Kristine+KitchenAid

= ♥

Men jeg skal innrømme at det var litt rart å hive ting i bollen, skru på riktig hastighet for deretter å.. sette seg ned og vente. Jeg er veldig glad i el-vispen min for da står jeg liksom og jobber med det selv, men tipper den blir mye mindre brukt nå fremover.

Maskinen er flott å se på, og jeg er helt sikker på at den gjør jobben sin og vel så det med både kremer og glasurer, elting og brødbaking. Det eneste jeg synes er litt uvant er at den virker noe treig?

Uansett – jeg er storfornøyd! Bare jeg klarer å få av den vispen nå så..

Dagens dessert;

Vaniljepudding med bringebær

Jeg vispet ca 30-40 g vaniljeprotein med en skvett iskaldt vann/melk, litt av gangen til jeg fikk en tykk og kremet konsistens.

Ser dere de sorte prikkene? Jeg brukte nemlig ekte vanilje fra iherb i tillegg.

Deretter smeltet jeg 3 gelatinplater i litt vann og tilsatte i kremen, og mens min kjære KA sto og gikk lagde jeg rørte bringebær på en veldig enkel måte. Bringebær+sukrin+en gaffel.

Hell krem og rørte bringebær om hverandre i et glass, pynt med friske bringebær og sett kaldt i en halvtimes tid.Jeg fikk for øvrig tre slike glass, og siden jeg er alene så ble alle til meg.

.
Dagens trening ble 50 min rask gange med stigning på mølla, og en snikende beinhinnebetennelse med på kjøpet. Det har nok blitt litt mer gåing de siste dagene enn bena er vant til – for å si det mildt. Litt (vond) massasje på forsiden, og fokus på styrketrening fremover så går det seg nok til.

I fine og gode jazzpants fra Better Bodies.

I morgen reiser jeg igjen forresten, denne gangen til Haugesund for å besøke S for aller siste gang – det betyr nemlig at jeg og Todd får en samboer til helgen.
Jeg skal selvfølgelig oppdatere bloggen så godt det lar seg gjøre, god mat og trening blir det der som her!

Ha en fortsatt fin kveld!

30 kommentarer til “Kristine+KitchenAid

 1. Kristin

  Godt å se at du boltrer deg på kjøkkenet med den nye KA’en 🙂 Jeg er også ganske ny eier av KA og kjenner meg igjen med den derre få-av-vispen greia, haha 😆 Mix-masteren er fremdeles god å ha når andre ting skal vispes samtidig da :mrgreen:

  Desserten så for øvrig utrolig god ut!! 🙂

  Ha en fin kveld fine deg (veldig flott på bildene!) 🙂

 2. Kristin

  For en mage og rumpe du har!! 😀 du ser helt råbra ut, og er tidenes inspirasjon!

 3. Randi

  Heeei! Hva er blandingsforholdet mellom protein og vann når du visper «vaniljekremen» der? Jeg måtte prøve meg på noe lignende med 30 gram sjokoladeprotein, også øke mengden vann mens jeg pisket (med elektrisk håndvisp, ikke kitchen aid, sukk..), men det ble jo aldri noe liv i den! Ble bare som en sjokoladesaus. Skuff, burde jeg vispet lenger, eller går det kanskje ikke med myse? Eller må jeg spandere på meg en kitchen aid for å få det til? 😀
  Hadde forresten ca 0,5 – 1 dl vann, tror jeg.

  Heier på deg, fantastisk form! God tirsdagskveld!

 4. Susanne S. A.

  Hei 🙂 Eg lurer på når du «smeltet 3 gelatinplater i litt vann og tilsatte i kremen» smelter du gelatinplatene i varmt vatn og og blander vatnet i kremen òg?

  Dette såg heilt herlig ut btw! Gjett om eg skal prøve det i helga!

 5. Mathilde

  God tur til Haugesund, og lykke til med flytting og samboerskap 🙂
  Har lest bloggen din en stund nå, du er virkelig til stor inspirasjon! Håper jeg klarer å komme dit jeg ønsker med kroppen min også!

 6. Malin

  Jeg som håpte du skulle bli vestlending 😎
  Kan tenke meg det blir godt å få guttene dine under samme tak!

  KA’ en er bare på 300 W så den er litt treg ja, men veeeldig pen :mrgreen:

 7. Kristine

  @Gunnhild: Takk! Den vinner til slutt 🙂

  @Lone: Takk! 😀

  @Kristin: Jeg gleder meg til å få mer tid med den!
  Jeg har fortsatt ikke fått av vispen jeg.. haha.

  @Maren: Noe så romantisk som via bloggen 😀 Da han var i Oslo på sensommeren i fjor så skulle vi bare møtes og si hei, også var det kjærlighet gitt.

  @Kristin: Tusen takk!!

  @Randi: Jeg bruker veldig lite væske i starten, og bollen har vært en stund i fryseren før jeg begynner å vispe. Man må vispe ganske lenge, fant fort ut at det var like greit å la KA gjøre den jobben. Du skal kunne bruke både whey/myse og kasein, men skal man ha de største og luftigste fluffene så tror jeg sistnevnte er best egnet.

  @Fineliner: Jaa, på søndag så bor vi sammen! Jeg gleder meg, vil ha han rundt meg hele tiden. Todd også 😀

 8. Kristine

  @fitandfearless: Tusen takk! Litt mangel på skapplass, men ingenting en tur til IKEA ikke kan fikse 🙂

  @Cecilie Lykke: Alle slags bær passer vil jeg tro, eller kanskje litt syltetøy eller frukt 🙂

  @Hanna: Ja, bruker man whey/myse og ikke kasein så må man ofte vispe veldig lenge – og gjerne bruke fryste bær, eventuelt fryse bollen litt i forkant.

  @Susanne S. A.: Ja, koker opp en liten skvett med vann som jeg smelter gelatinen i, denne blandingen vispes deretter inn i kremen 🙂

  @Mathilde: Tusen takk for det!
  Det kan du, og jeg er helt sikker på at du har opplevd mye positivt og fremgang allerede – det er derfor det er så viktig å ha små delmål, ikke gape over for mye på en gang, og ikke være så streng og selvkritisk mot seg selv 🙂

  @Malin: Jeg var ganske nær faktisk, men det er bedre jobbmuligheter for oss her.
  Pen ja! Tung, treig og pen. Og ganske lydløs!

  @Hanne: Tusen takk, gleder meg veldig til å få mann i hus og slippe pendlingen.
  Er det nå du skal påstå at Kenwood’n er superrask? :mrgreen:

  @Amalie Ve: Det var veldig nam med rørte bringebær til!
  Takk, det blir superfint! 😀

  @Lovelyliller.com – Helse, livvstil og sunne oppskrifter: Tusen takk! 😀

  @Cecilie: Det synes jeg du skal kjøpe (eller ønske) deg når du har muligheten – i hvert fall om man liker å lage mat og styre på kjøkkenet hver dag sånn som meg 🙂

 9. Annika

  Såå mysigt att få sambo =) Såå romantiskt! Grattis!

  Himla fin dessert, blev såå sugen på att fixa den.

  Lyssna på mig i svenska P1 imorgon ,ska prata om 17 maj firandet här i Norge. Wiie!

 10. Siri

  Hei!
  Jeg har noen spm ift bakingen.
  Har forsøkt å lage å eplekaken din. Men det virker ikke som det er meningen jeg skal få det til. Når jeg skulle lage eplekaken ville liksom ikke selve deigen blande seg med egget jeg pisket. Når den var ferdigstekt var den ganske «gummiaktig», lignet veldig lite på en kake slik som det bildet du har av eplekaken. Har du noen god forklaring på disse problemene? Føler meg skikkelig nybegynner :p Gir snart opp, men har skikkelig lyst på å få det til. Har også forsøkt sjokolademuffins. De ble skikkelig klissete inni, uansett hvor lenge jeg stekte dem. Virker for meg som eggehvittene ikke vil blande seg med resten av røren.
  hvordan bruker dine rører å være før du steker dem? Kanskje jeg bruker for lite tørre varer?

 11. Michelle

  Det der så ubeskrivelig godt ut og så enkelt :mrgreen: alle gode ting er 3 Kristine, så ta de alle sammen med god samvittighet! hehe… Gratulerer, dere flytter inn sammen, så kjekt 😛 Nå får jo Todd en far! hehe

 12. Ai.

  Godt at du er tilbake i kjent stil! Jeg har faktisk lest masse av de gamle innleggene dine, bare for en daglig dose kriweb :mrgreen:

 13. Gina

  Gratulerer på forskudd med samboer (nummer to :mrgreen: , eller tre hvis du teller med KA’en..)

  Beinhinnebetennelse er skikkelig auau, hatt det kronisk selv, så føler med deg med de vonde massasjene. Men de hjelper, så bit tenna sammen!

  😛

 14. Torhild

  Nå har jeg vispet i 40 minutter, men jeg gir meg ikke! Jeg VIL, SKAL, MÅ ha noe å kose meg med når jeg leser til eksamen på en 17. mai! 😯 Begynner se lyset i tunnellen nå 😉

 15. Kristine

  @Annika: Jaa! Tack, vi gleder oss!
  Håper intervjuet i dag gikk bra 🙂

  @Siri: Hei! Litt vanskelig å si.. Kanskje du brukte for mye fiberhusk eller tørrvare i eplekaken slik at du ikke fikk vendt inn de stivpiskete eggehvittene ordentlig – det er nesten det viktigste. Om muffinsene aldri ble stekt kan det virke om om du har brukt for mye vann/væske. Deigen min blir som en tykk, luftig grøt.

  @Michelle: Det gjorde jeg og!
  Ja, men han har vært pappaen til Todd en stund allerede da 😀

  @Ai.: Neimen så hyggelig ♥

  @Hanne: :mrgreen:

  @Gina: Hehe, jo takk! One, big happy family!
  Det er vondt, men det hjelper ja.

  @Torhild: Fikk du det til? Håper du koste deg med noe annet og da 🙂 og lykke til med eksamen!

  @Kathrine Louise: Den var veldig god, spesielt med ekte vanilje i 🙂

 16. Torhild

  Neeei, de ble på en måte fluffy på en daff måte 😆 og så datt de sammen når de ble avkjølt.. 😥 Neste gang blir det kasein! 😉

Det er stengt for kommentarer.