Saken er (svine)biff

Med grønne og røde godsaker til;

Svinebiff stekt med krydder i panne, deretter i ovnen for mest mulig saftighet. Spinat, purre og tomater til, kokt brokkoli og et granateple – som var helt modent og nydelig.
Bortsett fra at hele kjøkkenet (og meg) var full av røde flekker etterpå..

Ellers er det grått og vått i Stavanger (nei sier du det), men det skal ikke stoppe oss fra å finne på noe ute. Jeg vil både gå tur rundt Mosvatnet, klatre opp Dalsnuten (egentlig Preikestolen, men innser at det muligens blir litt vel mye i dette været), og ta en styrkeøkt på Forus.

 

(Fra tidligere turer til Stavanger)

.
Nå skal jeg bare ta en kaffe og fortelle pappa om planene våre.

6 tanker om “Saken er (svine)biff

  1. avatarTina

    Hei søte deg!
    Følte bare jeg måtte legge igjen en kommentar nå, har lest bloggen din en stund uten å legge igjen spor, fypåmeg!
    Vil bare si at du er en stor motivasjon for meg, både når det gjelder mat og trening. Tinaklem

  2. avatarMichelle

    elsker Stavanger, så koselig by! ble faktisk født der :mrgreen: vel, om det er noe trøst så pøser det i Bergen!! 🙄 granateple har jeg aldri prøv før. hva smaker det? surt eller søtt liksom?? 😛 kanskje jeg burde prøve det en dag! 😆 ha en strålende helg søte deg

  3. avatarmartine

    hei
    var nettopp oppe på preike stolen selv. hvor lang tid brukte du? brukte 50 min. men måtte jo kjempe seg igjennom folkemassene opp der =P

  4. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Tina: Så hyggelig, tusen takk for det! 🙂

    @Michelle: Stavanger er en veldig koselig by!
    Granateple er veldig søtt og godt, men en liten syrlig smak – de små frøene er som et mini-mikro-eple :mrgreen:

    @martine: Vi brukte 80 min, og det var ikke så verst med tanke på hjerte- og lungesykdom, vått terreng og regn, samt at vi valgte å gå ‘hill trail’ og ikke den vanlige ‘cliff trail’ 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *