Vinnerne og vaniljekaramell

Tusen takk til alle som ble med på konkurransen!

Utrolig mange flotte bidrag, det må jeg si! Dere er en kreativ gjeng altså. Til og med et på finsk – fantastisk!

Det var som vanlig utrolig vanskelig, jeg tror jeg brukte godt over en time på å lese over svarene deres. Frøken ubesluttsom måtte til slutt med hard hånd og tungt hjerte plukke  ut kun to vinnere, og de ble:

Ida H

"Har du lyst har du lov, 
og du kan hvis du vil, 
for å bli stram og fin
- trengs trening og protein"

og

Kristin

"Trening og proteinrike retter gir hverdagslykke deretter"

Gratulerer! Dere har vunnet ett valgfritt treningsplagg fra Röhnisch eller Better Bodies, send meg en mail (kristine@kriweb.no)  med deres ønske + fullt navn og adresse.

 

Her har dere en av godsakene fra forrige innlegg, kanskje ikke så lett å se hva det var.
Vaniljekaramell

Det er så og si bare protein, faktisk.
Jeg blandet sammen vaniljeprotein, yaconsirup, en skvett melk, litt mager kesam og noen dråper stevia vanilje. Rullet til små, seige kuler.

For å gjøre de litt mer spennende rullet jeg de i sjokoladeprotein * , og satte i fryseren i et kvarter;

* (eventuelt kakao+sukrinmelis)

Det blir enda en bursdagsfeiring i dag, denne gangen for storesøster! Jeg har bakt store, myke og seige cookies – svært lite proteinrike sådan. Jeg har sunnifisert dem noe da, må liksom det.

Men først en treningsøkt!

13 kommentarer til “Vinnerne og vaniljekaramell

 1. Kristin

  Kristine; dette gjorde virkelig dagen min!! Tusen takk for at jeg ble en av de heldige vinnerne 🙂 (blandt så mange flotte og kreative bidrag! 🙂 )

  *smiler som sola* :mrgreen:

 2. Michelle

  De der så ut som noen skikkelige godbiter ja :mrgreen:
  Håper du har hatt en fin helg så lang og ha en fin helg videre 😉 klem

 3. Fitnessblom

  Jeg blir alltid sulten av å besøke bloggen din! Nesten så det er bedre å la være 😉 De karamellene der så gode ut! Jeg tror jeg må bestille yaconsirup igjen, jeg er nemlig tom. Hvilken bruker du å bestille? Du bestiller fra iherdig, ja?

 4. Fitnessblom

  Tusen takk! He he, jo det er bedre enn å bli fristet av usunt, jeg oppsøker i hvertfall ikke bloggene der det bugner av kaker poppet med sukker, hvetemel og fett! Det skulle forresten stå iherb på forrige kommentar, men det skjønte du kanskje 😛

 5. Fitnessblom

  Tusen takk! He he, jo det er bedre enn å bli fristet av usunt, jeg oppsøker i hvertfall ikke bloggene der det bugner av kaker proppet med sukker, hvetemel og fett! Det skulle forresten stå iherb på forrige kommentar, men det skjønte du kanskje 😛

 6. spirrevipp

  oj!! nå vet jeg hva jeg skal gjøre når neste ladning med vanilje- og sjokkisproteinpulver kommer i posten! :mrgreen: bestilte forresten et nytt sjokkisprotein denne gangen, et allergivennlig erteprotein med sjokoladesmak fra http://myrevolution.no/m-factor-4kg-30 ! har du prøvd denne? er litt av en utfordring å finne proteinpulver når man verken kan ha kornbasert, melkebasert eller soyabasert pulver.. så dette er jeg spent på 😀

Det er stengt for kommentarer.