Det var nemlig det jeg lette etter i butikken – grillspyd, eller grillpinner om du vil. Jeg fant det omsider på Meny, i bursdagseksjonen av alle steder.
Jeg spiser såpass mye karbonadedeig og kyllingkjøttdeig, så flere varianter innen dette er noe jeg gjerne prøver meg på.
1. Bland inn ønsket krydder i farsen, jeg valgte paprikapulver, chili, curry, kanel, spisscummin og himalayasalt.
Form avlange stykker på grillpinnen og stek i panne på svak varme – eller i ovnen slik jeg gjorde (220 grader i 20-25 min).
2. Tzatziki lager du enkelt ved å blande kesam med finhakket hvitløk, revet agurk, salt og pepper.
Jeg lagde også noen proteinlefser ved siden av, smurte de med philadelphiaost og dill på toppen.
Det var så utrolig godt!
.
Dagens trening
Strakmark (70 g)
Utfall m/hantler (12 kg)
Nedtrekk bredt grep (55 kg)
45 min rask gange på mølla
I min fine topp fra Better Bodies, som har en ganske løs og ledig passform.
Tøffe jenter må jo ha en topp med dødningshode.
.
Jeg fikk også hentet en pakke fra X-Life:
Omega 3 og Green Burn
BetaAlanin
Og tre forskjellige typer proteinpulver:
Troponin – mange forskjellige i ett
Essential Whey
Fast- 1 Whey
Det ene proteinpulveret har jeg allerede rukket å bake med – viser dere i morgen!
God torsdag videre!
70 g i Strakmark? Begynner du å bli lat?
Grillmat er noe av det beste jeg vet, og grillspyd kan jo varieres i det uendelige 😀
Så flott du ser ut Kristine! Toppform
Maten så kjempedeilig ut også
Det så kjempegodt ut! Men ble du mett av det der? 😀
@Malin: Ja, spesielt med tanke på at jeg ikke har økt de vektene siden jeg startet
Det blir nok flere spyd-middager fremover ja!
@Michelle: Veel.. men takker så mye! 😀
Maten var kjempegod!
@Nina: Jeg legger aldri ut alt jeg spiser, hverken om dagen eller porsjonsmessig – de blir ofte for store og ufine på bilder 😆
Jeg spiste dette x2, og ble pass mett ja.
@Kristine:
Haha, godt å vite 😆 Da følte jeg meg brått litt mer normal igjen 😆
Men kjempegøy å følge bloggen din, masse inspirasjon!
Aww NAM! Dét skal jeg prøve på i morgen!
Elsker grillmat! Du ser knallflott ut, Kristine! Ha en fin kveld 🙂
Gud så flott du ser ut 🙂
Oi, en spennende vri! Likte dette 😀
@Nina: Jeg er ingen småspist jente 😆 Godt det er flere av oss!
@Julie: Det var utrolig godt, og en morsom måte å spise på – dyppe spydene i deilig tzatziki/dressing, nam! 😀
Takk! Ha en fin kveld du og!
@Marthe: Tusen takk ♥ 😳
@Mira: Du må prøve dette en gang altså! 😀 (Jeg vet jeg sier det hele tiden, men det var så godt)
Oi, det så utrolig godt ut! Er det kun kyllingkjøttdeig?
Den må garantert prøves! Og tzatziki som er så godt 😀
Jeg blir så satt ut over hvor mye du kan gjøre med proteinlefsene mine! Genial oppskrift du har der 🙂
Happy bursdag til deg,
happy bursdag til deg,
happy bursdag til deeee-eeeg,
happy bursdag til deg!
Spyd i ovnen er en genial idé! Må prøves.
Gratuleeeerer med dagen 😀 *synge og hoppe og danse for deg*
Grillspydene ser deilige ut! Jeg har ganske mange liggende fra da jeg lagde påskecakepops, så det er en god mulighet for at jeg må lage noe lignende, du! Den middagen ser så fantastisk god og sommerlig ut 🙂
Jeg håper du koser deg massevis i dag (og at S har funnet en fin bursdagsgave til deg 😉 ), og jeg gleder meg til å se bakekreasjonen din!
Stor bursdagsklem <3
@Pernille: Bare kyllingkjøttdeig og masse godt krydder ja 🙂
@Cecilie Lykke: De er som poteten – kan brukes til alt! 🙂
@Hanne: Thanks for sangen
@Vilde: Wee, takk! 😀
Jeg har tenkt på grillspyd (illustrerer hvor matgal jeg er kanskje) veldig lenge, har hatt så mange ideer jeg vil teste ut!
Skal feire med gutta mine i kveld, klem
Det så godt ut. Litt kebabaktig 🙂 Må prøves i nærmeste framtid.
kan ikke huske at du noen gang har nevnt noe om garderobemat.. spiser du det? 🙂
@Frøken Mat: Vurderte å kalle det kyllingkebab, er nesten det samme 🙂 Du må prøve det!
@Kristin: Er det noe som heter det altså
Nei, jeg foretrekker å spise hjemme.
Er Green Burn tablettene bra? 😉 Har selv bestilt dem fra X-life
Hei 🙂
Bare lurte på hvor mye krydder du tilsetter per pakke kyllingkjøttdeig? Og hvor mye tilsetter du i tzatzikien?
@Michelle: Ca 1 ts av chili, salt og kanel, og 2 ts av paprikapulver, cummin og curry. Du må nesten smake deg frem til hvor krydret du liker det 🙂
Jeg bruker 1/2 most hvitløksfedd til 1 boks kesam, samt en klype salt og pepper.