Fargerik og fager

Jeg har fylt opp kjøleskapet med mye godt – og fargerikt!

Vannmelon, fersken, eple, jordbær, bringebær og blåbær

Det er jo ikke noe annet enn vakkert? Og usannsynlig godt!

Det ble også både iskaffe og hjemmelaget brus til, klarte ikke å velge:

Iskaffen er latmannsversjonen med et par nespresso og isbiter blandet sammen.
Brusen er fun-light blandet med kullsyre/sodastream og fryste jordbær som isbiter. Jeg manglet bare sugerør!

Jeg fikk tid til en liten sykkeltur i dag morges, før det ble altfor hett.

Topp fra Better Bodies

Jeg syklet bort til den fine gården som ligger et steinkast unna, alle dyrene lå som slakt (ikke bokstavelig talt) i skyggen – hester og sauer om hverandre. Deretter gikk turen bortover mot barndomshjemmet mitt før jeg vendte hjem igjen, og selv om turen i seg selv er relativt lang tok det bare litt over 20 min. Fordelen (eller ulempen – alt ettersom hvordan man ser det) med sykling er at det går så fort.

Deretter ble det middag hos min fine storesøster og tantebarn;
Norsk moussaka


1. Skjær poteter i skiver, legg på bakeplate med litt olje og salt, hvitløkspepper, paprika og dill. Bak de i ovnen på 225 grader i ca 25 min.
2. Stek karbonadedeig med chili, hvitløk, paprika, oregano, curry, kanel og hakkede tomater.
3. Lag en hvit saus av 2 ss smør, 2 ss mel og 3,5-4 dl ekstra lettmelk. Ja, en helt vanlig saus – det er tross alt lørdag!


I en form legger du først kjøttsausen, deretter de bakte potetene, hvit saus over og dryss ost på toppen. Inn i ovnen på 220 grader til osten blir gylden – som regel 15-20 min.


.

Her blir det visst mgp-fest senere, oh joy! :mrgreen:

10 tanker om “Fargerik og fager

  1. avatarMarte

    Må si det fristet med en mousakka middag i morgen ja! Vann i munn! Lo godt for meg selv her da jeg leste setningen om dyrene 😀

  2. avatarKristin

    sitter alltid og sikler når jeg ser moussakaen din.. også tenker jeg DEN må jeg lage! også koker det bort.. men nå MÅÅÅ det faktisk gjøres. vet du omtrent hvor mye poteter/karbonadedeig du bruker? evt hvor mange porsjoner er det? 🙂

  3. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Mira: Bær og frukt er et must nå fremover, og masse av det 😀

    @Amalie Ve: Takk!! 😀 Er så glad i den nye linsa mi!

    @Lovelyliller.com – Helse, livvstil og sunne oppskrifter: Enig, den er bedre 😉

    @Marte: Du burde lage deg denne en dag snart altså! Haha, ja jeg tenkte på det mens jeg skrev det.

    @Ina: Tusen takk 😀

    @Kristin: Jaa, det må du!! 😀
    Vel, nå er jeg en storspist person så jeg lagde dette til to personer:
    1 pakke karbonadedeig
    4 poteter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *