Feminin slagkraft

Dere husker kanskje at jeg tok bilder for bladet Stella for noen uker siden – nå er juni-nummeret ute i butikkene.

Jeg var veldig i tvil om jeg skulle takke ja, jeg er jo vant til å ta bilder, diverse fotografering og være i media som kriweb – altså i forbindelse og i tilnærmet konkurranseform. Nå ble det litt mer sånn som jeg er til vanlig, men det er jo det jeg ønsker å få frem på bloggen og – så jeg tenkte til slutt hvorfor ikke.

Selve artikkelen er ikke så lang, og jeg deler spalteplass med søte Karoline. Jeg trodde det skulle bli noe lenger, for jeg skravlet i ett sett og fikk hundre (føltes det som) spørsmål, men det er kort og godt og får frem det viktigste budskapet.

De klarte dessverre å få med en b for mye i etternavnet mitt, men bortsett fra det er frøkna fornøyd.

Jeg fikk mange flere bilder fra fotografen Elisabeth Sperre Alnes enn de tok med i bladet, så jeg kan jo dele et par med dere;

.
Dagens middag og trening får dere litt senere, jeg skal nemlig teste ut sunnere ferdigmat!

Pakker det i vesken og tar det med meg til mine heldige medsmakere (mamma og storesøster).

Kos dere videre på denne fantastiske dagen!

30 kommentarer til “Feminin slagkraft

 1. Marita Baluba

  Oi så tøft! Må løpe og kjøpe, skjønner jeg. Bildene var kjempefine! 🙂 Husker at du skrev om at du var veldig stresset i forkant fordi du ikke i konkurranseform – men.. du ser virkelig sunn, og veldig godt ut her! Et flott forbilde 🙂

 2. Veronica

  Du ser fantastisk ut, Kristine! Du lyser av både lykke og sunnhet! 😉
  Dessuten er det utrolig deilig å se et blad som fronter sunne og sterke kvinner som idealer, i sterk kontrast til supermodellene med BMI på 5,5. Dette vil vi ha mer av, tommelopp!

 3. Michelle

  Du ser fantastisk ut Kristine, det skal du vite 😛
  Likte at du stilte selv om du ikke var i den formen du pleier når du tar slike bilder. Disse bildene viser jo bare hvor fantastisk god form og flott kropp man kan ha uten noe konkurranse involvert 😉 Et sunt forbilde <3

 4. Anett

  Du er så vakker Kristine, må løpe og kjøpe bladet 🙂 Er det i butikkene nå? Spent på hva du synes om Toros nye «lavkarbo»-retter, synes de hadde et litt vel høyt karboinnhold til å gå som lavkarbo – kyllingen er vel minst karbo – men kanskje de er gode på smak ?

 5. Kristin

  Så bra at du bestemte deg for å bli med på dette! 🙂 Du ser helt fantastisk ut spør du meg, og er en stor inspirasjon både trening og ikke minst sunn og god mat. Jg må nok kjøpe bladet tenker jeg! 🙂

  Ha en fin kveld videre 🙂

 6. M

  Kjempe fine bilder 🙂

  Ang de lefsene dine, i morgen skal jeg endelig få fingern ut og prøve dem, og lurte derfor på om det er mulig å bruke 1 egg og 3 eggehviter, istedet for 2 og 2?

 7. Astrid

  Fikk dette bladet gratis hjem, og må si at jeg ble overrasket da jeg så deg der! 😀 Var en gledelig overraskelse. Leste hele artikkelen og synes den var kjempebra. Bra at du stilte opp!

 8. Marianne

  Du skal være STOLT 🙂 Du ser fantastisk ut,sunn,sterk,lykkelig og ikke minst et stort forbilde på en sunn måte!! 😛

 9. Marie

  Gøy å se deg i blad! Fine bilder også 😉

  Du som er så flink med proteinpulver, kan du VÆR så snill å svare på dette? Leter og leter på nettet, men finger ingen informasjon som er god nok og utfyllende nok!

  Jeg er nemlig en av de som synes det virker veldig godt med for eksempel pannekaker med sjokoladesmak, vaniljesmak osv… Og alle de andre oppskriftene dine med proteinpulver!! Håper du kan svare…

  -HVEM kan og bør bruke proteinpulver? Er det ugunstig for en som skal ned i vekt å bruke det?

  -Hvem bør IKKE bruke det? Er det noen?

  -HVORFOR skal man bruke det?

  -Kan proteinpulver ha noen negative bivirkninger? Som at du legger på deg? Har hørt om de som har lagt på seg fett på grunn av for mye proteiner!

  -Når man skal lage pannekaker for eksempel… er halvparten proteinpulver og halvparten annen tørrvare ok?

  -Har ikke proteinpulver veldig mye mer kcal enn for eksempel mandelmel eller kokosmel?

  -Blir man mettere av proteinpulver?

  -Kan en jente på 44 kg som trener 3-4-5 ganger i uken bruke proteinpulver uten problem og negative bivirkninger, heller positive som for eksempel mer energi?

 10. Silje

  Hei! Fine bilder av deg, inspirerende! Så kule tights du har, hvilke er de? Er de litt skinnende? Ser etter bra tights som er fine å se på

 11. Solrun Helene

  Så bra, gratulerer med flott artikkel! Skal løpe å kjøpe bladet rett etter jobb 🙂 Begynte å trene styrke for 1/2 år siden og tenker mer og mer på å utvikle meg innen fitness. Det er mye inspirasjon å hente fra bloggen din og jeg takker deg for masse gode tips og oppskrifter! Lykke til videre, Kristine!

 12. Hanne

  Ok, jeg løy visst litt i forrige kommentar. Jeg lar meg påvirke. Jeg må ha en sånn tights 😯 😆
  Kjempeflott at du stilte opp, Kristine. Dobbel-b eller ikke, bladet skal kjøpes 🙂

 13. Ai.

  En B for mye ja…er tross alt bedre enn det eksen min sa da jeg leste bloggen din: «sitter du der og leser KRIPOS-WEB igjen» 😆

 14. Kristine

  Tusen takk jenter, så gode dere er!

  – Skikkelig girlpower 😉

  – Toro Lavkarbo ja, skal komme med resultatet av testingen vår like etter helgen!

  – Du kan fint bruke 1 egg og 3 hvitter i lefsene 🙂

  – Jeg føler meg veldig sterk, frisk og lykkelig for tiden, godt det synes ♥

  – Proteinpulver er ikke noe must, men et fint tilskudd innimellom når man ønsker å lage f.eks pannekaker mer proteinrikt.
  Alle kan bruke proteinpulver om de ønsker, og det er spesielt viktig for aktive jenter/kvinner.
  Man legger ikke på seg av proteinpulver, men derimot et altfor høyt inntak (uansett protein, fett eller karbo) i forhold til forbruk over en lengre tid.
  Ingen negative bivirkninger som jeg har opplevd, jeg bruker det kun innimellom – ikke daglig.
  Jeg liker å bruke en kombinasjon av proteinpulver/kokosmel/mandelmel, gjerne 50-50 ja – det blir altfor tørt med bare proteinpulver.
  Man blir mettere av proteinpulver i bakst enn f.eks hvetemel ja.

  – Tightsen er helt fantastisk – her er den:
  http://x-life.no/r%F6hnisch_olivia_antishake_capri_zip_tights/P_1640
  Litt glatt, men ikke shiny 🙂

  – Kripos-web 😆

Det er stengt for kommentarer.