Fylte grønnsaker og lakriskuler

Endelig var det fredag og helg dere!

Dagens trening var en styrkeøkt med spreke og gode Kristin.
Vi kjørte en det-som-faller-oss-inn-økt, med disse øvelsene:
Nedtrekk
Strakmark
Liggende sidehev
Benspark
Facepulls
Kabelroing
Hantel kickback

.
Dagens middagstips;

Fylte, ovnsbakte grønnsaker

Det ble litt av hvert godt – løkbåter, bifftomat, sjampignon og paprika.

Stek karbonadedeig med krydder, hvitløk og eventuell ‘innmat’ fra grønnsakene.

Jeg la litt spinat nedi først, deretter fylte jeg de til randen med karbonadedeig og ost på toppen.

Inn i ovnen på 220 grader og gratineres i 20-25 min.

Legg til karbonadedeigen som ikke fikk plass, og spis grønnsakene dine på en utradisjonell (og veldig god) måte!

.
Dagens dessert;

Lakriskuler
Og hvorfor de fikk denne smaken av lakris kan jeg ikke svare på, for jeg har ikke brukt noe som helst lakrisrot eller pulver.

Jeg blandet 2 ss peanøttpulver, 1 ss yacon, 2 ss sjokoladeprotein, bittelitt vann og en klype havsalt.

Altså ganske likt peanøttkaramellene, men med proteinpulver ble de plutselig lakrisaktige i smaken – fortsatt veldig gode da!

Jeg valgte derfor å rulle de i sukrinmelis istedet for et sjokoladetrekk. Jeg er ikke så fan av sjokolade og lakris sammen, men er du det så go for it!

De er klare etter en halvtimes tid i fryseren – seige, søtsalte og gode!

Ha en fortsatt fin fredag! ♥

11 kommentarer til “Fylte grønnsaker og lakriskuler

 1. Thomas

  Hei på deg!

  De «lakriskulene» dine så vanvittig gode ut. De skal prøves ut på en spisedag….

  Gi gass og kjør hardt!

  Thomas

 2. Kine

  Hei på dei Kristine! 🙂

  Eg har fulgt med på Bloggen din lenge nå, å du har mye flott å komme med.Eg er en treningsglad jente å e veldig opptatt av å spise sunn mat. Men eg er en veldig mat glad person. Å eg elsker både søtt å salt,så det er lett å falle for fristelser.Eg har perioder hvor eg er superflink å så faller eg litt ut.Så det var viktig for meg å finne en løsning så eg ikke hiver meg på usunne fristelser for ofte. Eg kjøpte Alle de tre matheftene dine, å mottok di i posten for to dager siden. Eg har allerede prøvd ut 3 av oppskriftene.Eg ville bare si at eg er kjempe fornøyd.Eg er ikke så kreativ i matveien som eg skulle ønske.Så disse heftene var midt i blinken!!!! Eg håper du kommer med fler etterhvert

 3. Silje

  Heihei!:) Går det ant å skippe Yaconsirupen? E det mye man kan bruke Yaconsirupen til? Kan du skrive noe om den? Om bruksområder,om den e sunn osv? E den verd å kjøpe?

 4. Kristine

  @Thomas: Hei! Det må du gjøre! Spiser de helst på en vanlig hver dag jeg 😀
  I like måte, god helg!

  @Kine: Hei du! Det var hyggelig å høre! Jeg synes det er veldig gøy å lage mat og bake, og ekstra godt er det å kunne kose seg med noe hver eneste dag og samtidig være sunn og frisk – det vil jeg at alle skal gjøre 🙂

  @Silje: Hei! Uten Yaconsirup blir det ikke karameller, men du kan alltids prøve og se hvordan konsistensen blir 🙂 Jeg bruker Yacon i karameller/godis, over pannekaker/vafler, frukt og på grillmat.
  Det er opp til hver enkelt, men jeg synes den absolutt er verdt det.

  @Lovelyliller.com – Helse, livvstil og sunne oppskrifter: :mrgreen: Sjarmen med å lage mat, plutselig finner man opp noe helt nytt.

  @Lone: Takk! 😀

 5. Kristin

  Åh, disse må jeg prøve! Nå begynner listen jeg har med «ting-jeg-må-lage» å bli faretruende lang, haha 😛 Klarer ikke å henge med, det er så mye god mat inspo når man surfer rundt på fine blogger 😆
  Ha ei flott helg fine 🙂

 6. Julie

  ÅH! Nam! Dette skal jeg også lage i dag! :mrgreen: TUSEN takk for middagstips! Høyst verdsatt i en travel eksamensperiode! Ha en super duper lørdagskveld!

 7. Michelle

  her var det mye godt å velge mellom :mrgreen: håper du har hatt noen fine dager og ha en super helg! Jeg har jobbet i ett den siste tiden, merkes når jeg ser jeg ikke har sett de siste 3 innleggene dine =P Bloggen din er jo en av de jeg først sjekker ut når jeg har tid :mrgreen: 😳
  Fint bilde av deg der på slutten

Det er stengt for kommentarer.