Ovnsbakt karamellpannekake

Aller først – dette lagde jeg til middagsbesøket i går;

Pestopasta med kylling og cashewnøtter

Pasta kokes som anvist, kylling stekes i biter med basilikumspesto, cashewnøtter hives oppi mot slutten, og alt vendes deretter sammen i en bolle.
.
Dagens trening ble 50 min rask gange m/stigning på mølla, har alltid minimum to kondisjonsøkter i uka – det har jeg året rundt.

Etter trening ble det som vanlig skyr med nogo attåt;
Skyr med blåbær og cashewnøtter

.
Og over til overskriften, som var dagens middag;

Ovnsbakt karamellpannekake

2 egg
1/2 boks cottage cheese (most)
3 ss vaniljeprotein
1 ts natron
2 ss sukrin+
2-3 dråper stevia vanilje
1 ss yaconsirup
1 ts kardemomme

Bland alt sammen utenom sirupen og la det svelle i et par minutter før du heller røren på et bakepapir, deretter yaconsirup over, og inn i ovnen på 180 grader i 10-12 min.

Sukrin og kanel over, rull sammen og nyt. 


Hell gjerne over litt ekstra yaconsirup like før servering.. nam!

Håper dere har det fint, snart helg!

19 tanker om “Ovnsbakt karamellpannekake

  1. avatarMichelle

    så deilig mat :mrgreen: jeg har endelig ferie!! ferdig med siste eksamen.. herre, det er så deilig 😆 :mrgreen:

  2. avatarJanne

    Jeg lurte på, hva er dine erfaringer med proteinpulver?
    Syns det er så mye og velge i, og hva er «best» eller er det lite forskjell på feks Whey og X-life sine?
    Jeg har aldri kjøpt, men tenkte å kjøpe en med sjokolade og en til vanilje så jeg har til baking 🙂
    Har du noen erfaringer?

  3. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Michelle: Å gratulerer – så heldig du er! 😀

    @Mira: De var carameltastic! :mrgreen:

    @Janne: I og med at jeg ikke drikker shakes eller smaker proteinpulver i noe annet enn bakst og mat, så er jeg ikke like nøye på det. Det er kun i små mengder jeg bruker det uansett, men fint om de har en fyldig smak da – og det synes jeg x-life sine har 🙂

  4. avatarA.

    Kristine, de pannekakene ser deilig ut 😀 Jeg lurer på en ting for du bruker mye Yaconsirup i bakst, hva kan jeg bruke istedenfor den?

  5. avatarLisbeth

    Mm, de pannekakene så kjempegode ut 🙂 Er en storforbruker av yaconsirup, så dette må jo prøves!

    Nå er det helg, håper den blir fin 😎

  6. avatarMaren

    kjære deg ! Du er så oppfinnsom ! : ) Disse så kjempe gode ut, er det mulig å bytte ut eggeplommen med en ekstra eggehvitte istedet? 🙂

  7. avatarKristine Innleggsforfatter

    @A.: De er kjempegode! 😀 Jeg vet at det er mange som bruker agavesirup, eller honning (det er tross alt ikke snakk om mye). Om du skal bruke det i bakst; yacon gjør bakst seigt og fast, så du kan prøve litt kokosolje/cocosa istedet – eventuelt droppe det.

    @Lisbeth: Ja dette må du prøve! Håper du får en fin helg og 😀

    @Kristine: Jeg veet ♥ – hverdagskaramell vel å merke

  8. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Maren: Det kan du sikkert – bare vær klar over at jo mindre fett man bruker, dess tørrere/vanskeligere blir de å håndtere 🙂

  9. avatarAnn Katrin

    DEN pannekaka 😯 😯 😯
    Har siklet lenge over denne nå…MÅ kjøpe yaconsirup :mrgreen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *