Brun uten sol

Og det kommer jeg med nå som sola steker ute?

Sol er godt, den gir oss energi, glede, varme, vitamin D og… hudskader i mer eller mindre alvorlig grad. Jeg var en liten tanorektiker som aldri fikk nok sol, og med min lyse hud og mitt blonde hår har jeg gjort nok skade på huden etter alle disse årene på en solseng i syden og i solarium utenom.
Jeg skal ikke være en (dobbelt)moralist her, men vil bare si at dere må smøre dere godt og bruk gjerne sminke med solfaktor! Husk at man også blir brun i skyggen, og ta pauser i løpet av dagen.

Eller så kan dere skåne huden helt og spraye dere brune, det er det jeg gjør i hvert fall.

Kommer hun med et reklameinnlegg nå eller?
Jeg fikk disse tilsendt, men det er valgfritt hva jeg skriver om. Det er ikke noe mer for meg å hente her, og jeg håper dere vet at jeg bare skriver om ting jeg liker.

Jeg tror jeg har vært innom alle selvbrunere, og vært både oransje, flekkete og stinket. Jeg har fått noen favoritter i løpet av årene, og disse er definitivt på listen – tror nesten de er øverst. Spesielt Fitness til høyre her som gir den mørkeste fargen, den andre er fin om man har et veldig lyst utgangspunkt.

De gir en brun og jevn farge, tørker med en gang, og lukter ikke. Og gir ikke (flere) rynker.

Jeg har fått en kode jeg kan gi bort til dere (igjen, jeg får ikke noe for det): KRISTINE gir 10% rabatt på hele webshoppen, og de første 20 får en gave. 

Brun og blid – med en KA i bakgrunnen!

Kos dere masse i både sol og skygge!

28 kommentarer til “Brun uten sol

 1. Trine

  Vet ikke hvorfor, men føler at du er mer troverdig enn andre bloggere som anbefaller lignende produkt – ta det som et kompliment, hihi 😉

 2. Kristine

  @Trine: Takk, og det gjør jeg! Forhåpentligvis fordi dere vet at jeg ikke lever av bloggen, er ‘kjøpt og betalt’, eller kommer med slike innlegg ofte 😀

 3. Michelle

  Takk for tipset frøken-ALLTID-brun 😆 alltid lurt på hvordan du alltid greier å se like brun og glødende ut, but now I know! Kanskje jeg også skal prøve det, siden jeg er en av dem som skåner meg helt for solen med moderat soling, mye skygge og høy solfakto.. men jeg må bare spørre deg siden du har så ye erfaring. når du svetter på trening, går det over på klær og renner det av synlig tydelig selvbruning? hehe, har vært vitne til det før.. Og hvor lenge varer de på før du må skrubbe av restene?
  ha en strålende dag 😛

 4. Marita Baluba

  Det med at man blir brun i skyggen har jeg hørt flere si.. men jeg skjønner ikke helt logikken bak det, noen som vet?

  Hilsen Marita – som nettopp har oppdaget at jeg kan sole bena og sitte med overkroppen – OG den bærbare i skyggen! 😆

 5. Sissa

  Etter å ha tvunget meg selv til to timer sol i parken i dag, kom jeg hjem til dette innlegget og bestilte sporenstreks! 😀

  Jeg blir alltid mer rød enn brun, og det tar eeeevigheter med svette og mysing å få til en slags brunfarge. 🙄

  Men nå skal jeg sitte i skyggen og gløde 😆

  Takk for alltid inspirerende innlegg, og det ér sant som de over meg sier: Du er en meget troverdig produktanbefaler 😉

 6. Marte

  Marita: grunnen til at ein vert brun i skyggen er at UV-strålene i sollyset som du vert brun av vert reflektert av omgjevnadene. Det er derfor ein vert så fort brun (brent) på påskefjellet:) Det er klart at mørke omgjevnader (gras, mørk stein) reflekterer mindre enn lyse omgjevnader (snø), men om sommaren står sola såpass høgt at ein får nok refleksjon til å verte brun i skyggen òg – sjølv om det tek litt lengre tid.

  Er forresten veldig spent på produkta, har fått klikka dei heim. Og sånn eg ser det har du ingen truverdigheitsproblem, Kristine. Trur aldri eg har sett eit innlegg med produktanbefaling kor forfattaren har vore så nøye med å forklare korleis ting heng saman 😉

 7. PB

  Benytter du den til høyre i ansiktet også, og ev. hvordan påfører du den? Jeg har kjøpt denne men er usikker på hvordan jeg skal påføre den på både kropp og ev. ansikt. Bgynte å spraye på bena men opplevde at det kom en brun «flekk» der jeg startet og spraye og da var jeg redd resultatet ville bli skjoldete så jeg dusjet det av igjen…

 8. Rita

  Nydelige deg! Håper du har det bra i sola. Lurer på om jeg skal prøve de produktene. Litt lei av å dysje i 30 min for å få bort stanken fra loreal selvbruner’n min. Hihi.

