Fylt opp med mat og energi

Hei! Duracellkaninen her!
I dag har vært en topp dag energimessig, og det til tross for at man som regel er litt slapp på søndager.

Dagen startet tidlig med en handletur til Sverige. Dere vet sikkert hva jeg pleier å kjøpe, men her er litt av innkjøpet;

Cherry coke zero, kalkunburgere (takk for tips Hanne), tyggis/Läkerol, kalkunbacon, ketchup m/stevia, fun-light, ost, egg, parmesan, kattemat, spaghetti, soyakrem, philadelphia 5%, skyr, lavkarbobrød, kesella, keso, syltetøy, kalkunpålegg.

Deretter føyk jeg rundt i leiligheten og gjorde litt husarbeid før jeg tok med meg den fineste gutten jeg vet om og dro og trente.

Dagens økt;
Knebøy
Oppvarming: 40 kg x12
70 kg x6
70 kg x6
70 kg x6

Strakmark
60 kg x8
60 kg x8
60 kg x8

Facepulls
(10 sek pause mellom settene)
45 kg x12
45 kg x12
45 kg x12

Og etter dette hoppet jeg på mølla og jogget (!) i 35 min.
Om jeg er stolt ja?
Det er jo en liten fjert i vinden i forhold til mange andre, men dette var stort for meg. Det ble til sammen 5,5 km.

Kan ikke skrive her uten å ha med et par gode måltider, så dagens middags- og desserttips er;

Chili con carne

Karbonadedeig stekt med chili, curry, hvitløk, salt og pepper, Tilsett revet gulrot, en boks med hvite bønner og en boks med hakkede tomater. La det putre til det tykner. Vi hadde spaghetti til, men du velger selv om du vil ha ris e.l.


Riskrem med bær


Skyr og cottage cheese blandes med litt stevia vanilje,sukrin og kanel. Blåbær og jordbær passer perfekt til den søte ‘kremen’.

Og til slutt noen søte fristelser hvorav oppskrift kommer senere;

Nå skal jeg slappe av i et par minutter før neste gjøremål :mrgreen:

God søndag videre!

18 kommentarer til “Fylt opp med mat og energi

 1. Katrine

  Herlige innkjøp! Jeg vil også til Sverige for å hamste, men bor i Stavanger så det er litt langt.. Og skal si du er sporty !:) Jeg fikk og et akutt løpebehov i dag, jeg som aldri løper lengre. Løp mye før, men nå går det mest i styrke, men det var jammen deilig å ta seg en løpetur i solen:D Masse endorfiner og herlig å få opp pulsen 🙂
  Ha en fin kveld Kristine.

  Klem Katrine

 2. Anonym

  Så kjekt! Det virker så greit å bo sånn at man kan kjøre til Sverige og handle, misunner en del østlendinger det altså 😉

 3. Hanne

  Du er jo en racer! Jeg har ikke fått inn noen turer denne uken, fysj (men grunnen er jo god, ettersom første uken i full jobb alltid er litt spesiell).
  Fint at du fant burgerene! Nå håper jeg bare de faller i smak. 😀

 4. Trine Eide

  Heisann!
  Jeg leser bloggen din hveer dag, du har så mange gode oppskrifter! Men har ikke du laget en egen oppskriftsbok? Hvor kan man ev få kjøpt den?:D Eller har du noen oppskriftsbøker du bruker selv som du anbefaler? 🙂

  Klem!

 5. Fineliner

  Høres ut som en deilig dag, detta 😛
  Mulig jeg er i det barnslige hjørnet nå, fordi jeg er hos typen, men jeg måtte lese setningen høyt og le: «Det er jo en liten fjert i vinden i forhold til mange andre, men dette var stort for meg» 😀 Jaddaa!
  Kos deg videre i kveld 🙂

 6. Kristine

  Hei hei du, et spørsmål fra meg angående maten.
  Kesello og Keso er det det samme som Kesam? Og hvor finner du Kalkunbacon, og er det like godt? 🙂 Klem klem

  Ps. Liker veldig godt skyr, men hvordan er den svenske i smaken? 🙂

 7. Lissi

  Kan svare deg jeg Kristine 🙂

  Kesello er kesam, Keso er cottage cheese, svensk skyr smaker det samme som norsk skyr.

