Rosa kjøkkenmaskin

Over til tema mat og kjøkken igjen! Og været.

Hvor ble det av sol og sommervarmt vær i dag? Jeg hadde gledet meg til å sykle og svette ute i stekende solskinn – i min nye sykkelhjelm, kun pga deg S..
men i frykt for at det skulle begynne å regne fra en ganske grå himmel så ble det 50 min rask gange på mølla istedet. Jeg holdt det faktisk gående med 10 i stigning og 7 i hastighet hele veien – ny rekord.

Jeg skal for øvrig ha en skikkelig beinøkt i morgen, og prøve Zumba for første gang!

Dagens fantastisk gode middagstips;
Potetmosgrateng

Det er som en norsk moussaka, men med potetmos istedet for potetskiver.

Stek karbonadedeig med hvitløk, paprikakrydder, cummin, chili, curry, kanel, salt, pepper.
Tilsett en boks hakkede tomater og la det putre til en tykk kjøttsaus.

Skjær poteter (og kålrabi eller andre rotfrukter om du vil) i biter og kok i ca 20 min til møre.
Mos med stavmikser (eller gaffel) sammen med litt melk, kesam/philadelphiaost/smør, salt og dill.

Hell kjøttsausen i en ildfast form, jeg hadde også et lag med spinat over, deretter potetmosen og et godt lag med ost på toppen – både vanlig gulost, og parmesan som setter en ekstra god smak.
Inn i ovnen på 220 grader i 20-25 min.

Sett deg ned og nyt  :grin:

.
Og tilbake til overskriften sånn helt til slutt, jeg ønsker meg en ny kjøkkenmaskin.

Nærmere bestemt denne fra kitchenaid;

Ja, helst i rosa

Er det noen som har denne og som kan lovprise den slik at jeg får det siste lille dyttet jeg trenger til å kjøpe den?
Eventuelt har noen innsigelser, eller andre forslag?

37 kommentarer til “Rosa kjøkkenmaskin

 1. Margit

  Den er jo roooosa, og har visp/eltekrok…er ikke det argument nok da? nevnte jeg at den er rooosa?? Hehe 😛

 2. Andrea

  Kitchenaidmasinene er utroolig lekre å se på, men selv ville jeg gått for kenwood. MYE mer maskin for pengene! 🙂

 3. Anne

  Kjøp den! Du bruker kjøkkenet hver dag og det er mer enn det mange andre gjør. 🙂 Sist, men ikke minst; KJØP DEN! Because you´re worth it :mrgreen:

 4. Katrine

  Hei. Jeg har en sånn og elsker den!!!! Så jeg går absolutt god for den 🙂 Også er den så fin å se på, så den står på benken hele tida. Et møbelverksted i seg selv og du sparer skapplass 🙂 Løp og kjøp!!

 5. Michelle

  oi, gratulerer med ny stigning.. Det har jeg selv gjort og det er tungt! Hadde en god bein økt i dag, føles så deilig etter to dager treningsfri pga eksamenlesing.. Snakker om eksamen, jeg fikk 6 :mrgreen: weee!
  Jeg syns du skal kjøpe den maskinen jeg, den er liksom veldig deg *ROSA* heheh :mrgreen:

 6. Una

  Denne maskinen er fantastisk! Når du kjøper den får du med både eltekrok, flatvisp, ballongvisp og sølevern 🙂 Det som gjør denne maskinen så god er at motoren står over bollen så den bruker mindre strøm enn andre maskiner. Også er den lakkert med bilakk, noe som gjør at fargen holder veldig lenge. I tillegg støtter du brystkreftforeningen når du kjøper den i denne rosafargen! Og sist men ikke minst: den er jo så pen å se på! Kjøp den :mrgreen:

 7. Kristin

  Go for it Kristine!! :mrgreen: Den Kitchen Aid’en er bare såååå deg altså, rosa og alt hihi 😛 Og det er en investering med tanke på så mye tid du bruker på kjøkkenet.

  Snodig nok fikk jeg min egen Kitchen Aid i hus i helga (min er kremhvit da). Har ennå ikke testet den ut, men har hørt så mye bra om den at jeg ikke tror jeg kommer til å angre på dette kjøpet 🙂

  Tenkte å innvie den med en fluff :mrgreen: 😆

 8. Linn

  Jeg kjøpte kjøkkenmaskin nå for ikke så lenge siden og jeg stod mellom kitchenaid og kenwood kmix, endte opp med kenwood siden jeg synes kitchenaiden er en smule for dyr. Kjempefornøyd med kmixen, den får du i mange forskjellige farger og er superfin! Bare Google den, så at den finnes i rosa den og 🙂

 9. Camilla

  Har hatt min i 6 ÅR og kommer aldri til å klare meg uten… Det er ingen annen kjøkkenmaskin man skal ha;)
  Takk for en super blogg, gleder meg alltid til en ny dag med ny inspirasjon til trening og helse.

 10. Kamilla K

  Fikk min KitchenAid til jul, og bruker den stort sett minst én gang om dagen. Er knallfornøyd! Har en del ekstrautstyr til, så maler mandler, river ost, kverner kyllingkjøtt osv med den, i tillegg til å piske det som piskes skal, og elte, og i det hele tatt. Anbefales virkelig! 🙂 (Hjalp det, eller? Sant er det uansett)

 11. Mariann

  At den er rosa er grunn nok i seg selv 😀 Jeg ønsker meg også en slik, mamsen min bare fnyser og sier at jeg kommer til å bli drittlei av å lage mat i den.. I do not agree!

