Bacon- og osteomelett


3 egg
1/2 pakke Go’ og mager bacon
Paprika i alle farger
Ost
Chili, curry, paprika, salt, pepper og oregano

For en sprø overflate à la pizza – ha hele stekepannen i ovnen på 220 grader i 10-15 min helt til slutt.

Og alltid et lite søtt mellommåltid etterpå;

1/2 boks cottage cheese
1/2 boks mager kesam
En håndfull paranøtter (brazilian nuts)
Stevia vanilje, sukrin og kanel

Ellers er jeg et lite cookiemonster for tiden, har laget to forskjellige typer bare i dag – viser dere litt senere!


Håper dere har hatt en fin søndag, ny uke med nye muligheter står for tur i morgen!

9 kommentarer til “Bacon- og osteomelett

 1. Michelle

  Kristine, er du i en ekstra hardtrenings periode? Føler du ser mer markert og trent ut på de siste bildene du har lagt ut 😛 Da mener jeg jo så klart mer markert for å være deg (som alltid ser ut å ha en superform året rundt) 😉

 2. Elise

  Hei:) Du ser dødsbra ut som alltid! Men jeg må spørre, skal du stille i høst?
  Jeg mener jeg kan huske meg tilbake til årene før, hvor du kanskje har gått på en «mini»deff før sommeren, men ikke i år? Du ser etterhvert nå på veg dit.. men du bruker vel og begynne litt før? 😉 Ikke meningen å grave, men jeg håper vi får se deg på senen snart!

  Du er veldig flink og kreativ, og ikke minst et sunt og godt forbilde..mener nå jeg 🙂

 3. Michelle

  så mye godt her! :mrgreen: er du inni en hardtrenings periode? Du ser mer markert ut føler jeg 😛 Altså da mener jeg mer markert for å være deg, for du ser jo ALLTID markert og supertrent ut! 😉

 4. Kristine

  @Lovelyliller.com – Helse, livvstil og sunne oppskrifter: De kommer straks – n-y-d-e-l-i-g-e 😆 Takk det samme!

  @Hanne: Den var kjempegod! Det er noe med bacon altså, alt blir godt med bacon 😀

  @Dikke: Jepp, det kommer 🙂

  @Elise: Hei! Så observant du er :mrgreen:
  Du har rett i at jeg ikke har gått på en mini-deff før sommeren i år. I 2010 var jeg på diett for å stille i USA den sommeren (som dessverre ikke ble noe av grunnet sykdom) og i 2011/i fjor var jeg på diett pga Tufte-fotoshoot. I år har jeg takket nei til fotografering og diverse og kost meg med mat og kjærleik istedet 😉 Jeg har ikke bestemt meg angående høsten enda.
  Takk!!

  @Kristin: Haha, har det klart nå snart!

  @JDIY – En kreativ blogg!: Så hyggelig av deg, takk! 😀

Det er stengt for kommentarer.