Min lille iherb-guide og gave

Da har jeg laget en liten oversikt over noe av det jeg liker å kjøpe fra vår alles kjære iherb.
Jeg har flere favoritter, men dette mener jeg å huske er gjengangere i handlekurven min.

Til baking/matlaging:


Stevia Vanilla
 .


Xanthan Gum
.


Stevia Chocolate
 


Yaconsyrup
 


Crunchy Peanut butter
 


Peanutpowder PB2

 

Hygieneartikler:


Desert Essence Shampo – Red Raspberry
 


Desert Essence Conditioner – Red Raspberry
 


Giovanni Bodylotion – Raspberry Winter
 


EcoTools make-up brushes
 .

Snacks/godis:


Chocolove – Toffee & Almonds


Atkins barer – chocolate caramel mousse
 


Cashew nuts
 


Brazilian nuts
 


Macadamian nuts
 


Soy crisps – cheddar cheese
 


Chocolite – Peanut butter cups

Og ellers er det viktig å huske på at pakkens totalverdi – det vil si inkludert frakt – må være under kr 200 for å slippe toll og mva. Så kjøp heller flere pakker, frakten er så billig uansett. Frakten er kun $6 på normale pakker, blir den for tung (mer enn 4 lbs/1814 gram) blir frakten noe dyrere.
Edit: Dere nevner at det er totalverdi uten frakt – og ja i teorien er det riktig, men ofte skriver de på hele ordrebeløpet (inkludert frakt) på pakken, og tollvesenet tar ofte feil og beregner ut ifra det. Det kan bli litt styr å ordne opp i, derfor velger i hvert fall jeg å få hele beløpet på under kr 200.

Dere er alle sammen en gjeng med humørspredere og jeg er så glad for at dere titter innom her, derfor vil jeg gjerne sette sammen en liten pakke med noen av disse produktene over til en av dere. Om du ønsker så skriv en liten hilsen, så plukker jeg ut en vinner før helgen.

.
Resten av dagen skal gå med til å nyte tiden sammen med den fine gutten min som jeg ikke har sett på en måned.

185 kommentarer til “Min lille iherb-guide og gave

 1. Astrid

  Tittei 😀 Ønsker deg ei riktig god helg sammen men din lille, kjære familie 🙂 Det stråler skikkelig livsglede på deg om dagen, takk for at du motiverer og inspirerer så mange til å leve et sunt, friskt liv! Klem fra Astrid 🙂

 2. katrine

  Så snill du er! Har hatt kjempe lyst til å handle der lenge nå, men har ikkevært helt sikker på det med frakt osv, kjempe fint med en liten forklaring:-) digger deg! Du er den mest inspirerende personen jeg vet om. Du skal virkelig vite at den tiden du bruker på bloggen betyr enormt mye for meg, og veldig mange andre der ute. Tusen tusen takk!

 3. Kristine

  Du er et forbilde for mange ungjenter.. Fortsett med det, det er altfor mange blogger hvor innehaveren er et beinrangel.. Sunn og sterk er bedre 😉 😀 Leser din blogg hver dag! Og er blitt veldig glad i kylling med yaconsirup og kanel! 😀 Snakkes…:-)

 4. Christine

  Wææ, jeg har jobbet dobbeltshift idag og henger på etterskudd med blogglesingen, håper jeg ikke så denne fantastiske «konkurransen» for sent.. Jeg er stor fan av oppskriftene dine, og hermer stadig etter. Men siden jeg student, og pengene ikke helt strekker til mangler jeg ofte opp til flere av de ingrediensene du bruker, noe jeg stadig ergrer meg over. Jeg er opptatt av trening og kosthold, men min utfordring er sukkeret, jeg er med likhet som deg en søtsakmoms, med stor M. 😉 Hadde vært supert å fått en liten start-kit satt sammen av deg:D

 5. CJ

  Jeg vil bare legge igjen en beskjed, og fortelle hvor oppriktig glad jeg har blitt i deg og nettsiden din. 😉 Du har hjulpet meg i mange tunge tider, og jeg kommer hit (på sia), titt og ofte, for å finne inspirasjon og motivsjon til kampen mot et sunnere liv. Du har hjulpet meg til å bli 10 kg lettere, og enda lettere skal jeg bli! 😀 Grunnen til at jeg er så glad i siden din, er fordi du har den unike egenskapen til å spre kunnskap, glede, støtte og kjærlighet – på en og samme tid. Og det håper jeg du fortsetter med! 🙂 Avslutningsvis vil jeg bare si at jeg verken trenger pakken eller noe annet, men ville bare fortelle deg hvor mye du har hjulpet meg. Tusen takk, Kristine!! 🙂

