Hva er deres reisetips?

Puh, dagen har gått i ett og jeg er fortsatt nervøs for at jeg har glemt noe. Sånn er det alltid før jeg skal reise et sted, jeg er frøken uptight når det gjelder å huske alt.
Det går an å kjøpe ting der og Kristine, slapp av litt.

Etter å ha kjøpt kameraveske, strømadapter, koffertlås og diverse så svingte jeg innom Elixia for ukas fjerde og siste økt;

BEIN
Hip thrust
Utfall med hantler
Strakmark 
Liggende lårcurl
Ett-bens benpress

+ 45 min rask gange m/stigning på mølla

Jeg begynner nesten å lure på om pipestilkene har vokst litt de siste to årene. 

Dagens siste middagstips på noen dager;

Kyllingkjøttdeig med curry og rødløk

400g kyllingkjøttdeig stekt med en rødløk, et hvitlkøksfedd og masse curry, litt salt og pepper. En pose miracle-tagliatelle under.

.
Jeg og S drar som sagt på ferie i morgen, og hvor skal vi?


Til New York!

Vi har drømt oss bort de siste dagene, så det er allerede mye som står på agendaen; Piknik i Central Park, toppen av Rockefeller Center, shopping, Woodbury-outlet, Yankees-game og byens beste burger for å nevne noe. Vi blir borte til neste søndag, gleder meg!

Om dere har noen must-see/must-do, eller gjemte skatter til oss, så kom gjerne med de! Vi har en del timer å slå ihjel på flyet kan man si, så da sitter vi gjerne og leser kommentarer og tips fra dere.

Det blir med andre ord litt stille på mat- og treningsfronten her, men det kan jo hende det dukker opp et gni-det-inn-feriebilde (eller fem).

Ha en fin uke!

69 kommentarer til “Hva er deres reisetips?

 1. Linus

  * Berækna GOD tid om ni ska till Statue of Liberty. Var kø på 2,5 timmar nær jag var dær.

  * Kanske nåt mest før Stian, men USS Intrepid ligger på væstkanten av Manhattan. Ett hangarfartyg från kalla kriget, massa coola flygplan på dæck 😉

  * Om ni landar i Newark, ta en vanlig gul taxi – bli inte lurade av special deals.

  * «Ground Zero» monumentet ær færdigbyggt, ta en tur inom! Museumet ær dessutom designat av en norsk arkitektfirma.

  * Madison Square Garden – New York Rangers spelar Play-Off hockey nu! Hockeyfeber!

  * Diners. Vælj en. Køp pancakes. Njut.

  * Brooklyn Bridge. Ta en promenad øver, njut utsikten. Obligatorisk posering vid skylten som konstaterar «Brooklyn – How Sweet It Is»

  * Køp en New York-style pizza….!

 2. Karianne

  Jaaaa, New York er en helt fantastisk by 😀
  Mitt best tips er å ta bussen til Washington DC, men det blir kanskje litt snaut med tid.

  Nyt, nyt, nyt 😀 God tur!

 3. Anja

  Wee, så gøy!! Jeg har aldri vært der, og ser det er mange som har flotte sightseeing tips. Men er dere ut etter shoppingtips, så har er denne jenta her kanskje en å høre på: http://ulrikkelund.com/2012/04/25/nyc-shopping-guideby-galleriet/ . Hun er jo moteblogger nr 1 her i Norge, pluss at hun ble motestylist på oppdrag for asos.com i fjor, hun vant over flere internasjonale blogger. Så jeg tenkte at disse shoppingtipsene må jo bare være noe hvis dere er intr i sånt! Liker spesielt tipsene som ikke alle turister vet om 😉 Kos dere masse! Klem fra meg

 4. Vilde Sofie

  Åååå 🙂 Så heldige! 😀 Jeg var i NY med kjæresten i sommer, og det var helt fantastisk! Jeg har egentlig mange tips, men ett som dere MÅ følge, er å dra på Whole Foods Market. Det er den mest FANTASTISKE MATBUTIKKEN som jeg har vært på. Helt seriøst. Og jeg tror den vil falle i smak hos deg, Kristine 😉 Det er mange av den spredd rundt i byen, men den ved Columbus Circle er jo sentral (det nederste vestre hjøret av Central Park, ved 8th Ave og Central Park S, den ligger i kjelleren på kjøpesenteret der). Lov meg at dere drar dit! Og de har verdens beste ferske, butikklagde guacamole som består av bare avokado, chili og løk, og den slags. Helt FANTASTISK!