 9. Kristine

  @Michelle: 😆 Jeg har hatt mine oransje og flekkete perioder og.
  Godt spørsmål! Dagen etter at jeg har sprayet meg så trener jeg i mørke klær 😉 Da kan det smitte/svette av litt overflødig farge, men bortsett fra det er det ikke noe stort problem.
  Jeg sprayer meg et par ganger i uka og da holder fargen i 8-9 dager, sånn ca – litt kortere i disse varme dager hvor man svetter mer 😀

  @hilde: Takk for det 🙂

  @Marita Baluba: Da fikk du en flott svar litt lengre opp her 😀
  Hilsen Kristine som føler seg SÅ fornuftig når hun sitter i skyggen sammen med Todd

  @Lovelyliller.com – Helse, livvstil og sunne oppskrifter: Oi oi, nesten mer enn meg det 😆 Om du vil ha litt farge utenom sol så anbefaler jeg absolutt disse!

  @Sissa: Det var sånn jeg holdt på, ble svett og solbrent – ventet til det røde ble litt brunt, også på’n igjen. Jeg ble skikkelig brun til slutt, men for en pris jeg måtte betale! Da er det faktisk bedre å spraye på tan og sitte i skyggen og gløde ja 😆

  @Marte: Takk for at du ga oss svaret på det 😀
  Koselig å høre, jeg vil jo at dere skal vite at jeg er troverdig.

  @PB: Ja, i ansiktet og! Du må aldri starte å spray ett sted, start i en ‘swung’ om du skjønner 😆 Begynn å bevege armen/hånda allerede før du sprayer og hold rotasjonene mens du sprayer slik at det aldri blir litt for mye på ett sted – jeg ser ut som en blanding av «wax on, wax off» og en galning når jeg holder på :mrgreen: Og det er viktig at du holder nok avstand, ikke spray nærme – det er dunsten som skal på kroppen, ikke selve spruten.

  @Rita: Jeg vet, jeg har brukt mye fra L’oreal – og selv etter dusjen kan man kjenne litt lukt 😆
  Denne er så fin, for den lukter faktisk nesten ingenting – og det lille som lukter er godt.
  Jeg skal i hvert fall bestille meg flere etterhvert.

 10. Kristine

  @Mats-Henrik: Fungerer utmerket til gutter og, jeg ville ha gått for ‘Chocolate i så fall – ikke fordi jeg tviler på deres evne til å spraye, men den er litt mildere i fargen 🙂

  @Ina: Så bra! Veldig fin takk, i like måte 😀

 11. Hanne

  Veldig interessant å lese kommentarene her. Jeg holdt på å klikke hjem en i går, men ombestemte meg. Etter å ha lest litt mer her tror jeg nok likevel at denne må prøves før ferieturen i høst 😀
  For min del har lukt + det at brun(oransje)fargen smitter over på klær, sko og sengetøy vært det som har fått meg til å gi opp selvbrunere, men denne høres jo veldig lovende ut!

 12. Kristine

  @Hanne: Ja, sengetøyet mitt har ofte hatt en ‘delikat’ brunfarge. Denne avgir så vidt litt farge første natten – jeg velger å sove med den, skal nemlig sitte på i minimum 8 timer før man dusjer. Utenom det sitter den som et skudd, jeg er i hvert fall storfornøyd 😀

 13. Anett

  Aha!!! Den som heter Chocolate er altså ikke den mørkeste ????
  Der har jeg gått fem på – for den hadde jeg allerede kjøpt og prøvde forrige uke, men syntes ikke den var så veldig dyp (har brukt Tan-in-a-Can før og syntes den var dypere i fargen) Da er det altså Fitness jeg bør bestille hvis jeg vil ha mørkest farge?

 14. Anett

  Jeg er «Frøken-lettpåvirkelig» og har da bestilt en dobbelt-pack med chocolate og fitness – takk for rabatt Kristine! 😀 Da kommer sommer-kuløren på plass, nå må det bare komme mere varme sommerdager så man kan kle av seg litt igjen.

 15. Kristine

  @megvel: 😀

  @Anett: Jeg skal bestille meg mer jeg og :mrgreen:
  Håper du blir fornøyd med den mørkeste av de, fitness, og at sommerdagene kommer om ikke så lenge. Da er vi tanned & ready!

 16. Kristine

  @ts: Det kommer helt an på hvor mange ganger du sprayer deg, og hvor mye du bruker hver gang 🙂
  Tror jeg fikk rundt 6-7 bruningsrunder med en boks.

  @Monika: Jeg sprayer litt forsiktig øverst på ryggen når jeg er alene, ellers er det nok best å få hjelp til hele ryggen.

 17. Tonje

  Bestilt 😀 Skrubber du kroppen før du sprayer deg? Evt smører deg inn med fuktighetskrem først? Er veldig gira på og IKKE bli skjoldete! 😉

 18. Kristine

  @Tonje: Nei.. men man burde kanskje det 🙄 Jeg har fått en jevn og fin farge uansett, men den varer nok lengre om man tar seg bryet med skrubb og krem først 🙂

Det er stengt for kommentarer.