Hurra for Norge!

Ikke så mye nytt å melde her – det blåser og regner sidelengs på Vestlandet, og flyet landet med et brak tidligere i dag. Jeg har trent, tatt bilde av (og spist) en stor middag, og straks blir det kveldsmat og sofakos – som egentlig betyr at jeg kommer til å sovne snart, hersens jetlag..

Dagens treningsøkt på ben og skuldre;
Knebøy
En-arms hantelroing
Liggende sidehev
Hacklift
Skulderpress
T-bar row
Omvendt pecs

20120516-215901.jpg
Ingen tvil her – sponset av

Middagen i dag ble så god!

Bønnegryte

20120516-220000.jpg
Karbonadedeig krydret med blant annet kanel og chili, og tilsatt en boks med hvite bønner i tomatsaus.

20120516-220032.jpg
Jeg vet, hermetisk er litt fy med tanke på salt- og sukkerinnhold, men så utrolig godt! Det blir en mørk, seig og karamellisert konsistens på det til slutt.

20120516-220101.jpg
Servert med en stor salat; spinat, tomat, paprika, løk, mais og agurk.

Ellers må jeg jo få ønske dere alle en strålende feiring i morgen, her med en lefse i rødt, hvitt og blått;

20120516-220936.jpg
Jordbær, kesam og blåbær

Håper dere får en flott dag sammen med familie og venner, pølser og is.
Hurra, hurra, hurra!

10 kommentarer til “Hurra for Norge!

 1. Fineliner

  Ønsker dere også en knall feiring:) Får håpe været blir bra, om ikke annet, at temperaturen stiger.
  Hipp, hipp: HURRAAA!

 2. pinglo

  Jeg har hatt min fair share av innflyvninger til Haugesund, og tenker at det må være greit å slippe unna slikt i fremtiden :mrgreen:

  Ha en finfin 17. mai!

 3. Vilde Sofie

  Nå har jeg også spise lefser i rødt, hvitt og blått! 😀 Det var nam! ^^ Bønner i tomatsaus er også nam, og jeg gidder ikke å bry meg om en anelse tilsatt sukker – såå farlig er det ikke en gang iblant 😉

  Hipp hurra for Norge, og ha en fin dag! 🙂

 4. Elise

  Hurra, og ha en fin 17. mai!
  Her i Bergen var det grusomt vær ja, ble både gjennomvåt og iskald 🙁

 5. Elise

  Åh, jeg elsker å lese bloggen din 😀 Du lager GOD mat som er sunn, men du er ikke redd for det usunne heller. Du er en perle i treningsmiljøet! Er så hyggelig å se i dette ellers kroppsfikserte samfunnet. (Dessuten er jeg er kattemenneske jeg òg). TAKKTAKKTAKKTAKK!

 6. Kristine

  @Lovelyliller.com – Helse, livvstil og sunne oppskrifter: Blir ikke så lenge til neste bønnemiddag for min del, utrolig godt! Håper du hadde en fin dag og!

  @Fineliner: Været ble jo IKKE bra her, men koselig feiring uansett 😀 Håper du hadde det bra og!

  @pinglo: Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg stort til å slippe det annenhver helg fremover 🙂 takk i like måte!

  @Vilde Sofie: Hurra for deg, meg, lefser og Norge! Håper du hadde en strålende feiring 😀
  Og ltt sukker i tomatsaus bryr jeg meg fint lit om ja, heldigvis.

  @Elise: Vi var ute i 15 min, det sier jo litt.. Bedre lykke med været neste år 😀

  @Elise: Åh – tusen takk fine med-kattemenneske 😀
  (Jeg spiser smågodt mens jeg skriver her nå, hoho)

  @Lisbeth: Ikke en eneste is? Takk for det, og hipp hurra! 🙂

 7. Malene

  Hei 🙂

  Har prøvd mej på den lefsen du lager, men får ikke den så «myk og bløt» som den er på det bilde her, den ser kjempegod ut her, er det noe du gjore her som du ikke gjor i oppskriften som den er linket til? 🙂

 8. Kristine

  @Malene: Ingen hemmeligheter nei 😆 For å få den myk er det viktig å ikke ha for mye tørrvare, vende inn eggehvittene slik at man får en luftig og grøtete røre, ikke smøre for tynt lag, og ikke steke for lenge.

Det er stengt for kommentarer.