  Dette ble en lang kommentar, men jeg håperhåperhåper at du leser kommentaren og drar dit! Kos dere! (Mamma er forresten i NY nå, så om du ser en høy, slank 45 år gammel dame med rødt hår, er det nok henne 😉 )

 5. aboxof-chocolate

  OOh, næh – så herlig! Har ikke vært i New York selv, så har dessverre ingen gode tips å komme med. Men lek at dere er New Yorkere, og prøv å finn de gjemte skattene som innbyggerne går til… Det er som oftest det fineste.
  Håper dere får tidenes ferie, og ja, sleng gjerne ut noen innlegg med bilder for å gni det inn :-p Jeg ELSKER bilder av New York 🙂

 6. Katarina tvillingmamma

  Gaaahhh! Fy attans vad härligt! Jag ska oxå dit en gång. Men utan mina små skatter.

  Njuuut och ha det gott!

 7. Karoline

  Anbefaler å dra på Max Brenner Chocolate by the Bald Man på Union Square, eller Apollo Theater i Harlem som er amatørkonkurranse der man klapper fram den som man vil skal vinne 🙂
  Eller er det kjekt å gå ned Broadway og bortover Bleecker Street! 😛

 8. sunthjerte

  Dere må dra å spise på the boathouse midt i central park og på TAO for thai og sushi. Nydelig mat begge stedene med to helt unike atmosfærer. Ellers må du dra opp i høyden, jeg likte top of the rock bedre enn the empire state, for da så man jo rett på empire state building i stedet 😛 Ellers er det utrolig mange kule butikker i SoHo og utallige restauranter i meatpacking 🙂

 9. Elisabeth

  På tide at jeg legger inn en kommentar her, etter å ha sneket og snoket på bloggen din over lengre tid! Må bare si det, etter mamma (såklart) – så er du mitt store forbilde! Får så ufattelig mye inspirasjon, motivasjon og glede av deg! 😀 STÅ PÅ, you’re amazing <3 Og ha en kjempefin tur!

 10. Bolla

  Åh!Jeg kom derfra på torsdag:)

  Det er en helt herlig by, jeg er nesten litt deppa for at jeg bor i lille Oslo. Woodbury outlet er kanonbra- det beste jeg har vært på i USA! Top of the rocks- helt fantastisk om dagen, enda vakrere etter at det har blitt mørkt.

  Kos deg masse og forbered deg på at det kommer til å bli dyrt :mrgreen:

 11. Silje

  Hei.. Hvilket hotel bor dere på der nede? Skal dit om noen mnd men har ikke booket hotel enda.. Kos deg masse

 12. hild

  Gå på Whole Foods og handle deilig frisk organisk fair trade mat og spis den lettere henslengt på the great lawn i central park… Nyyyydelig. Vi gjorde det nesten hver dag da vi var der.

  Sushi fra whole foods kan lett anbefales dersom du liker det!

  Kos dere masse!!

 13. Jenny

  Hei! prøvde å søke det opp, men fant ikke ut av det.. Hva er miracle tagliatelle? er det laget av ris? og er det da sunnere enn vanlig? Jeg har akkurat begynt å lese bloggen din, og fysøren så inspirerende! jeg prøver å gå ned litt (5 kilo) og bloggen din har vist meg at det går an å spise god mat likevel!

  NYC er fantastisk! Var der selv med klassen i april.
  Hvis dere vil se kunst, vil jeg anbefale P.S.1 Contemporary Art center, Guggenheim Museum 1071 Fifth Ave (89th Str), Og The Frick Collection 1 East 70th Street.
  Frick er hvirkelig verd å se, bare huset han bodde i er helt utrolig, han var så rik at han bygget hage inne i huset sitt!

  Ps: Det er så ufattelig mange triste skjebner på gaten. Hvis du ikke klarer å spise opp maten din på resturanten, be om å få doggybag og gi til de som trenger det 🙂

 14. Jenny

  Takk! De så kjempebra ut! Jeg bestilte de fra iherb nå og gleder meg 🙂 Fysøren, jeg er blitt stor fan av bloggen din !

  Kan jeg spør om en ting til? Folk sier at man legger på seg av proteinshaker, men det proteinpulveret du bruker når du baker, er det det samme?

Det er stengt for kommentarer.