Tynne skiver

Jeg har laget det mange ganger før, og man kan kalle lefsa mye rart.
Proteinloff har jeg også kalt det en gang, nå er det altså tynne skiver. Kjært barn har mange navn!

Tynne skiver med pålegg

Oppskriften er fortsatt:
4 egg (bestem selv hvor mange hele egg du ønsker, 2 hvitter skal i hvert fall stivpiskes)
ca 30g kokosmel
ca 30g bakepro
1 ts xanthan gum/fiberhusk
2-3 ss vann

Bland alle ingrediensene med unntak av to eggehvitter som skal stivpiskes og vendes inn forsiktig til slutt, smør moussen utover et bakepapir og stek i ovnen på 180 grader i 15-17 min. Skjær opp i ønsket skiver.

Jeg hadde på cottage cheese og syltetøy;


Sukkerfritt sjokoladepålegg;

Du finner det her

Og ost og kaviar;

Både søtt og salt passer perfekt – spesielt om du lager de helt nøytrale.

Dagens trening;
Knebøy
Benpress

Sidehev
Benspark
(ett-bens)
Cable pullover
Stangroing i supersett med;
Strakmark


topp fra Better Bodies – deilig å trene styrke i, løs og ledig passform.
Og ‘anti-shake’ tights fra Röhnisch – som jeg helst vil bruke hele tiden.

Mobil er pyntet med tantebarnas Hello Kitty klistremerke – nytt mobildeksel fra E-bay er bestilt.

Ha en fortsatt fin onsdag!

22 tanker om “Tynne skiver

  1. avatarStine

    Hei! Takk for innlegget 🙂 Finnes det noe man kan erstatte bakepro med i oppskriften?

  2. avatarMichelle

    rosa mobile var da ingen overraskelse at du hadde! hihihi 😛 kjempe fint bilde av deg Kristine, du ser supertrent ut!!!

  3. avatarAi.

    Har helt glemt å spørre tidligere, men hva slags sminke kjøpte du på Sephora i NYC? Jeg ELSKER sminke, fikk faktisk hjertebank da jeg var innom Sephora times square for noen år tilbake.

  4. avatarVilde

    Elsker denne oppskriften! Bruker den hele tiden, så TUSEN TAKK 😀
    Eneste er at jeg alltid svir dem.. Hehe, jeg er ikke noe gud på kjøkkenet akuratt!

    Vet du hvor mye kcal det er i det sjokoladepålegget? 🙂

    Ha en super dag videre!

  5. avatarLisbeh

    En variant av de lefsene er gjenganger hos meg også.. I dag har jeg delt lefsa i to, hatt på roastbiff, remulade og løk og rulla de sammen.. en halv til meg og en halv til sambo.. *namnam* 😛

  6. avatarKine

    De lefsene ser så gode ut! 😀

    Men er det noe jeg kan erstatte kokosmelet med, annet enn mandelmel? Har bare det mørke mandelmelet, og det smaker fælt.. Tror du det går med mer bakepro?

  7. avatarAndrea

    Disse er sååå gode 🙂 men jeg får ikke alltid helt til å blande eggehviten så godt inn.. noen tips til hva som er den beste måten? 😕

  8. avatarElise B

    Sjokoladepålegget må prøves ut:-D Så kjempegodt ut!:-D nammmmm.. Jeg har et spørsmål til deg:-) Jeg pleier å kjøpe meg de sukkerfrie syltetøyene i matvarebutikkene.. Er de bra å spise egentlig??
    Elise 😀

  9. avatarKristine

    Todd er så søøøt!
    Og apropo søt, det sjokoladepålegget ble jeg faktisk positivt overrasket over – det var jo nesten (neeesten) like godt som nugatti og nutella 😀 Tenker de smakte godt på de tynne skivene/lefsa/proteinloffen!

  10. avatarKristin

    Haha, det er sykt mange som hermer etter deg. Lefsa er plutselig proteinrull, og peanut butter cookies til peanøttkjeks et par dager senere :mrgreen: 😉

  11. avatarAmalie Ve

    Du er så flott altså 😯 Oi, sukkerfritt sjokoladepålegg… Jeg elsker sjokoladepålegg over alt, dette må jeg faktisk prøve..

  12. avatarSara

    Fy søren for en kropp du har! Tipper det ligger litt arbeid bak. Jeg skriver jo ikke om fitness, men slanking. Er jo en del trening som må til da også 😉

  13. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Stine: Ja, lyst mandelmel. Du kan også bruke vanlig proteinpulver, men da blir det kanskje ikke like godt med gulost på 🙂

    @Michelle: Nei det var kanskje ikke det 😆 Takk!

    @Ai.: Jeg og, eelsker sminke! :mrgreen:
    Jeg kjøpte (to) pudderfoundation fra Bare Minerals, Bobbi Brown shimmer brick, YSL sin concealer-pen, og SunBronzer + to lipglosser fra Sephoras eget merke. Tror det var det 🙄

    @Vilde: Du må ha på stoppeklokke! 12 min, så går du og sjekker den 😀
    Det er like mange kcal som i vanlig, MEN i motsetning til vanlig sukker blir Tagatose ufullstendig absorbert i kroppen – det vil si at bare 15-20 prosent av Tagatose brukes som energi.

    @Lisbeh: Så godt! Den kan brukes til alt, og deles med alle 😀

    @Kine: Ikke bruk det mørke mandelmelet nei, best med lyst. Du kan bruke mer bakepro ja, men det blir kanskje litt tørt 🙂

    @Lovelyliller.com – Helse, livvstil og sunne oppskrifter: Det var kjeempegodt med sjokopålegg 😀

    @Andrea: Gjør det i to omganger, tilsett halvparten av eggehvittene og vend inn – deretter resten. Jeg bruker en skje og gjør store, runde bevegelser.

    @anette: Tusen takk! 😳

    @Nina: Jeg har str S 🙂

    @Elise B: Nam ja! Det gjør jeg og, synes de er fine å bruke 🙂

    @Sofie: Det spørs hvor mange hele egg du bruker, bruker du to hele + to hvitter så blir det ca 300 kcal.

    @Kristine: Aw 😀
    Ja, jeg vet! Det smaker helt som nutella, og det var best med det på 😉

    @Cecilie Lykke: Åh! 😳 Tusen takk, snille deg.

    @Charlotte M: Nei, dessverre 😐

    @Kristin: Sånt skjer 😉

    @Amalie Ve: Tusen takk! Dette er kjempegodt, og spiser man for mye får man magevondt – så det er trygt å ha i hus 😆

    @Kristin: Nei, nugatti stiller i en klasse for seg – men det er helt likt nutella!

    @Sara: Takk! Det ligger mye trening bak ja 🙂
    Masse lykke til videre med slankingen!

  14. avatarSilje

    «4 egg (bestem selv hvor mange hele egg du ønsker, 2 hvitter skal i hvert fall»

    Er det sånn at plommen i egget er ganske usunt?

  15. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Silje: Nei, plommen er veldig sunn 🙂 Men vi liker forskjellige ting, og noen synes for mange plommer gir mer eggesmak. Plommene trenger ikke å kastes, de kan brukes til sunn vaniljekrem eller majones senere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *