Grillmat og teamsamling

Det var godt vi fikk innviet den nye grillen i går, for i dag skal det tydeligvis regne uten stopp. Tenk at det er i slutten av juli og dette er været vi har! Jeg trøster meg med at vi skal reise bort 4 dager neste uke, og der er vi sikret fint vær.

Gårdagens middag ble;

Grillet kylling og grønnsaker

Både kyllingfileter og små spyd, squash og søt paprika. Jeg lagde også en salat ved siden av med spinat, cherrytomater, agurk og vannmelon med litt sitronsaft over.

Middag i dag blir nok en grateng, mest antagelig med karbonadedeig, rotmos og masse ost – det hører lørdagen til. Eller baconburger.

Ellers var jeg på teamsamling i dag og møtte de andre jentene som skal stille for Gympartner til høsten. En gjeng med flotte jenter altså! Det var hyggelig å hilse på dere.

Jeg ble veldig motivert for å komme i superform – for ja, nå har jeg bestemt meg for å stille igjen. Det er 3 år siden sist og jeg føler meg både spent, nervøs og klar.

Det vil ikke bli noen store endringer på bloggen på grunn av dette, jeg spiser som de fleste av dere vet akkurat det samme på diett og jeg ønsker heller ikke å skifte fokus her. Den eneste forskjellen blir mindre godis på lørdager og ingen unnasluntring med trening.

Her blir det som før! Men – jeg kommer sikkert til å trenge oppbacking fra dere innimellom, det er tross alt bare 10 uker igjen og jeg har dårlig tid. Det er dessuten hyggelig å ha med dere på veien til NM igjen.

Ryggen verker noe skikkelig igjen i dag.. Nå er det fosterstilling i sofaen og en rolig kveld videre.
Nyt lørdagen dere!

54 kommentarer til “Grillmat og teamsamling

 1. Siri Nilsen

  Hurra for deg Kristine, så utrolig kjekt å se du har bestemt deg for å stille igjen 🙂 Jeg krysser alt som krysses kan og håper virkelig du tar med samtlige pokaler hjem, både i klassen din og overall (du er ett fantastisk forbilde for maaange, husk det) 😉 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 2. Babyfabrikken

  Jeg diiiiiiiigger shortsebildet ditt! Det er slike bilder som gjør at jeg gyver på å trener selv med bekkenløsning og en babymage som snart ser ut som om den skal sprekke. Jeg må si tusen takk for super inspo til å holde meg i form så jeg kan gyve på for fullt når babyen har flyttet ut av magehuset:)

 3. Kristine

  Åååh dette var hyggelig å komme hjem og lese 😀

  Tusen takk alle sammen 😳 ♥
  Jeg skal stå på og gjøre mitt beste!!

Det er stengt for kommentarer.