 12. Silje

  Viss eg ikkje tar heilt feil støtter du brystkreftsaken med å kjøpe den i rosa, og eg har den sjølv i svart og digger den! Fin å bruke og fin å sjå på 🙂

  Liker Bloggen din kjempe godt! Mykje gode tips og avslappa forhold til det meste her inne 😉
  LIKER 🙂

 13. Malin

  Det står jo skrevet Kristine Weber med store bokstaver på den :mrgreen: Jeg er kjempe fornøyd med min kremhvite. Den er ingen Kenwood, mtp på størrelse og ikke minst kraft, men til ditt (og mitt) bruk er den perfekt.
  Gratulerer med ny møllerekord 😀 Jeg har syklet i dag, men her har det heldigvis ikke vært fare for regn.

 14. Kristin

  har knallyst på den selv.. 🙂 hører den er rimelig dyr i norge, da 😯 :/ kan visst få tak i den foro under 2000 kr her, sååå spørs om jeg ikke må unne meg den snart 😀 hehe GO FOR IT.

 15. Tone

  Denne står høyt på ønskelisten min – da i creme tror jeg:)
  Men først må nok min gamle Assistent gå fyken!! 😕

  Wow for en økt i dag. Høy stigning og fart – grattis!!
  Og takk for inspirerende blogg, både ang trening og mat.
  🙂

 16. Line

  Jeg elsker min KitchenAid, og bruker den masse. Den står jo klar på benken! 🙂

  Den er kraftig, man får kjøpt masse ekstrautstyr til den, og når man lager mye mat syns jeg prisen rettferdiggjøres. Selv kjøpte jeg min på tilbud hos Komplett.no for 3000. Ser at den koster over 6000 hos TilBords og Kitchen, men. Jeg har ikke angret et sekund ihvertfall.

 17. Cathrine

  Haha nå skal ikke jeg være negativ for den er veldig fin å se på, men jeg selv har bestemt meg for Kenwood KM020 som er en mye kraftigere maskin. KA har bare 300w mot Kenwood(Km020) sine 1500w. Du får mye mer for pengene, når du først har tenkt å betale så mye for et kjøkkenredskap:)

  Det virker som husmødrene velger Kenwood;)

 18. Henriette

  Hei 🙂 Jeg kjøpte min kitchenaid «brukt» (den var vel så vidt prøvd) til 2000 kr. Har hatt den i over ett år nå, og man ser ikke forskjell på min og mine venninners nye. Supertriks hvis det er pengene som holder deg igjen 🙂

 19. Vilde Sofie

  Du vet vel kanskje allerede at jeg har en KitchenAid, men jeg kan jo fortelle det igjen 😉 Min er kremhvit og nyyyydelig. Da jeg skulle kjøpe meg kjøkkenmaskin vurderte jeg lenge om jeg skulle gå for KitchenAid, som jeg egentlig hadde lyst på, eller om jeg skulle velge en kenwood, som alle rundt meg sa at jeg skulle gjøre. Det ble KitchenAid’en Aidan (hihi), og jeg har ikke angret et sekund! Den er absolutt stor og kraftig nok for mitt behov, selv når jeg skal lage ganske store ting – og så er den så pen <3 Det er vel grunn nok i seg selv. Kjøp den, Kristine! (Du kan si at jeg tvang deg 😉 )

 20. Oda

  Å! Den retten er nydelig!

  Tenkte å tipse deg om at maskinen selges nå for 4990, hvor du får med grønnsakshakker, kjøttkvern og noe annet som jeg ikke husker helt:) bare et tips!!

 21. felulah

  åh! i love my kitchen aid:) men om man e ein sånn storbaker bli den for liten! men the ditt bruk tru æ den e perfekt!

 22. Katarina

  Den är väldigt fin och en fin pjäs i köket :0) Har en själv fast i kräm färg. Men jag tror att det finns bättre tyvär… eller hur man nu ska se det …. ;0) Nackdelarna enligt min åsikt är att vispen inte når enda ner och inte degkroken heller. När jag köpte min fick jag en köttkvarn till och när jag gör egen kycklingfärs så måste den rengöras och tömmas från senor efter en el två kyckling fileer. Så den är rätt svag.. Så det beror nog på hur krävade du är. Men snygg det är den!

  Ha en fin första maj!

 23. -BB

  Jeg vurderer å kjøpe en selv, i rosa selvfølgelig;) Men jeg lurer på om det blir billigere å bestille i fra Usa..? Noen som vet?:)

 24. Lissi

  Drømmer om KA selv jeg.. Men i annen farge..HiHi..er ikke så rosa av meg jeg 😉

  Men så er det likevel noe som holder meg igjen da.. Og det er styrken.. Innimellom lager jeg jo store ting (med tre barn i hus er det liksom ikke bare til meg ting skal bakes), så lurer på om jeg faktisk ikke skal gå for en KW likevel når den gamle (som jeg har arvet) skal byttes ut…

  Skal se mer på kw kmixen som nevnes over her iallefall -og uansett for min del blir det ikke bytte riktig enda..

  Men hvis du føler KA blir kraftig nok for deg og ditt bruk, så gå for den :mrgreen:

 25. Kristine

  Haha, jeg visste at jeg kunne regne med dere :mrgreen:
  Tusen takk, for nå er jeg (snart) en lykkelig eier av en ny Kitchenaid!

  Jeg vet ikke helt om jeg hadde turt å kjøpe fra utlandet/usa med tanke på reklamasjon og garanti – men kanskje noen har erfaring med det?

  Jeg kjøpte faktisk min på http://www.ting.no – der var den billigst og uten frakt.

 26. Kristine

  Ja! De pleier å blande erter/gulrøtter i kjøttdeigen om jeg ikke husker helt feil.. også har de ikke ost på toppen – DET må man jo ha 🙂

 27. Tilbaketråkk: rosa kitchenaid | kjokkenutstyr-no.com

Det er stengt for kommentarer.