Bringebærsorbet

Jeg startet denne fantastiske dagen med litt avkjølende bringebærsorbet;

Fryste bringebær (125g)
2 skjeer vann
1 ss sukrin+ (eller annen søtning)

Mos sammen med en stavmikser, enklere blir det ikke!


.

Det slår selvfølgelig ikke ekte italiensk is, det spiste jeg nemlig senere sammen med Lill A ♥

Is + god venninne = godt humør

.
Og Todd da stakkar, han sliter i denne varmen – eller rettere sagt leiligheten. Nå vet jeg ikke akkurat hvor viktig det er for dyr å få i seg salt, svetter de? Uansett, Todd fikk i hvert fall spise favoritten sin – soy crisps;

(Jeg tørket av Mac’n din etterpå S)

Ha en fortsatt fin kveld, deilig med fri i morgen!

14 kommentarer til “Bringebærsorbet

 1. Line

  De svetter gjennom potene 🙂 Så neste gang dere skal til dyrlegen kan du se pusesvetten på behandlingsbordet 😆

  Så lenge han har vann og skygge så er det ingen fare. Nå vet jeg ikke hva slags fòr han vanlig spiser, men om det er kjøpt i matbutikken har det høy saltinnhold og kan forårsake nyresteiner. Så salt er visst ikke så bra for dem.

 2. Malin

  Fine Todd❤ Vann og skygge er viktig, som Line over her sier. Den sorbeten såg nydelig frisk ut. Jeg har hatt iskald øl jeg, men det er ikke helt det samme som iiiiis :mrgreen:
  Lekre solbriller forresten 😎

 3. Anonym

  Bare en liten tilføyelse; da katter er ørkendyr i utgangspunktet, gjør det at de utnytter maksimalt ut av den væsken de drikker. Siden salt skilles ut av nyrene/urinveiene, og mesteparten av væsken katten drikker rett og slett blir absorbert, fører dette til at salt lettere krystalliseres i nyrene og kan gi katten økt risiko for feks nyrestein. De må jo ha tilførsel av salt de også, men akkurat hvor mye/lite vet jeg ikke. 😉
  Takk for informativ og fin blogg forresten!!

 4. Kristine

  @Line: Aha! Huff, han har tannstein så jeg må vel dit med han snart..
  Han får et spesielt allergifôr (pga katteacne) fra dyrlegen – med littegrann våtmat fra butikk innimellom, så jeg tror/håper ikke han får i seg for mye salt 🙂

  @Malin: Problemet er den tette, kvelende temperaturen inne (kattemor her frykter heteslag). Han har funnet ut at soveromsvifta ikke er farlig da, så han ligger mye der.
  Øl er ikke i nærheten av is, men sikkert en god avkjøler da! (Og man blir jo glad av det og).
  Takk! Brillene kjøpte S til meg i NYC, i ghettoen 😎

  @Anonym: Han får nok i seg det saltet han skal ha via maten, men han har ikke spist så mye i det siste så da var soy crips greit. Han er uansett ikke som sin mor som må spise hele pakken, et bar biter holder 😀
  Tusen takk!

 5. Hanne

  …Todd spiser av luksusservise, ser jeg 😆
  Godt at du passer på i varmen, og sorbet’en så nydelig god ut!

 6. Kristin

  Så godt det så ut med sorbet 🙂 Her ser det ut som både folk & dyr koser seg med is og snacks.

  Koser meg med is disse dagene også. Diplom-Is sine bokser med lettis er faktisk utrolig gode 🙂

  Ha en fin dag Kristine!

 7. Kristine

  @Lovelyliller.com – Helse, livvstil og sunne oppskrifter: Det var supergodt – skulle bare hatt dobbelt så mye 😀

  @Lisbeth: 😆 Jeg innså at det kanskje var dumt å vise at jeg bruke det som tallerken.

  @Hanne: Jeg og Todd er ikke Mac-frelst, så vi smuler gjerne litt på den :mrgreen:
  Den var veldig god, jeg må hamstre mer fryste bær.

  @Kristin: Nydelig med is, jeg har vært igjennom sorbet, italiensk is, dream-is og Royal de siste dagene :mrgreen: Og ja lett-isen er også god, magen min liker den ikke like godt bare..
  Takk i like måte!

 8. Anniken:)

  Hvordan stavmikser bruker du? På butikkene har de jo ca 20 forskjellige varianter å velge mellom, tips til hva å se etter? Evt ett merke du er fornøyd med? :mrgreen:

 9. Katarina tvillingmamma

  Katten din behöver inget extra salt. Just katter är väldigt känsliga och en av de vanligaste orsakerna till förtidig död är just njurproblem. Så var försiktig med det. Ett litet tips, vet ju hur kär du är din kise 🙂 De klarar sig inte så länge utan vänska heller som någon här oven trodde. Jobbade några år för en av de kända foder företagen och fick en del utbildning där. Kontentan är att katterna är känsliga och det är bra att satsa på ett bra foder och ge fri tillgång till vatten.

 10. Marianne

  Så herlig med sorbet 🙂 vet du hvordan det vil være å fryse den, for så å servere den litt senere??

 11. Kristine

  @Pernille: Jordbær, og eple – men tipper all slags fryste bær og frukt passer bra 🙂

  @Anniken:): Jeg har en gammel philips, husker ikke hvor jeg kjøpte den.. stavmikser er ganske tilgivelig sånn sett, den skal bare mose og det tipper jeg selv de billige variantene klarer helt fint 🙂

  @Katarina tvillingmamma: Takk for info tjejen! Todd får bare noen smuler hver gang, og det er ikke ofte altså 😀 Og han får mat fra dyrlegen, passer på at han får bra fôr slik at han lever like lenge som meg 😛
  Vannet må jeg for øvrig skifte tre ganger daglig – han liker nemlig å drikke med poten..

  @Marianne: Kjempegodt! Det vet jeg ikke helt, ser for meg at det blir en del krystaller.. Det tar uansett bare 2 sekunder å mose fryste bær da 🙂

Det er stengt for kommentarer.