Snacks fra iherb

I dag ble det som vanlig kardio etter jobb, stort sett hver tirsdag og torsdag.

50 min rask gange m/stigning på mølla

.
Tenkte jeg skulle dele et par iherb-tips til med dere;

1. Grønnkålchips

Du finner de her

De er faktisk ganske gode å spise alene, men jeg foretrekker å bruke de som smakstilsetning til annen mat. Jeg hadde det over omelett her om dagen;

En annen favoritt jeg har spist mye av er disse:

2. Ostepop

Du finner de her

.
Nå sitter lille matvraket og venter på at en pannekakerøre skal svelle seg ferdig :cool:

24 kommentarer til “Snacks fra iherb

 1. Elise B

  Ostepop!! Jeg elsker Ostepop:-D Disse må prøves ut ja, hihi.. Ha en toppers kveld videre 😀

 2. Rebecca

  Sunnere (?) ostepop høres ikke så ille ut nei 😀

  Jeg har et spørsmål av ren nysgjerrighet. Jeg ser du ofte tar cardio på mølla med stigning, går du ikke lei? Foretrekker du ikke heller en gåtur i litt mer ulendt terreng? Jeg er kanskje litt uvitene, bare lurte litt på det 🙂

 3. Kristine

  @Elise B: Da vil du like disse! 😀 Takk, du og!

  @Rebecca: Sunnere ja, de er veldig gode!
  Klart jeg blir lei innimellom, men jeg varierer heller med kardio på andre dager. Jeg går ofte turer i skogen på fredager/helgene og de siste ukene har jeg jogget en gang i uka på Bislett.
  Bare å spørre 🙂

 4. Hanne

  Nei, nei, nei, jeg bestilte jo i gååååår 👿 😆
  (Det ble blogg-hypet proteinpulver, fiberhusk og gratisgave, nyttig og kjedelig, haha). Har sett slike grønnkålchips på en blogg, og syntes de virket superspennende. Så moro at noen faktisk lager de for salg!

  Åja, og så fine krøller! 😀

 5. Mia

  Mhh, disse så kjempegode ut! Hilsen matvraket som sitter og gumler i seg peanøttsjokolademacadamiacookies=)

 6. Lisbeth

  Ostepop var alltid yndlingssnacksen min som barn, må nok bestille disse om jeg bare somler meg til å lage en bestilling 😎 Utrolig snedig at man kan zoome og se næringsinnhold så tydelig!

  PS: i dag fikk jeg tidenes brev i postkassen 😛

 7. Hege

  Flott blogg!! Jeg blir alltid så inspirert av det du lager. Oppskriftene dine er så lett å følge 🙂 Paien var forresten kjempegoood og bollene for ikke å glemme lefsen,mmm. Jeg har bare fulgt bloggen din i noen uker, men må innom hver dag for å se om det er kommet noe nytt!
  Jeg bare lurer på noe, hvordan får du så store og markerte muskler? Bygger du først muskler og spiser godt i en periode og så trene kardio for å få ned fettprosenten eller er det en kombinasjon av begge? Jeg har trent leeeenge, men siden april 2012 begynte jeg å trene ordentlig styrketrening, ca 5 gang i uken. Nå er jeg relativ slank men ønske å bli stor og sterk 🙂
  Så til slutt må jeg bare si at du er en skikkelig inspirasjon til både å trene, men også til å eksperimentere på kjøkkenet og spise både større mengder og sunnere.
  Takk for hjelpen 😉

 8. Vilde Sofie

  Ooh, smart! Jeg har hatt lyst til å smake (lage) grønnkålchips lenge, men ikke kommet meg så langt. Kanskje denne blir med neste gang, da 😉 Takk! 😀

 9. Christine

  Jeg bare lurte på en liten ting, hva motiverer det når du står på mølla??:) Hatt en operasjon slik at jeg føler det blir ekkelt å jogge/løpe for tida, så det blir endel gåing på mølla for meg og! Prøver å variere med litt sykling og roing inne men.. Er det noen spesiell musikk du liker best å gå til?:)

 10. Endre Amdal

  Hei

  Først, flott blogg du har. Jeg blir veldig inspirert av all matlagingen din, så takk for det.

  Men, disse varer du handler fra Iherb. Er det problem å få dem gjennom tollen? Tenkte om det var problem da det var matvarer og krydder. Har veldig lyst på ostepoppen og denne sirupen du brukte på kyllingen.

  Takk på forhånd for svar.

  mvh Endre

 11. Kristine

  @Therese: :mrgreen:

  @Hege: Så bra da!
  Musklene har jeg fått via trening hele livet, først 20 år med ballett/dansing, deretter 4-5 år med styrketrening. Mesteparten av fremgangen fikk jeg det første året jeg trente 🙂
  For å få markerte muskler må man litt ned i fettprosent, samt spise proteinrikt og godt.
  Takk for koselig tilbakemelding!

  @christine: Håper du får litt snacks fra iherb snart 😀

  @Vilde Sofie: Latskapen lenge leve noen ganger – når det først finnes der tenker jeg 😀

  @Christine: Jeg står og ser litt på tv, sorterer tanker og «løser verdensproblemer», og som oftest går jeg ved siden av mamma – det hjelper veldig! Om jeg er alene så hører jeg på ipod – masse 90-talls pop 😉

  @Ida L: Gled deg 😀

  @Endre Amdal: Hei, og takk!
  Nei, mat og krydder går helt greit igjennom tollen så lenge du bestiller for under kr 200 🙂

 12. Ann-Kristin

  hei:)
  jeg vil bestille fra iherb .å ligger under 200 kr. men frakten blir jo mer enn vare verdien..betaler du også så masse frakt?da ble d jo plutselig ikke så billig lengre:(

 13. Kristine

  @Ann-Kristin: Det er mest antagelig fordi pakken din er for tung.
  Frakten er kun $6 på normale pakker, blir den for tung (mer enn 4 lbs/1814 gram) blir frakten noe dyrere.
  Jeg pleier heller å fordele de tyngste produktene i to pakker, og fylle opp med de lettere på hver av de 🙂

Det er stengt for kommentarer.