 6. Ai.

  Legger inn et lite lodd jeg og!
  Det var gjennom bloggen din jeg oppdaget at jeg ikke trengte å spise 6 måltider om dagen for å holde formen. At det er lov å tenke selv og stole på egen vurdering, det er noe som skinner igjennom bloggen din selvom den handler om mat og trening.
  Det er noe jeg ikke har funnet hos samme type blogger.
  <3
  Ps. pakkens verdi må bli under 200 kr for å slippe unna toll/mva, IKKE inkludert frakt 😉

 7. Elisabeth

  Jeg er bare nødt til å legge igjen en kommentar her.

  For vel et halvt år siden fant jeg bloggen din gjennom fitnessbloggen.no. Det var på det tidspunktet jeg bestemte meg for å forandre på livet mitt/kostholdet mitt. Starten var knalltøff, men gjennom inspirerende treningsinnlegg, og mattips ble du en fast leser for min del. Takket være blogginnnleggene dine klarte jeg å komme meg ut av en tung depresjon. For min del var treningog riktig mat min vei utav helvete, og du ga meg denne inspirasjonen. Jeg har fortsatt en lang vei å gå for å få en stram og flott kropp,men livslysten er tilbake, takket være deg. Takk for det!

 8. Kristin

  Hei Kristine!

  Jeg er ikke veldig kreativ, dessverre, og aner ikke hva jeg skal skrive til deg. 🙁 Jeg sliter rett og slett med å formulere alle tankene som er inni hodet mitt. 😳 Håper allikevel jeg har en sjanse på å få en pakke fra iherb… 😕
  Du er en stor inspirator, tusen takk for at du tar deg tid til å blogge! 😀 ❗

  Hilsen Kristin

 9. Vibeke

  Åh, elsker iherb! …og elsker når flotte mennesker finner ut at de vil dele produkter derifra med oss! 😀
  Takk for tips av produkter også. Skal så absolutt prøve ut et par nye ting fra listen din ved min neste bestilling! 🙂 Ha en fin dag 😀

 10. Erika

  Supert med en liten guide, tenkte å bestille noe snart så da passet det bra. 🙂 I går lagde jeg kesamlapper og sjokoladekesamtopper, tusen takk for flotte oppskrifter! De ble godt mottatt, og jeg gleder meg til i kveld da jeg kan mumse i meg enda flere topper!

  Vil også si at bloggen din er helt nydelig. Du skriver så godt og reflektert, du gir noe gjennom siden din og det gjør det verdt å titte innom her. Takk!

 11. Lisbeth

  Har enda ikke somlet meg til å bestille på Iherb, dessverre. Det er jo egentlig bare dumt for meg selv; varene er jo dobbelt så dyre på helsekosten.

  Fikk liksom ikke med meg dette innlegget før i dag, men benytter anledningen til å si at jeg synes du er et skikkelig godt forbilde – ikke bare fordi du er jente som løfter vekter og er sterk; men også pga. personligheten din. Har du en dårlig dag skriver du det – og det er med på å understreke at du faktisk skriver sannheten og ikke utgir deg for å være noen superkvinne her inne i blogg-verdenen. Du virker så jordnær tross en hobby mange får litt forskrudde tanker av, kosthold og trening er jo ting man ofte forbinder med spiseforstyrrelser og mat-hysteri. Dette er det ikke tegn på her – tvert om. Du gir masse god matinspirasjon, og jeg har hatt goood bruk for dine lefser skal jeg love deg 😉

  For min egen del har din blogg betydd større fokus på hva akkurat jeg har lyst til. Mange andre blogger fokuserer på å gå i andres spor – rett skal være rett, ikke et gram mer. Slik er det ikke med deg; du gjør som du selv vil og lager din egen vei. Det er kjempetøft gjort, og jeg beundrer deg virkelig for det. Vet jo du også gikk gjennom noen litt tunge perioder med fordommer og stygg baksnakking i garderoben; mange ville latt seg knekke der, men du har fortsatt. Håper du vil fortsette å blogge, og at du også finner det like givende som oss leserne 😀

 12. Cecilie

  heia=)

  Har veeeldig lyst på produktene;) Takk for en fantastisk inspirerende blogg!!

