Pestokylling i parmesanskål

Så var det endelig helg igjen da!

Her er fredagens middagstips;

Kylling med pesto, ris og parmesanskål

20120629-203029.jpg

20120629-203115.jpg
Kylling stekt med grønn pesto, chili, curry, salt, pepper og litt oregano.

20120629-203219.jpg
Parmesanskiver på et bakepapir i ovnen et par minutter, legges over et glass før de avkjøles helt.

20120629-203304.jpg
Ris kokes som anvist og serveres sammen med en frisk salat.

Og til dessert, enkelt og søtt;
Luftig banansjokoladekrem

20120629-203353.jpg
Det er min kjære KitchenAid som gjorde jobben og fluffet sammen fryste bananbiter, sjokoladeprotein, litt søtning og en liten skvett med vann.

20120629-203429.jpg

Vi dro vestover etter jobb i dag og skal være her hele helgen. Her regner det faktisk ikke! Håper det holder seg, blir uansett tur, trening og grilling i morgen.

Riktig god helg!

6 tanker om “Pestokylling i parmesanskål

  1. avatarIda

    Mmmh det så nydelig ut! Skal du stille på NO og NM i høst? Jeg skal vurdere å dra å se på om du stiller. Du er min favoritt muskelbarbie 😉

  2. avatarLisbeth

    I morgen skal jeg også spise kylling – håper den ser like delikat ut som din (?) selv om jeg har planer om å kaste den på grillen!

    Ha det fint i helgen; tren, spis – blogg – og underhold meg 😀

  3. avatarKristine

    @Ida: Oi, jeg vet ikke helt. Jeg skal ta noen bilder i juli/aug så om motivasjonen til å starte en enda tøffere diett er til stede så blir det kanskje NM. Skal gi deg beskjed når jeg vet 😉

    @Lisbeth: Håper kyllingen ble bra! Det ble lite underholdning på bloggen mens jeg var borte, men regner med at du hadde en flott helg åkkesom :mrgreen:

    @christine: Pesto og kylling er to veldig gode venner, så det kan du trygt lage deg en dag! 😀

    @Lovelyliller.com – Helse, livvstil og sunne oppskrifter: Takk, takk – håper helgen var bra!

    @Mariann: Velkommen inn i fluffeverden :mrgreen: Mye godt man kan lage, og ikke minst mange variasjoner!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *