Ta ansvar for valgene dine

Jeg har, helt siden jeg startet, alltid poengtert forskjellene på mitt daglige liv og tiden før konkurranse. Jeg har aldri lagt ut på bloggen hvor mye jeg har spist i løpet av en dag – det er ikke en matdagbok som andre kan kopiere, og jeg har aldri laget en diettplan til én eneste en av de mange som har spurt.

Etterspørselen etter oppskrifter kom umiddelbart etter at jeg begynte å eksperimentere på kjøkkenet i 2008, og jeg så da ingen grunn til å ikke gi de ut – hele poenget med bloggen var nettopp å inspirere til kreativitet og matglede på kjøkkenet.
Det tok ikke lang tid før jenter med spiseforstyrrelse tok kontakt med meg for å få hjelp til å få et like naturlig forhold til mat og kropp. Poenget her er at det allerede var et utbredt problem den gang, altså ingen ild uten røyk. Jeg vet også at jeg har solgt hefter til jenter med spiseforstyrrelser, og selv om det gjør meg veldig vondt å vite så kan jeg bare håpe at de har blitt brukt, ikke misbrukt.

Det har sikkert ikke blitt bedre nå som hundrevis av trenings- og kostholdsblogger med variert innhold har dukket opp, men jeg blir lei meg når jeg hører om jenter som mener at jeg var med på å skape en negativ, usunn trend i sin tid for det var aldri intensjonen – og jeg ser heller ikke i retrospekt hvordan det kan ha blitt oppfattet slik med mindre man selv har valgt å dra det til det ekstreme.

Jeg ser at det er behov for bevisstgjøring av denne kategorien som jeg blogger innenfor, men jeg vil ikke ha noe skyld i at noen blir syke – er man frisk i utgangspunktet så mener jeg at man ikke blir syk av å lese her. Du kan si mye rart om meg, men ikke at jeg bidrar til usunne idealer.

Jeg mener absolutt ikke å trekke frem min blogg som noe bedre enn andres i denne kategorien, men det er ikke til å stikke under en stol at det ofte skinner igjennom på både skrivemåte, formbilder og matprat hva slags tankesett bloggeren har og hva den ønsker å formidle – så vær kritisk til det du leser.

Noen ganger får jeg lyst til å slutte å skrive, dele oppskrifter og matbilder. Jeg vil ikke bidra til at noen blir sykere, samtidig som jeg ønsker å blogge for de som ser det for hva det er. Når man ønsker å videreformidle en sunn og balansert livsstil så stikker det å vite at man skaper det motsatte hos enkelte, fordi de misbruker og vrir på det jeg skriver og skaper. Eller fordi andre ekstreme bloggere som poster matbilder av eggehvitter som lørdagsgodt havner innunder denne store kategorien om trening og kosthold.

Det som holder motivasjonen oppe er det faktum at jeg får utelukkende positive tilbakemeldinger fra folk som har blitt friske enten av tvang, forstyrrelse, sykdom eller allergier. Dette høres sikkert kvalmt ut, men jeg vet at jeg har hjulpet veldig mange. Ikke bare unge jenter, men også gutter, voksne damer og menn.

Man har et ansvar som bloggleser, ikke gå inn og les på nettsider der man vet at man blir negativt påvirket – det er faktisk så enkelt, og ganske befriende. Jeg vet at vi alle liker litt sosial pornografi, og nysgjerrigheten på nettet vil nesten ingen ende ta, men man har et ansvar i forhold til egne vurderinger.
Er man allergisk for veps så stikker man ikke hånda inn i et vepsebol. Om du vet at dine intensjoner ved å lese en blogg ikke er de riktige, så ikke gå inn på de.

Jeg ønsker uansett at dette skal være et fristed for alle som er glad i trening og mat. Her skal man finne inspirasjon, motivasjon, råd og tips – og gjør du ikke det så er ikke dette en nettside du skal lese. Ikke fordi du ikke er velkommen, men fordi jeg ønsker å skape flere sunne, sterke og glade mennesker!


