Svin og godsaker

Vil bare ønske dere alle en god helg, og min måte å gjøre det på er selvfølgelig med litt mat og godsaker;

Svin med kanel og chili

400g ytrefilet av svin stekes i litt olje sammen med hvitløk, chili, kanel, salt og pepper. Ha i valgfrie grønnsaker, jeg hadde løk og paprika lett tilgjengelig. Hadde jeg hatt brokkoli så hadde den fått lov til å varme seg oppi der og.

.
Det ble ingen trening etter jobb i dag, det er nemlig en spesiell dag som skal feires så jeg er straks ute av døra igjen. Mormor blir 80 år i dag! Det må selvfølgelig prioriteres, så oppskrifter, vinner av konkurransen og besvarelse av mail og kommentarer må derfor vente til i morgen.

Deler noen godsaker jeg har laget i det siste;




Noe som fristet? 

Hurra for verdens beste mormor – det var henne jeg arvet bakegleden fra :grin:

God helg!

16 tanker om “Svin og godsaker

  1. avatarVilde Sofie

    Gratulerer så mye med dagen til mormoren din! 😀

    Nå er jeg helt ekstremt nysgjerrig på hva alle disse godsakene er for noe… Spesielt den øverste og den nederste 😉

  2. avatarEmilie

    Oj, for en god middag!!
    Masse gratulasjoner til din kjære mormor!! 😀

    Kan du dele de fristende godsakene med oss? Gjerne alle sammen!! 😀

    Ha en super dag videre!

  3. avatarStine

    Haha, trodde først det stod; det er henne jeg har arvet bakdelen fra. 😀
    God helg! Jeg stikker til fjells på en tredagers gåtur! :mrgreen:

  4. avatarAnna

    Hei, Kristine!
    Jeg har fulgt deg lenge og må bare fortelle deg at jeg elsker å følge deg!
    Jeg setter så stor pris på at du er så uhøytidelig, men likevel seriøs. Ydmyk, men klar og tydelig.
    Har også lest en del av innleggene dine hvor det til tider virker som du må forsvare deg selv og kroppen din. Som f eks det faktum at du ser ut som en skikkelig maskin.
    Midt oppi det hele vil jeg bare gi deg en skikkelig klapp på skulderen og si at jeg synes du ser kjempeflott ut! Og mest av alt fordi jeg får inntrykk av at du er ekte.
    Alle vet jo det – man er jo så mye ene attraktiv når man er seg selv. Slik oppfatter jeg deg.

    TAKK for at du kan drive med bodybuilding, lage sunn mat, spise det du vil, være kvinne og blogge om det hele uten å miste fotfeste.
    Du aner ikke hvor utrolig inspirerende jeg synes du er!
    Stå på!

    Og selvfølgelig – håper på oppskrifter på dagens bildepost! 😛

  5. avatarKristin

    Gratulerer til mormoren din! Håper dere har en koselig feiring 🙂

    All baksten fristet MASSE, men ble spesielt nysgjerrig på det nest-nederste bildet. Bolle? Fikk akutt lyst på gjærbakst 😀

    Ha en fin helg!

  6. avatarHelen

    I dag lagde jeg lefsen din, og fylte den m ruccola, Spekeskinke , og smøre ost. Ble utrolig godt. Supert at du legger ut så mange gode og enkle oppskrifter, godt med inspirasjon i mat veien, litt lett å gå lei det vante.

  7. avatarchristine

    ELSKER kanel, men har ikkje prøvd på svin før. Kanskj eg burde prøve, det virker somom du har fått skikkelig dilla på det 🙂

  8. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Vilde Sofie: Takk! 😀
    Du skal ikke se bort ifra at det kommer her på bloggen!

    @Andrea: Vaniljekarameller! 🙂

    @Fineliner: Hurra! Det var en veldig hyggelig feiring 🙂

    @Tina: Takk takk 😀

    @Emilie: Tusen takk!
    Noe av det deles nok på bloggen ja 😀

    @Ann Helen: Takk – veldig koselig feiring!

    @Stine: 😆
    Kos deg masse på vandring!

    @Silje: Baksten – den nest nederste? Baked donut! 😀

    @Anna: Åh dette var så koselig å lese! ♥
    Tusen takk! Håper du får en fin helg 🙂

    @Kristin: Det var så hyggelig i går, takk!
    Det er en vaniljekaramell :mrgreen:
    God helg!

    @Kristin: Myk smørkjeks 😀

    @Helen: Så bra! Og den kan man variere i det uendelige med forskjellig tilbehør og pålegg 😀

    @itstraining- trening og kosthold: Tihi 😎

    @christine: Jeg har fått helt på kanel ja, det passer faktisk til så og si alt – prøv i middagen din neste gang! 🙂

    @Emilie: :mrgreen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *