  @Christina: Åh tusen takk!! 😀

  @Cathrine: Det hørtes litt stusselig ut Cath 😀 Trodde du var en jævel på å lage matpakker jeg, tupperwarequeen? Eller kanskje ikke 😆
  Grattis med skoleplass forresten! Da må du i hvert fall være flink med matpakkene!

Det er stengt for kommentarer.