Kjøttdeig og spaghetti

En fast helgemiddag for mange, jeg mener å huske at vi stort sett hadde det hjemme mot slutten av uka – på torsdag eller fredag.

Kjøttdeig og spaghetti

Stek karbonadedeig med hvitløk, krydder og en boks med hakkede tomater. Jeg liker å bruke en blanding av paprikapulver, oregano, cummin, chili, curry, salt og pepper – bedre med litt for mye enn litt for lite!

Pasta er ikke farlig, men velg gjerne den fiberrike typen.

Om du ikke ønsker pasta i det hele tatt så kan du strimle grønnsaker som for eksempel squash og gulrøtter.

Et dryss med parmesan over og du er good to go!

Det er så hyggelig at så mange av dere spør etter Todd, jeg kan jo ikke bare fortelle om en øreproppkat(t)astrofe uten å oppdatere dere videre. Dagen etter var han ganske apatisk og fjern – mer enn vanlig, og han var veldig slapp. Sov stort sett hele tiden, gikk ikke nr 2 på do. Men så våknet han til morgenen etter, og proppen må ha lurt seg ut igjennom systemet (jeg orket kun å mose/dissekere én gang) disse to dagene.
Han er i  hvert fall helt seg selv igjen!

20120104-155914.jpg

Nå skal jeg ut og jogge en tur med storesøster, for første gang!

7 tanker om “Kjøttdeig og spaghetti

  1. avatarLisbeth

    Godt og høre at velsegutten er i bedre form.
    Når kjæledyrene våre er syke blir vi jo helt stressa <3
    Kjekt råd det med og kunne bruke strimlete grønnsaker istedet for pasta!
    Du er nok ganske mye mer kreaktiv enn meg.

    Blir det noen konkurranser på deg etterhvert eller? Ser at du er med i Gymparter teamet <3

  2. avatarWi

    Hei! Ser at du ofte bruker hakkede tomater på boks i matlagingen din. Lurte bare på hvorfor du ikke heller bruker tomatpuré? Er det sunnere med hakkede tomater, eller er det bare fordi du foretrekker det over tomatpuré? 🙂

  3. avatarKristine

    @Lovelyliller.com: Joggerunden var veldig bra! Jeg er helt sikker på at hjertet er glad for dette 🙂

    @itstraining- trening og kosthold: De kom frem ja, det er bra! Takk søte! 😀

    @Lisbeth: Jeg blir veldig stressa, litt småhysterisk sånn på gråten innimellom..
    Man blir kreativ når man er ekstremt glad i å både spise og lage mat :mrgreen:
    Ja, det blir muligens det. Har gitt meg selv en ukes bestemmelsesfrist nå, haha. Ambivalent!

    @Wi: Ja, hakkede tomater er sunnere. Dessuten får man en slags kjøttsaus med det i og med at det er mer flytende og faktisk en hel boks – tomatpuré er mer konsentrert og brukes stort sett i mindre mengder for å gi smak 🙂

  4. avatarElisabeth

    Eg er så usikker på ka pastatyper som er bra. Du seier den fiberrike, men ka meiner du eigentleg med det? Har du noken merke du anbefaler? Latterlig spørsmål! Hoff hehe. Goood ferie forresten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *