Skiver og sjokoladeboller

Tiden går bare saktere og saktere jo nærmere jeg kommer dagen.. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves bla bla. Noen av dere vet at jeg fikk en samboer for noen uker siden, men så har det bare vært snakk om å komme hjem til Todd – det er fordi min bedre halvdel har vært offshore i 1 hel måned (!). Han kommer hjem på torsdag, så nå går plutselig tiden fryktelig treigt. Jeg savner deg S

Nuvel – dagens lille måltid etter trening;

Skiver med gulost

Helt riktig – det er lefsa

Med smør og gulost

Middagen hopper jeg over – kun fordi jeg ikke har laget den enda.
Så da går vi rett til desserten som jeg spiste her om dagen.


Dere har sett disse før, oppskriften finner du her, men de er så gode!

Sjokoladeboller aka kokosboller (uten kokos)

Bollene er som du kan se av oppskriften kun eggehvitter, søtning og gelatin (eller agar).

Sjokoladetoppingen er denne

Et deilig jafs!

.
Dagens trening var hovedsaklig på ben, litt skuldre og mye supersetting;
Strakmark
i supersett med:
Sidehev m/hantler

Facepulls
i supersett med:
Omvendt pecs

Benspark
i supersett med
Lårcurl

Benpress

Jeg har for øvrig blitt flettefrelst på trening for tiden (det har dere som følger meg på instagram allerede sett);

Og apropos hår..


Hva venter du på – ser det ut som denne pelsen grer seg selv?

16 kommentarer til “Skiver og sjokoladeboller

 1. Astrid

  Må bare le litt av Todd…. 😀 Bruker selv den børsta der på min kjære Pippi, og innbiller meg at den må være vanvittig deilig å bli klødd/gredd med! :p

 2. FN

  Hei du! Jeg har prøvd å lage lefsa di 2 ganger og den ene gangen stekte jeg i 15 min og den ble kjempetørr. Prøvde en gang til og stekte på 8 min, fremdeles var den så tørr inni så jeg måtte hive i meg masse vann. Hva gjør jeg galt?

 3. Mia

  Søte todd – min hund er helt gal etter børsten (har samme børste som deg, men kanskje en smule større)!
  Sjokoladebollene dine er herlige, og så enkle å lage:)

 4. Kristine

  @Astrid: Pippi – så bra navn :mrgreen: Ja, jeg tror også den er ganske god faktisk.

  @FN: Hva slags tørrvare bruker du? Har hørt flere som sier at de bruker mørkt mandelmel og det blir ikke bra. Eller så bruker du kanskje mindre egg eller mindre væske slik at det blir for mye tørrvare. Deigen/røren skal være som en mousse før steking.

  @Mia: Hehe, dyr er så søte. Todd elsker også å bli gredd, men han kan ikke se den – altså om han snur hodet og ser børsten mister han helt fokus og skal jakte og bite på den. Magen er derfor utelukket – med mindre jeg holder han fast 🙄

  @Lill Adriana: Noe sa meg at det var deg ♥
  Torsdag etter jobb, DA! 😀 Takk!

  @Lovelyliller.com – Helse, livvstil og sunne oppskrifter: Litt? 😆 Du skulle bare ha visst, men det er jo så koselig.

 5. Emilie

  Hei! Kom over bloggen din for første gang idag – og har nå sittet i 3 timer å bladd meg igjennom den, og er enda ikke ferdig. Utrolig bra og motiverende treningsblogg, med tanke på treningen din og masse gode oppskrifter! Liker spesielt godt at du har så mange oppskrifter på sunn snacks og kaker, nam. Fast leser fra nå av. Stå på med treningen og bloggen! Klem

 6. Kristine

  Haha, jeg ler så godt av bildene av Todd, kan nærmest lese tankene hans på hvert eneste bilde 😆
  Også føler jeg bare en trang til å kommentere den ryggen din, for DEN er fin den!

 7. Michelle

  NYDELIG RYGG!!!! JA, jeg sier det alltid, MEN den er så flott!! Hele deg er kjempe flott 😉 Og Todd også :mrgreen:

 8. Kristine

  @Emilie: Så hyggelig, tusen takk!! 😀 Stor klem tilbake

  @Kristine: Du skulle bare ha møtt han i real life :mrgreen:
  Tusen takk, fin rygg har du selv!

  @A.: Haha, så hyggelig – takk, jeg er enig altså 😀

  @Karen: Helt genialt på trening – bortsett fra at fletta til tider pisker meg på rygg og skuldre om jeg skulle bli litt for ivrig.
  Todd ♥

  @Michelle: Takk fine deg 😳
  Todd og ja, selvfølgelig!

 9. Caroline

  Jeg har nylig bestemt meg for å starte et sunnere liv, og er allerede godt i gang! Jeg har derfor blitt fast leser av bloggen din. Får masse inspirasjon fra deg 🙂 Jeg lurer på hvor du kjøper Bakepro og hvilket merke? Jeg har lyst til å prøve den lefsa 😉

 10. Tilbaketråkk: Vil du ha noe raskt og lettvint?Mat til muskler | Mat til muskler

Det er stengt for kommentarer.