Jeg blogger om treningsglede, matglede, og livsglede.
Jeg lager mat, middag, dessert og baker – det er sunt og næringsrikt, ikke genmanipulerte ingredienser uten kalorier. Jeg spiser fudge og sjokolade med begge hender i helgene, og feite burgere og donuts på ferie. Jeg følger ikke noen program, og går ofte flere dager uten å løfte en finger på trening.
Dette er med andre ord ikke en blogg man følger om man ønsker å vite hvordan man skal trene mest mulig, spise minst mulig, eller lever og ånder for fitness – for jeg gjør ikke det.
Jeg lever for å være lykkelig, og trener for å leve godt.

96 kommentarer til “Ta ansvar for valgene dine

 1. aboxof-chocolate

  Fikk frysninger av det som stod skrevet under bildet… For det er akkurat det inntrykket jeg får i gjennom det jeg leser i bloggen din. Du brukte så gode ord.

  Helt enig med deg i at blogglesere har et ansvar, og at man ikke skal lese blogger med «feil» intensjoner… Dessverre tror jeg det er mange som gjør det – enten bevisst eller ubevisst. Jeg mener også at bloggere har et ansvar. Selv om det er ytringsfrihet, bør alle som deler på internett tenke over hva de deler, og hvordan det vil påvirke.
  Selv er jeg alltid redd for at det jeg skriver, kan være negativt for andre på en eller annen måte. Men jeg håper og tror at bloggen min viser og oppmuntrer til håp og pågangsmot. Men som du sier, man kan aldri vite, og det er skummelt, synes jeg.
  Igjen, du er et forbilde, på alle mulige måter… Du oppfordrer ikke, og du gnir ingenting inn… (om du skjønner?) Du oppmuntrer og viser til en glad, sunn og lykkelig livsstil 🙂
  To tomler opp for deg, Kristine 🙂

 2. Janne

  Det er trist å høre at andre rakker ned på deg og mener du startet en negativ trend. Jeg tror heller det er helt motsatt! Du viser at man kan spise mye god mat (og godteri;) ) og fortsatt se helt smashing ut! 😀

  Det var du som forandret mitt syn på kroppen, før var det alltid om å gjøre å bli så tynn som mulig, men nå er jeg mer opptatt av å ha en sunn og sterk kropp.

  Jeg vil bare takke deg for at du er et så bra forbilde, og at du vil dele så mye av deg selv med oss. Håper virkelig du fortsetter å blogge, for bloggverdenen blir temmelig trist uten den vakreste av dem alle 😉

 3. Henriette

  Jeg er ennå et bevis på at bloggen din inspirerer og hjelper andre, kanskje spesielt damer og jenter. Jeg har i mange år hatt et usunt syn på mat og trening, og hakket ned på meg selv. Nå bryr jeg meg kun om hva jeg føler for kroppen min, og helsen min. Er ikke kun utseendet som teller, men alt det positive man får igjen for å opprettholde et sunt kosthold og være i aktivitet. Dette har du og bloggen vært med på å forandre. Ikke tenk for et sekund at du gjør dette forgjeves, tusen takk!

 4. Maren

  Kjære deg! Jeg ville bare infformere deg at jeg er ei jente med anoreksi som du har hjulpet til å bli frisk! På denne bloggen har jeg fått ny livsglede og motivasjon! Og ikke minst, masse positiv insperasjon til mat og bakst! Jeg er så glad i denne bloggen, jeg kjenner deg ikke men må nesten du at jeg har blitt glad i deg 🙂 stå på videre, du er fantastisk!!!

 5. Hjerteforalt

  Amen! Utrolig fint skrevet. Jeg skjønner absolutt ikke at noen kan hevde at du er med på å «fremme» spiseforstyrrelser blant leserne dine – jeg vil påstå at du er blant de «psykisk» sunneste bloggerene i hele bloggnorge! Stå på – du hjelper mange til å få et sunnere syn på hva sunn mat, fordelsmessig trening og god helse egentlig er!

 6. Julie

  Det meste er jo i grunn sagt i andre kommentarer her.. men jeg vil bare si at både jeg som sliter med overvekt, og lillesøsteren min som lenge har hatt spiseforstyrrelser (Hun er på bedringens vei, men har naturlig nok fortsatt et anstrengt forhold til mat) , begge leser denne bloggen- og du er til stor inspirasjon for oss begge, one way or another, kommer kun an på hvordan vi velger å se det. Så TAKK Kristine for at vi nå kan spise middager sammen, og på 17mai spiste endelig lillesøster dessert (jupp, du tenkte riktig- din oppskrift) igjen noe hun ikke har gjort på lang lang tid. Jeg spiste den også, med god samvittighet:)

 7. Ida

  Jeg synes du har en fantastisk blogg som tvert imot er medisin for spiseforstyrrede. Jeg har aldri lidd alvorlig av det, men hadde en periode der jeg nærmet meg og hadde et usunt forhold til mat som påvirket ikke bare fysikken negativt men også psyken. Å lese og bli inspirert av din blogg har definitivt påvirket meg til å spise mer og sunnere, og ikke minst fokusere mer på styrke. Nå har jeg en sunn og frisk kropp og det merkes både på humør og energinivå. Takk Kristine.

 8. Camilla

  Kjære Kristine!
  Du er en inspirasjon uten like!! Du har hjulpet meg til å få et sunt bilde og forhold til kropp, mat og trening! De som sier noe annet har problemer du ikke kan stå til ansvar for og derav ei klandres!
  Jeg elsker den siste setningen din for det er det som er viktigst av alt! 🙂 Gjør det som gjør deg lykkelig og tren for å ha god helse slik at man KAN leve lykkelig! Du har vært en enorm inspirasjon for meg! Jeg startet aktivt med styrketrening etter jeg tilfeldigvis kom over bloggen din og har vært en fast følger (både på treningen og bloggen)siden! Endelig spiser jeg mye og både søtt og godt uten dårlig samvittighet og er ikke langt unna målet mitt fra jeg startet å trene! Tusen takk for alt du deler med oss! Inspirasjon, motivasjon, matglede og sunne gode holdeninger! Stå på! beste bloggen som finnes 🙂 <3

 9. kristine

  Herlig!
  Jeg vil nå på ingen måte si at du fremmer en usunn livsstil på noen som helst måte!
  Fortsett bloggingen, har fått masse inspirasjon herifra, og elsker oppskriftene dine! 😀

 10. Fiberbabe

  Du er vel en av de ganske få jeg ser på som sunne og friske og sterke forbilder for unge jenter der ute, så fortsett akkurat som du gjør du! 🙂 Du er rå! 😀

 11. Mimmi

  FANTASTISK godt skrevet, spesielt det under bildet! To tomler opp! Hadde bare alle fitness-bloggere vært som deg!

 12. Silje

  Så trist å høre at folk klarer å tolke bloggen din sånn.
  Eg skal ærleg innrømme at små sprettne blondiner alltid har skremt meg og fått fram ALL usikkerhet eg har inni meg, men etter å ha lest bloggen din og sett kor mykje godt du et og SUNT så må eg berre sei at eg er kjempe imponert og super inspirert av deg!
  Du er så flott, i både kropp og sinn, og dei som ikkje klarer skille mellom godt og vondt på bloggen din, må faktisk finne noko anna å lese!
  Du virker som ei tipp toppers dame med god sjølvinnsikt og sunne verdier!
  Klem frå meg 😉

 13. Emma

  Heii 🙂 Dette er vel første gang jeg kommenterer på bloggen din. Burde vært flinkere til å gi kompliment og komentarer ettersom jeg er fast leser av bloggen din og «fan» av deg. Vel vel 😛

  I så fall vil jeg bare si TUSEN TAKK for at du blogger. Gir inspirasjon til en sunn livstil. Viser at jenter kan både trene styrke, spise mye, god og sunn mat uten å bli kjempe stor.
  Da jeg var 18 år slet jeg med spiseforrstyrrelser. Jeg spise 600 kalorier om dagen, veide al maten jeg spiste. Kunne ikke spise 10 gram agurk for mye nei, da ble jeg feit. Trodde jeg. Jeg på 175 cm som veide 42 kg til slutt. Etter 1/2 år på slankekur, smakte jeg på en sjokoladebit. Og det endte meg overspising og bulimi til jeg var gått opp til de 60 kiloene jeg veide i utgangspunktet + et par ekstra. Vær dag ville jeg sulte meg og bli tynn igjen. Men hadde ikke sjans. Sultet meg mandag-torsdag. Så overspising og spying fredag-søndag. Sommeren jeg ble 19 år, greide jeg å slanke meg til 50 kg ved å sulte meg. Men vips så var de på igjen, og det ved overspising og spying.
  Så startet jeg å lese fitnessblogger, blant annet din. Fant ut til slutt at det ser bedre ut, føles bedre å være sunn.
  Nå er jeg 21 år. Trener 5-6 ganger i uken, som jeg elsker (Jeg har jo faktisk energi), spiser god sunn mat, føler jeg ser fit ut, ikke som et skjellet.

  Så tusen takk for at du blogger Kristine, at noen blir syke av å lese bloggen din kan jeg ikke tro!! Tror det ligger litt mer bak en spiseforstyrrelse!!

  God helg :D!

 14. Yngvild

  Du er et av mine store forbilder. Vet du hvorfor?

  Ja, du trener beinhardt og har en fantastisk flott fysikk, du er både muskuløs og definert. Det er av grunnene.
  Men en like stor, om ikke større, er den naturlige og avslappende måten du tilnærmer deg trening og kosthold på. Jeg blir sliten og deprimert av å klikke meg inn på blogger som maser om fettprosent, proteiner, om at det er din egen latskap man kan skylde på dersom man ikke klarer å oppnå en six pack, og så videre.. Jeg er glad i trening! Jeg er glad i å gi kroppen min sunn, god mat! Men likvel, jeg orker ikke å besvime meg ned i en fettprosent som ikke er naturlig for meg ved å trene til jeg får blodsmak i munnen. For MIN del har ikke det noe med treningsglede å gjøre, selv om jeg godt kan skjønne at det gjør det for andre.

  Jeg synes at du, med din blogg, dine verdier og din fantastiske måte å formidle dette på omfavner mange. Både de som er interessert i å satse mot konkurranser og de som bare er glad i å trene. Du gir gode, sunne idealer – det er aldri slik at jeg klikker meg inn på bloggen din og kjenner at magen min knyter seg av dårlig samvittighet for at fettprosenten min på 18% (som jo kanskje i utgangspunktet er litt under normalen) ikke er på 13%. Tvert i mot, du gir meg lyst og motivasjon til å trene og spise bra mat!

  Dette er jeg sikker på at mange andre tenker om deg også. Takk Kristine, for at du er den du er og at du deler det med oss! 🙂

  PS. Jeg kjøpte faktisk Stella fordi du var med i bladet og nå henger et lite bilde av deg på oppslagstavlen min for inspirasjon!

 15. Ann Helen

  For et fantastisk flott innlegg, du er den mest fornuftige jenta jeg vet om:) Du tenker alltid på andre, og gir så utrolig mye av deg selv:) såååå gla for at jeg har bloggen din å se frem til hver dag:D:D Takk!

 16. Siren

  Fortsett bloggingen din!!! Leser den om ikke hver dag så hvertfall nesten hver dag og eg er ingen fanatiker på kosthold, men er opptatt av å holde meg sunn og i god form. Denne bloggen hjelper meg til å finne på matretter å lage (og noen ganger plukker eg opp en ny trenings-øvelse) da eg noen ganger har dårlig fantasi! hehe 😛 Så denne bloggen er helt genial! Sunne og gode oppskrifter! Så tusen takk for d! 🙂

  PS: Du kan ikke hjelpe for andres tolkninger og handlinger! Dessuten tviler eg sterkt på at denne bloggen kan påvirke noen negativt for du har et så avslappet og sundt forhold til trening og kosthold og d er derfor eg liker denne bloggen så godt. Eg har hvertfall aldri fått et negativt inntrykk innpå her! 🙂

 17. Stine:)

  Stå på Kristine! Du viser gode verdier, holdninger, godt humør og ståpåvilje 🙂 Dette gjør at du er til stor inspirasjon for mange og på ulike måter. Din blogg er en av få jeg følger og grunnen er at du har føttene så godt planta på landejorda, visualiserer inspirasjon, står for det du mener og det som gjør deg lykkelig. You go girl!! 🙂 Kritikerne kan finne seg noen som fortjener å bli hakket på 😛

 18. Tina

  Du ER et kjempebra forbilde! Mat, trening og helse… Og resultater kommer ikke uten sunn god mat, og balanse i livet! HEIA KRISTINE 🙂 du er råflott!

 19. Kristin S

  Takk for super blogg – og supert innlegg!!
  Jeg synes jo nettop du inspirerer til å nyte livet på den sunne måten, med fornuftig trening, mat & kos!

  Stå på Kristine, du er til stor inspirasjon!

 20. Stine

  Hei!
  Jeg ville bare si at jeg er helt enig med deg i alt du skriver og at jeg virkelig setter pris på bloggen din. Jeg er selv en jente med anoreksi, men har aldri sett på bloggen din som noen form for motivasjon til å gå mer ned i vekt, men heller som en motivasjon til å bli frisk. Jeg kjenner deg ikke, men jeg vil si du er en av de sunneste personene jeg vet om, både i kropp og sinn! Du er utrolig bevisst på at for å være sunn må man være det både i kroppen og i hodet. Jeg håper du ikke slutter å legge ut oppskrifter og mat- og treningstips, for de motiverer meg til å ville bli frisk!
  Du er et godt forbilde for mange (også megselv) og jeg håper du setter de positive tilbakemeldingene høyere enn de negative 🙂

  Stå på videre, du er en fantastisk blogger!

 21. Fineliner

  FLOTT, FANTASTISK OG VERDIG INNLEGG, Kristine:)
  Jeg synes det er ordentlig trist at noen klarer å vrenge det du skriver her, til noe usunt og skadelig.
  Fra dag èn har jeg elsket bloggen din, nettopp fordi du skriver så bra og fokuset har vært på balanse mellom trening-fritid, ukedager-helger/ferier og ikke minst, stole på seg selv. Du har aldri oppfordret til overdrevent trening, utallige tilskudd og lite mat, tvert imot.

  Nei, jeg håper du fortsetter, for jeg kan med hånden på hjertet si at du er for meg en så stor inspirasjon 🙂 Jeg føler genuint med deg på dager du har det bra og dager hvor du har hatt det tøft. Du er bare fantastisk 🙂 😳

  Ønsker deg en flott helg og pinse 🙂
  Til søndag vender jeg og typen nesene mot Egypt 😎 Vært der før?

 22. Linda

  Fantastisk innlegg Kristine!
  Du og din blogg har mangen ganger hjulpet meg på vei til et sunnere syn på ting. Du er virkelig en stor inspirasjon 🙂

  Ha en strålende helg 🙂

 23. Oda

  Kristine, du er et kjempeflott forbilde som har et sunt og balansert syn på kosthold og helse. Å lese bloggen din, er for meg dagens lille høydepunkt, og dette er min favorittblogg nettopp fordi du er så balansert og fornuftig. 🙂 Ofte kan det å lese denne bloggen være en liten wake up call dersom jeg kjenner at jeg begynner å miste det rette fokuset ang trening og mat.
  Keep up the good work 😀
  Oda

 24. Marita Baluba

  Utrolig flott skrevet – og et veldig viktig tema! Folk MÅ ta ansvar for sine egne valg, og handlinger. Så klart man blir påvirket – og såklart man påvirker med hva man enn «sender ut» – men hva vi alle gjør med informasjonen vi kommer over, er helt og holdent opp til oss selv.

  Stå på! 🙂

 25. Sanne

  Du har en flott blogg,og du er ei flott jente som jeg har fulgt med en stund.Men etterhvert nå merker jeg at jeg får en bismak av selvdyrking,desverre..

 26. Anonym

  Jeg har selv vært og er en spiseforstyrret person og det har jeg vært siden jeg gikk på barneskolen. Jeg oppsøker altid triggerne mine til og mate spiseforstyrrelsen min. Det er min feil ene og alene hvordan jeg tolker og hvordan jeg ser på bloggere jeg går inn på. Om jeg går inn med de spiseforstyrrede øynene der kutting av all mat er relevant og kun spise bestemte matvarer (som kan endre seg fra uke til uke alt ettersom spiseforstyrrelsen bestemer seg for er tilatt :P) eller om jeg ser det gjennom mine øyner.. altsa jenta uten en forstyrrelse når det gjelder mat og kroppsbildet. DU kan ikke slutte og inspirere alle de du inspirerer med bloggen din på grunn av mine vrangforestillinger. Jeg elsker bloggen din og jeg mmissbruker den aldri. Du gir meg oppskrifter og inspirasjon til og bruke mat til noe annet enn selvskading. Men til det folk flest gjør; til kos, til glede, til sammenkomster, til matglede, kjøkkenglede, lidenskap for kokkelering til et normalt liv der kosthold er vesentlig. Et sundt forbildet og et sundt kosthold som er alle disse elementene for deg, er ditt liv og ditt valg som du trives med for deg og hvordan du vil leve DITT liv.

  jeg som spiseforstyrret kan vrenge alt det folk skriver og gjør det om til kritikk og tvangstanker for meg, men som normal tankegang kan jeg se inspirasjonen og det du gjør for andre. Og ikke minst form meg. Du inspirerer meg til alle de tingene du skriver om. Dette er din vei og ditt liv og jeg er evig takknemmelig for og få en liten smakebit av det. Det betyr ikke at den spiseforstyrret meg missbruker det, det er inne i hodet mitt og hvordan jeg ser ting som er feil. Og se på deg som en trigger for spiseforstyrrelser synes jeg er feil. det blir det samme som om at vi må bed wenke på godmorgennorge slutte å lage god mat på tv for det trigger til fråtsing og spiseforstyrrelser ?

  vi har alle forskjellige livstiler og problemer. Noen trigger den feile tankegangen mer enn andre, men det er jeg som går inn, og mitt valg som lar tankene gå i feil rettning. Men du har mer inspirert meg til et normalt liv, der jeg klarer og leve med sunne alternativer der jeg tilater meg og spise enn et liv uten mat og innleggelser. det var min vei lenge. Men nå er jeg avslappet forhold til mat kos og velvære det fører med. ikke ubehaget. Jeg elesker og kose meg en gang i blandt med noe usunt, men jeg elsker og lage sunn og god mat. fordi det gir meg så mye. og at du innspirerer andre mennesker til å gi det like mye som det gir deg (og nå meg) syntes jeg du skal ta ære for.

  ikke gi opp, og ved den tankegangen du har og det du skriver viser hvor mye du faktsik tenker over hva du skriver og hvordan andre kan tolke og feiltolke dette. for meg ser jeg styrken i det og hvor voksent det er av deg, hvordan du vil at det skal inspirere og hvordan det skal fjerne fordommer for trenging kosthold og hva en sunn livsstil innebærer. og at det innebærer like mye kos som macdonalds, å med en mye bedre følelse etterpå 😉

  stå på og takk for all inspirasjonen, alle oppskriftene, all gleden, all kosen og alt du har hjulpet meg til å se man kan ha med mat og en sunn livsstil. Og ikke minst den viljestyrken og dedikasjonene du har til det du driver med! du elsker det, det er ikke livet ditt, men en del av livsstilen din. Det er en glede, ikke en tvangstanke. Det er som om fotball, theater, sang, musikk, fisking ect ect er en del av livsstilen til noen er mat og treningsglede nettopp dette for deg=)

  takk for at du skriver så utrolig bra i i tillegg og tar opp viktige temaer!

  Hilsen Jente 23

 27. Kristine

  Tusen takk alle sammen ♥
  Jeg kunne ønske jeg kunne svare dere alle, eller bedre: klemme på dere alle. Gruppeklem med Todd.

