Pannekakekjeks

Pannekakekjeks med kanel

Opppskrifttil 4 små
1 egg
1 eggehvitte
15g kokosmel
15g vaniljeprotein
1/2 ts xanthan gum (eller fiberhusk)
2 ss melk
10g sukrinmelis
2-3 dråper stevia vanilje
1 ts kanel
1/2 ts kardemomme

Sett ovnen på 160 grader. Bland alle ingrediensene utenom eggehvitten, la røren stå og svelle/tykne. Stivpisk eggehvitten og visp sammen med resten – det gjør ikke noe om litt luft forsvinner da pannekjeksene ikke trenger å heve eller bli så høye. Form små, litt tykke rundinger på et bakepapir og inn i ovnen i ca 12-15 min.


De er gode både med og uten noe på – jeg hadde skyr og syltetøy på et par stykker.

Dagens trening ble veldig kort – skuldre og rygg;
Skulderpress
Nedtrekk bredt grep
Sidehev
Kabelroing
Foroverbøyd sidehev

.
Så flotte bidrag dere kommer med i konkurransen forresten! :grin:

14 kommentarer til “Pannekakekjeks

 1. Caroline

  så veldig godt ut =)
  du har ikke noen tips til hvordan man kan holde motivasjonen ved skader? er vant til å trene 5-6 dager i uka, men har fått en leddsykdom (venter på svar for å få vite helt konkret hvilken) som gjør at jeg ikke kan trene noenting. klarer ikke kle på meg selv eller gjøre vanlige dagligdagse ting. håper virkelig jeg kan bli frisk og komme igang med trening, men motivasjonen synker hver dag. noen som vet om noe som kan hjelpe? hehe. er jo bare 23 år, så jeg vil slippe at samboeren skal måtte kle på meg osv :-/

 2. Lissi

  Nam -både ser og høres godt ut 🙂

  Ett spm ang proteinpulveret du bruker nå; hvordan er dette i smak/konsistens hvis du sammenligner det med myoprotein (som også er en blanding av myse og kasein)? Myoprotein fikk jeg igår og det er jo helt fantastisk på smak, men ser jo at dette du bruker er noe billigere…

 3. Marthe

  Heihei!
  Jeg har lest bloggen din utrolig lenge nå, og jeg absolutt elsker oppskriftene dine! 😀

  jeg har bare et lite spørsmål.. har du prøvd armbåndet power balance? er dette noe du kunne tenkt å skrive om/teste ut på bloggen? Jeg har hørt mye om det, og synes det høres veldig rart ut.. samtidig som jeg ser at mange store idretsstjerner går med det! Jeg hadde satt stor pris på om du hadde skrevet litt om det 🙂

 4. Hanne

  De ser knallgode ut! Jeg har blitt servert noen søte kjeks med kanel ved noen anledninger, tror de er tyske, og de er f-a-r-l-i-g gode 😯 Knallgod kombinasjon.
  Kom de tilfeldigvis til ved at du glemte de ovnsstekte pannekakene dine litt for lenge i ovnen, eller fordi kjeksene ble flatere enn tenkt? :mrgreen:

 5. Kristine

  @Mira: Det kan jo ikke slå feil med kanel og kardemomme – nam! 🙂

  @Caroline: Hei kjære deg! Motivasjon til hva tenker du på – trene, holde humøret oppe? Trening utgår vel siden du må ta det med ro, og jeg vet ikke hvor vondt eller hemmet du er, men du kan kanskje gå tur i skogen, på stranda, eller ta deg en rolig badeøkt i en svømmehall?
  For å holde humøret oppe hjelper det faktisk med både god, sunn mat, latter og berøring. Alt dette trigger endorfiner og burde være på plass hver dag i en eller annen form ♥

  @Melusine: Bare hyggelig!

  @Lissi: Jeg har aldri prøvd myoproteinet, så det kan jeg dessverre ikke svare deg på.. men dette er veldig god på smak, jeg bruker det uansett bare i bakst/desserter – drikker ikke shakes 🙂

  @Helen: De var kjempegode! Ah, det er jo helg snart 🙂

  @LovelyLiller.com – Helse, Livsstil & Sunne Oppskrifter: Godt å høre 😀

  @Victoria: Det synes jeg høres lurt ut, de er perfekte som midt-i-uka-kos.

  @Marthe: Hei, og takk! 🙂 Det har jeg aldri testet ut, dessverre. (Jeg er noe skeptisk av natur, så jeg tror ikke det ville ha gitt meg noe særlig).

  @christine: Absolutt alt må testes ut, og lages nye navn til 😆

  @Hanne: Jeg liker jo alt med kanel jeg!
  Haha, de ble litt godt stekt ja. De er faktisk tilleggsbakst, jeg lagde nemlig noe annet veeldig godt med så og si lignende røre og fikk litt til overs 😎

 6. Elizabeth Voksøy

  Oi, oi – nå kjente jeg at jeg jublet litt inni meg – for disse så jo herlige ut! Og, så enkelt 🙂 Åh…. Hmmm… Gjett hva jeg skal spise til kvelds 🙂 Hurra!

Det er stengt for kommentarer.