 13. jeanett

  Ahh, kan ikke gå glipp av dette. Men dette mener jeg, Kristine. Hadde ikke jeg funnet bloggen din så hadde ikke jeg vært i den formen jeg er i nå. Du gir så mye inspirasjon både på treningsfronten, og du kommer med så mange fantastiske oppskrifter at du gjør det ENKELT Å LEVE SUNT! Jeg har blitt bakefreak til tusen, bestiller fra iherb 2-3 ganger i måneden, ikke fordi jeg må, men fordi jeg ikke klarer å la være, blitt iherb frelst rett og slett. Er innom her minst 2-3 ganger om dagen, for å sjekke om du har oppdatert, og blir like glad hver gang når jeg ser at du har det :). Du må egentlig bare blogge i evig tid tror jeg, ferdig med den saken:))

 14. Solveig M.

  Det er jo bare sååååååååå hyggelig og lese bloggen din uansett,men extra på slike dager hvor du er såååååååååå glad.. Nyt sommeren og gutten din, gleder meg til lese alle dine inspirerende og morsomme innlegg 🙂 🙂

 15. Anja

  Åh, nå ble jeg SÅ glad! 😀 I går satt jeg å lette igjennom bloggen din for å finne bilder av produktene du bruker fra iherb. Satt å skulle handle på iherb forstår du, og det var så mange forskjellige stevia typer f.eks, så jeg lurte på hvilken du brukte. Det ble ingen handling på meg, for jeg tenkte å vente til du lagde et innlegg der du pleier å vise bilde av pakker du har hentet på posten, ofte fra iherb eller sponsoren din 😉

  Snakk om flaks at du postet dette innlegget så kort tid etter at jeg tilfeldigvis trengte å vite hvilke produkttyper du bruker! 😀 Syns det var en fantastisk tilfeldighet (selvom jeg ikke tror på tilfeldigheter da… jeg tror på universets energi a la The Secret 😀 )

  Men først tror jeg at jeg satser på at jeg kanskje blir trukket ut til å få en liten pakke fra deg! <3 Og i lys av det: Ikke for å sitte her å være kravstor, men jeg liker ikke peanøtt 😳

  Du er en stor inspirasjonskilde både til mat og innstilling til kropp og ernæring. Så avslappet! Jeg lider selv av spiseforstyrrelse. I en alder av 24 år har jeg hatt to tøffe år med både depresjon og spiseforstyrrelse, men selvom jeg ikke er i jobb pga dette så jobber jeg aktiv i gruppeterapi. Det er deilig å ikke lenger skamme seg over dette, og heldigvis blir bedre og bedre på å ha et normalt forhold til mat *stolt* 😀 Målet mitt er å være tilbake i jobb før 2013 😎
  Det er en vanskelig balansegang å spise sundt mens man har et forvrengt bilde av mat og kropp. Et ledd for å balansere min egen holdning så leser jeg bloggen din (ja, jeg leser ikke fast andre fitness/ernæringsblogger enn din… 😳 ), og det hjelper SÅ mye å lese andres tanker som har et fornuftig og sundt forhold til slike ting! Det å ta egne valg, ikke henge seg opp i hva eksperter sier er "riktig og uriktig", og ikke minst å være redd for å skeie ut (for det er jo faktisk ikke fullstendig krise å f.eks spise is i ny og ne …). Jeg har lyst å trene og få en muskluløs kropp, men jeg har ikke satt igang for fult fordi holdningen min må være på plass først. Der er du en STOR inspirasjonskilde Kristine! Misforstå meg rett (så du kanskje slipper å føle press her :P), jeg gjør jobben selv. Men det er så nyttig å lese dine oppegående tanker som omhandler temaene jeg sliter med 🙂

  Huff, nå ble det langt her. Men håper det var i orden! 😛

  Takk for at du skriver så fint og bra og inspirerende som du gjør! <3

 16. Katinka

  Heihei! Har vært så opptatt av skole og trening så er et par dager siden jeg tittet innom her! 🙂 Jeg synes det er en flott blogg og jeg blir inspirert hver dag og det tror jeg det er mange som blir! Helt siden jeg begynte å lese bloggen din har jeg blitt mer avslappet til mat. Du har vist meg at det går an å spise nesten hva man vil, og sunt. Hver gang det er min tur til å lage middag i familien bruker jeg å kikke innom her for ideer. Jeg må si jeg også blir inspirert til å trene, som jente. Jeg synes du er tøff som tør å skille deg ut og vise muskler, selvom du møter motgang så trør du på! Jeg kjenner jeg tør å vise mer muskler og er ikke redd for å skille meg ut i den «late» vennegjengen min. Jeg trener styrke nesten hver dag nå delvis pga. inspirasjon fra deg. Så takk skal du ha og jeg håper du fortsetter å skrive her lengee! 😀