  Så har jeg ett spm: Hvor finner du lavkarbobrødet? Er ofte i sverige og har tittet både på Euro cash og maxi mat i Tøksfors og på maxi mat Nordby senteret. Finner det ikke jeg, og nå har jeg sett etter det HVER gang jeg har vært i sverige siden i vinter.. Ligger det en spesiell plass i butikken eller?

 8. Kristine

  @Fra tjukk til smukk: Handler på maximat 😀

  @Katrine: Ja, det blir litt langt 🙂
  Jeg foretrekker fortsatt styrke, men det er veldig godt å bevege seg utenfor komfortsonen innimellom – spesielt når man sitter igjen med mer energi etterpå 😀
  Klem

  @Anonym: Det er veldig greit, tar ca en time én vei – noe må vi østlendinger ha og 😀

  @Hanne: Absolutt godkjent grunn!
  Ja, de var veldig gode – fikk også junkfood-følelse av de 😀

  @Lovelyliller.com – Helse, livvstil og sunne oppskrifter: Dagen var både lang og fin! Sofakos er godt det og, det ble det resten av kvelden 🙂

  @Trine Eide: Ja, jeg har laget tre hefter som du finner her:
  http://www.kriweb.no/bestill-hefte-her/
  Alt er laget fra eget hode, bruker ingen oppskriftsbøker 🙂

  @Fineliner: Jeg er også barnslig, det er jo så moro 😆
  Godt jeg hadde en sånn dag i går, kjenner at jeg er litt seigere i dag.. *gjeesp*

  @Kristine: Da fikk du svar litt lenger opp her 😉 Kalkunbacon er veldig godt, synes det er bedre enn vanlig (mer kjøtt).
  Klem

  @Lissi: Jeg kjøper det på maximat (nordbysenteret). De ligger i brødavdelingen, altså første til venstre når man kommer inn i butikken

 9. Ida

  Hei!
  Super blogg, du er virkelig en inspirasjon! Oppskriftene dine er herlige, det er jo ikke noen sak å spise sunt og variert når man får så mye gode tips! Pleier også lage endel chili con carne, men bruker også cottage cheese oppi! Det er supergodt! Ha en kjempefin dag!

 10. Lissi

  @Kristine:

  Hmmm..Saumfarer alle brødene der jeg… Mulig de ofte er utsolgt for det da, men du får jo tak i hver gang ser det ut som. Men jeg gir ikke opp 🙂

 11. Kristine

  @Ida: Godt tips! Jeg pleier å ha en stor klatt med kesam eller cottage cheese ved siden av om jeg har vært litt vel raus med chilien 😈

  @Lissi: Det kan godt være at de ofte er utsolgt for det, det var ikke så altfor mange igjen da vi var der nå.

  @Tina: Jaa elsker å ha skap og kjøleskap fylt opp med så mye godt 😀

 12. Lisbeth

  Det så ut som en skikkelig god-økt! 😀
  Sitter å kommenterer gamle innlegg her for meg selv på morgenkvisten – men etter noen dager uten internett får det bare gå 🙂

 13. Elisabeth

  Hei!

  Jeg er fersk leser av bloggen din, og sitter med vann i munnen hver gang jeg går gjennom matbildene dine. God inspirasjon! 🙂

  Mulig du har vært innom temaet tidligere, men hva er ditt forhold til aspartam? Ser du drikker Cola Zero; bruker de noe annet enn aspartam i Sverige, eller går du god for søtningsmiddelet jeg velger å kalle gift? :p

  Elisabeth.

 14. Kristine

  @Elisabeth: Hei! Takk for det!
  De bruker samme søtningsstoff i brus som her, men har kommet med stevia i fun-light saft.
  Jeg drikker max 1-2 glass med lettbrus i uka, og jeg tenker ikke på det som gift. Hadde jeg derimot drukket 10 liter om dagen..

Det er stengt for kommentarer.