Gulrotomelett og små godbiter

Jeg er ofte nysgjerrig på hvordan matvarer som ikke pleier å serveres sammen smaker, og jeg prøver gjerne alt minst en gang. Denne gangen var det egg og gulrot som skulle få prøve seg – og ikke som gulrotkake, men som gulrotomelett.


Jeg hadde også kalkunskinke og ost i, og gulrotens sødme gjorde seg i den ellers salte omeletten. Oregano og paprikakrydder over har fulgt meg siden jeg var barn – kan nesten ikke spise en omelett uten.

.
Dagens trening ble enkelt og greit en tøff kardioøkt;
30 min jogging (!) – jeg får en utadæsjæl-opplevelse flere ganger mens jeg holder på
30 min rask gange m/stigning

De var ikke i rekkefølge, men godt og blandet mens jeg sto på mølla. Jeg startet og avsluttet økta med å gå, og når jeg slapp opp for pust – men jeg passet allikevel på at det ble 50-50.

Jeg hentet flere pakker her om dagen, både fra iherb og . Nå bestilte jeg en del nytt fra iherb som jeg vil teste ut før jeg viser dere, og utrolig mye fint fra som jeg gleder meg til å vise dere – må bare få tatt bilde av det først. Men, en ting klarte jeg ikke å holde meg unna:

Ja, dette er reklame for miniproteinbarer fordi de smaker helt fantastisk godt! Lys melkesjokolade med banansmak, blir det bedre. Kun 130 kcal i en bar.

Du kan også kjøpe de enkeltvis – bare husk at de da koster 25 kr per stk mot under 19 kr per stk som prisen blir om du kjøper 24 stk samlet.

En liten hilsen fra Todd;

Cute – yes?

.
.
.
.
Well, I can be a bad kitteh too;

…..
.
Nå blir det mat, jobb, kos og mer mat.

23 kommentarer til “Gulrotomelett og små godbiter

 1. Michelle

  Todd <3 😛
  Snakker om katter.. blir så trist når jeg ser mennesker som bare reiser fra kattene sine om sommeren 🙁 vi har fått vår gamle nabokatt sittende på dørmatten vår 24/7 nå.. Eierene er vel på ferie og har sikkert ikke fikset noe til pusen.. Blir så rasende! Men han har fått masse kos av oss og mat servert 😉 Er jo begrenset hvor mange ganger man kan gå inn i huset å lukke døren i ansiktet på en søt liten pus..

 2. Lisbeh

  Mmmmm..melkesjokolade og banan 🙂 Hvor mye fett og karbo inneholder de?? Jeg fant ikke noe informasjon om næringsinnhold hos X-life..

 3. Kristine

  @Michelle: Huff det er helt grusomt! At det finnes så tankeløse folk, kan de ikke ha katten på et pensjonat mens de er på ferie? Sånne mennesker skulle aldri hatt dyr 😡
  Godt dere er snille og tar vare på den ♥

  @Lisbeh: Nam ja!
  Per bar:
  9 g protein
  17 g karbo
  3,6 g fett
  🙂

  @Mira: Skikkelig god, en perfekt munnfull (ok, to da) 😀

  @Ann Helen: Jeg vet, hadde ikke smakt de før jeg!
  Jaa ♥

  @Lill Adriana: Tenkte på deg da jeg gomlet i meg en :mrgreen: Ja, fra x-life!

  @Gina: 😉
  Todd er jo bare snill, så kult å få et bad-kitteh blikk 😎

  @Ingrid Elisabeth: Åh, tåler du ikke det.. ja, de var virkelig gode – uten å gni det inn liksom 😀

 4. Hanne

  Den baren med mørk sjokolade er min absolutte favoritt 😀 skulle handle de sist jeg var i Sverige, men da var det jammen helt tomt. Nyyyt de!
  Siste bildet av Todd var knallbra! 😀

 5. Hanne

  Du må nok bare bestille de i mørk også, ja 😉
  X-life har jo lager i Drammen, for søren, da må jeg jo ut på shopping 😀
  Stemmer for at det bildet av Todd kommer på veggen, forresten, det ble utrolig tøft!

 6. Elaine

  Åh, du er flink 🙂

  Og nå må jeg prøve denne vrien i omeletten neste gang! 😉


  Kan jeg spørre; når du jogget i 35 minutter og fikk 5,5 km gjennomført (i et par innlegg tilbake) – brukte du en egen klokke da eller var det tredemøllen? Jeg selv føler at dersom jeg skal følge den på tredemøllen så må jeg løpe ganske raskt for å klare 5 km på 30 minutter! 😐

 7. Siri

  Åå, nå fikk jeg lyst på en bar.. Men jeg har et ønske til deg, som er så god til å bake og sånn vet du, hihi:D kan du prøve å lage en sunn marsipankake, og evt legge ut oppskrift?:D det hadde vært supert hvis du kunne gjort det! Elsker bloggen din, kristine!:D

 8. Kristine

  @Hanne: Da kan du jo bare dra og handle fraktfritt da! 😀
  Du sier noe der, selv om det egentlig ikke illustrerer han på riktig måte da. Et realt vikingøre-bilde med glassrunde øyne er liksom mer han :mrgreen:

  @Elaine: Takk!
  Jeg brukte tredemøllen, tror den stemmer ganske greit – i hvert fall i forhold til da jeg brukte 40 min på ca 6 km ute sist. Kanskje de er litt forskjellige?

  @Siri: Jeg har noe lignende skrevet opp på post-it lappen min over må-prøve-å-bake-dette listen :mrgreen:
  Tusen takk ♥

Det er stengt for kommentarer.