Kósospönnsur

Det er så gøy når jeg får meldinger fra mennesker i andre land, tenk at «lille» meg med de rare mat- og bakeidéene kan inspirere over landegrenser.
Det var en jente fra Island som skrev at hun likte så godt kokoslappene mine, og jeg måtte smile da jeg leste hva hun kalte det. Kósospönnsur – så kult!
Altså, jeg skjønner at de ikke har norske ord der eller andre steder – men det er allikevel så rart å bli minnet på at det jeg gjør når ut så langt. Jeg blir både flau og stolt på én gang. I tilfelle jeg ikke er flink nok til å si det, så setter jeg veldig pris på dere som leser bloggen min – positive, åpne for nye ting, genuine og gode.

This is for you Aðalheiður – the best of luck with your competition!


3 egg (jeg brukte 2 hele og 1 hvitte)
2 ss vann
2 ss kokosmel
2 ss vaniljeprotein
1 ts fiberhusk

Servert med sukkerfritt bringebærsyltetøy og sukrin

Jeg synes de blir spesielt gode om man steker de på høy varme (innebærer at du bruker fett i pannen), da må man snu de fort og midten forblir nesten litt ustekt og myk.


.
I dag ble det en ren kardiøkt sammen med mamma, rask gange med stigning på mølla – 10 i stigning og 6,7 i hastighet. I morgen har jeg planer om å trene rygg, det husker jeg nemlig ikke sist jeg gjorde.

Og dagens middag har jeg allerede klart i hodet, bare håper det blir like vellykket i praksis. Nå skal jeg kose meg på kjøkkenet, ha en fortsatt fin dag!

18 kommentarer til “Kósospönnsur

 1. Michelle

  ja, det må være merkelig å tenke på hvor langt ut bloggen din kan nå! Du har da all grunn til å være stolt Kristine :mrgreen: Dette er en av de bedre og fornuftige bloggene av et hav med bloggere 😉

 2. Sif Sveins

  Hahaha…it was me that pointed out this website to Aðalheiður, she is my gym-buddy and we both compete in fitness.
  I have been reading your blog for a few years now and I love it! I understand most of it ( norsk ) hehehe and not a day goes by without checking if there is a new blog from you. I love the healthy recepies you make even though me and Aðalheiður can’t find all the ingreedience here in Iceland we try our best to adopt them to what we find here at home 🙂
  If you ever come to Iceland me and Aðalheiður will show you around 🙂

  Keep up the good work.

  Bestu kveðjur frá Íslandi

  Sif

 3. Kristine

  @Michelle: Takk, men det er fortsatt veldig rart og flaut å tenke på – godt jeg ikke tenker så mye på det :mrgreen:

  @Sif Sveins: Hei Sif! Sier du det? Så gøy! 😀
  If there’s any of the ingredients you need help translating, or find on the internet – let me know!
  I’ll definitely keep that in mind, I have always wanted to visit Iceland 🙂

 4. Janne

  Ønsker meg ett oppskriftsregister hos deg, er så mange gode oppskifter du har, men jeg glemmer enkelte jeg skulle ha prøvd, og da er det vanskelig å gå langt tilbake i tid 😉 Husker ikke hva alle het eller inneholdt heller, da finner jeg de ikke ved søk 🙂
  Digger bloggen din!

 5. Aðalheiður Ýr

  Híhí 🙂 Thank you so much for this Kristine and OMG ❗ are you kidding me this is desirable photos…slurp..slurp 😛 😛 And yea me and Sif will be glad to have you some day here to visit Iceland 😉

 6. stine

  hei! jeg har mest sannsynlig hatt et prolaps i ryggen en stund uten å vite det, men nå på fredag fikk jeg akkutt vondt etter en treningsøkt å har hatt verk hele helga, var på legevakt og sånn.. merker jeg begynner å bli litt bedre nå å håper virkelig at smertene forsvinne helt.. grunnen til at jeg skriver til deg er for å høre om hvor lenge du anbefaler at jeg holder meg unna trening? er det noe spesielle øvelser jeg burde holdemeg unna osv? vet ikke helt hvor mye du vet om sånn her men ser veldig opp til deg når det kommer til trening osv så tar sjangsen å spør siden jeg ikke vet om så mange andre å spørre:) håper på svar! 🙂

 7. Margit

  Gurimalla, nå «reddet» du meg fra å teste deilige deig isen-viljestyrken er helt på bånn hva sukker angår…blæh. Men må sitter jeg med kokkoslappestabel-og litt pepsimax 😛
  Må finne igjen den gamle trenings og kost iveren, utrolig hvor store ytterpunktene er… 😯

  Men uansett, er ikke bare leserne dine som er positive, åpene, ekte og gode-for det er inntrykket jeg sitter igjen med av deg og! Du inspirerer meg(og en haug andre) masse-HVER dag! 😆

 8. Malin

  I dag fikk jeg endelig somlet meg til å kjøpe Stella – kjempe fin artikkel og fine bilder, av både deg og Karoline 😀

 9. Kristine

  @Janne: Det var en av grunnene til at jeg lagde disse heftene, men du har rett i at det hadde vært enklere å finne frem da – det er bare at det er veldig, veldig mange oppskrifter. Jeg jobber med saken, så jeg skal se hva det blir til etterhvert 🙂

  @Aðalheiður Ýr: Haha, glad you liked it! ♥
  Håper det blir en tur til Island en gang!

  @stine: Oi, det hørtes ikke godt ut 😐 Jeg kan ikke si noe om tid, for det må legen din bestemme – en prolaps kan variere veldig i grad, og derfor også i tilhelingstid. Jeg vet at det kan gå alt fra uker til måneder hvor trening bør begenses til gåturer. Det viktigste er at du blir helt bra igjen! God bedring 🙂

  @Margit: Jeg er også litt sånn enten-eller, så jeg prøver å begrense det til helgene. Flink du var i dag!
  Og tusen takk!

  @Malin: Ikke så veldig lang, men kort og godt :mrgreen: Tusen takk!

  @Ina: Håper det smaker! 😀

  @Lovelyliller.com – Helse, livvstil og sunne oppskrifter: Saftige lapper med masse syltetøy slår alltid an 😀

 10. Hanne

  Ja, etter alt snakk om lats er det på tide du jobber litt med de 😆
  Jeg har en tendens til å ha litt for mye søtt å pannekakene, og blir helt gåen etterpå, samme om de er sunne eller ei, haha..huff..

 11. Andrea

  Ser gode ut! Bruker du disse lefsene som frokost, lunsj, eller mellommåltid..? 🙂

 12. Amalie Ve

  Så morro! Utrolig hvor liten verden egentlig er, og hva man kan utrette med en blogg.. 🙂 Nå ut til ett par hjerter, skape inspirasjon og bli kjent med folk. Kjempefint! 🙂

 13. Kristine

  @Hanne: Ja, det er min tendens og – som du ser :mrgreen:

  @Andrea: Det varierer litt, men som regel som mellommåltid eller kveldsmat 🙂

  @Amalie Ve: Ja virkelig! Tenk alt jeg hadde gått glipp av om jeg ikke hadde opprettet denne bloggen ♥ 🙂

 14. Elise B

  Heii:-) Vet du hvor mye denne oppskriften (kokoslappene) inneholder av karb, proteiner og fett? Sånn ca.
  Elise:-D

Det er stengt for kommentarer.