  En lite motsvar til ‘selvdyrkelse’: Jeg velger å ta det positivt jeg, kanskje vi alle skal bli flinkere til å dyrke oss selv? Selvdyrkelse fører i hvert fall til at man i mindre grad er negative mot andre.

 28. Line

  Du er ett flott forbilde! Stå for den du er. Du er sunn, du er genial! Du er virkelig ei jordnær jente som kun fremmer livsglede og mat glede. Tvil aldri på hvem du er! Vi et alle stolte lesere av bloggen din.

  Mvh L

 29. Solrun Marie

  Så en artikkel om deg i Stella – kjempebra 🙂 Blir veldig inspirert, du er et flott forbilde! Sg synes det er så bra at du også understreker at man ikke skal bli for ekstrem, den ene eller andre veien!

 30. Karoline

  Da vil jeg bare fortelle deg at jeg har opplevd det stikk motsatte 🙂 har lenge vurdert å sende deg en mail, men har aldri turd, syntes det virker så stalker-ish. Men du har hjulpet meg veldig gjennom en kjempetøff periode! I mange år har jeg slitt med bulimi, og har hatt skikkelig angst for å miste kontroll, gjennom alt! Bestevenninnen min kjøpte heftet ditt til meg, viste meg bloggen og sa «ser du. hun gjør ting på sin måte. hun stresser ikke». og det har vært så deilig å lese bloggen din! Endelig kan jeg ta meg en treningsfri dag eller spise en bolle, FORDI JEG HAR LYST. det er ingen som dreper meg av den grunn. Det er mitt liv, og jeg kan velge heelt selv hvordan jeg vil gjøre ting. Ofte når jeg blir litt panisk igjen så kan jeg klikke inn på bloggen din her og lese litt gjennom, og føle meg helt roligere. Litt rart kanskje, men helt sant 🙂
  så tusen takk! Vær fornøyd med det 😀

 31. Kristine

  Jeg har lest hver eneste kommentar (noen flere ganger), og de blir alle satt så utrolig pris på – vil bare at dere skal vite det.

 32. Miriam

  Jeg bøyer meg i støvet for dette innlegget. Takk. Jeg ser så mange jenter som blir ødelagt av fokuset på «nothing tastes as good as lean feels» og lignende sitater. Fokuset har blitt helt feil, og det er så lett å tro at det er så sunt å bygge muskler, noe det forsåvidt er, men mange ønsker synlige mageruter året rundt, og det er nok ikke så sunt i lengden.

  Du er et fantastisk forbilde, og jeg håper du fortsetter i den retningen du er i! Er så godt å lese en blogg med en sunn infallsvinkel til den jungelen av fitnessblogger der ute.

  Takk igjen!

 33. Inga

  Synes bloggen din er så utrolig flott! Den gir meg lyst til å spise sunt og ha et aktivt og fint liv, i stedet for å få meg til å føle på alt jeg «burde» gjort. Det at du har poengtert at du gjør det som passer deg har også gjort at jeg har fått selvtillit til å gjøre det samme. Jeg synes absolutt ikke at bloggen din sprer et budskap som inspirerer mennesker med spiseforstyrrelser, tvert om! Du skriver om lørdagsgodt og treningsfri også, og forteller oss at maten du spiser er god – du spiser den ikke bare fordi det er sunt. Du er en stor inspirasjon i hverdagen, og jeg håper at du fortsetter sånn – på din måte 🙂

 34. Christina

  Kjempebra skrevet!!
  Stå på og fortsett slik du gjør;)
  Enkelte (ganske mange) må ha noen å skylde på,
  derfor blir feks du og mange andre bloggere et
  lett bytte for feigingene bak skjermene sine.

  Ha en strålende uke !

 35. Eline

  Du er så utrolig inspirerende, kunnskapsrik og reflektert, Kristine. Takk for at din blogg finnes!

 36. Tilbaketråkk: Miljøskadet sa du? | Helene Drage!

Det er stengt for kommentarer.