 17. Siri

  Hei, ville bare si at iherb har blitt gjort oppmerksom på problemet, og skal nå skrive verdien uten frakt på pakken til Norge. Se iherb-tråden på fitnessbloggen forum for mer info 🙂

 18. Lisa Marie

  Jeg elsker virkelig all den gode matinspirasjonen du kommer med! selv prøver jeg og mikse og trikse litt med melerstatning, og det er bloggen din inspirasjonen min kommer fra 🙂

 19. Anonym

  Hei,
  Ville bare si at bloggen din er utrolig inspirerende (er tydeligvis ikke den eneste som mener dette). Synes også det er utrolig leit de gangene du får pepper for å gi et «usunt kroppsbilde osv» til unge jenter. Selv jobber jeg meg ut av anoreksi og bloggen din gir meg flere ganger daglig inspirasjon til å fortsette kampen. Så TUSEN TAKK for at du har en blogg som gir meg mot og lyst til å velge livet fremfor sykdommen!

 20. Mari

  Veldig kjekt å få en liten guide til hvilke produktet du pleier å kjøpe. Jeg har selv aldri handlet fra denne siden selv om jeg har hatt lyst. Men nå tenker jeg å legge inn en bestilling selv også sånn at jeg kan prøve meg på litt flere av de spennende oppskriftene du legger ut! Stå på videre 🙂

 21. Christine

  Jeg tror ikke jeg har lagt igjen noen ord her før, men jeg leser bloggen din hver dag og har gjort det i flere år. Jeg liker så godt at du blogger om mat og trening uten å virke helt hysterisk. For enkelte av oss er det viktig å se at det er mulig å spise god mat i hverdagen og å skeie ut med godteri innimellom, uten å løpe seg ihjel dagen etter. Så stå på, jeg synes du er et godt forbilde!

 22. Silje

  😮 Ønsker dere en fantastisk helg!:)
  Bloggen din er faktisk en av de jeg leser mest for å motivere meg selv, tusen takk for all motivasjon!:) Har så vidt begynt å eksperimentere og prøve oppskriftene dine da jeg akkurat har funnet ut at denne typne kosthold kanskje er noe for meg, Hjeelp! skummelt er det 🙂
  Men det trengs, er dessverre en av de som altfor lenge har prioritert kondisjonstrening og nullet det ut med helgefylla, auch..

 23. Martine

  God helg, kjære Kristine!

  Tusen takk for en motiverende og spennende blogg! Du virker som ei super jente!

 24. Martine

  Du er virkelig en skikkelig humørspreder selv 🙂 I vonde tider er det alltid noe som endrer på humøret, og det er å ta turen innom bloggen din! Du har hjulpet meg masse selv om du kanskje ikke er klar over det! Kristine, du er en ekte og ærlig person, og du klarer å formulere deg på en utrolig måte. Det er ikke uten grunn at du har mange lesere. Jeg kan sitte time etter time og bare bla meg bakover i arkivet ditt 😀 Stå på videre, snille deg! Ha en fantastisk helg <3

 25. Sara

  Vil bare ønske deg en god helg, og takke for mye fin og interessant lesing 🙂 Godt at noen viser at man trenger nok mat og hvile for å kunne prestere i hverdagen, på trening og i konkurranse!

 26. Julie

  Jeg er daglig innom bloggen din og finner veldig mye inspirasjon til masse god og sunn mat! Takk for at du har en super blogg, masse mattips og litt annet innimellom. En perfekt blanding! 🙂

 27. Sara ro

  Har ingenting i mot å skrive en liten hilsen nei 😉 for du har en blogg med masse inspo, gode oppskrifter og fine bilder. Du skaper bakeglede og motivasjon hos meg, og derfor er det nødvendig med min daglige tur innom kriweb!

  Stå på videre. skal selvfølgelig følge med!

 28. ingrid

  Hei,

  Hvilket proteinpulver bruker du når du baker? Da bruker du vel et pulver med mye kasein slik at du ikke blir sulten med en gang etterpå?
  Kjempebra blogg foresten:)

 29. Tilbaketråkk: Ut på tur, aldri sur | Trening, bodyfitness og fordommer

Det er stengt for kommentarer.