Eggesalat og lapper

Jeg blir ofte litt opphengt i matvarer enkelte perioder, egg er liksom med stort sett hele tiden, men nå har det blitt mye lapper og pannekaker i tillegg. Dere har sikkert sett det før, men jeg deler litt matinspirasjon med dere igjen. Begge deler er fine som mellommåltid, lunsj eller kveldsmat.

Eggesalat

Spinat, purre, paprika, cherrytomater, dressing og 3 kokte egg

Lapper

De blir litt grøtete med kokosmel, og det er så godt! Samtidig blir de kanskje litt vanskelig å snu hele, men smør pannen godt så går det bra. Jeg blander alt sammen på slump med denne oppskriften i bakhodet.

Med smør, sukrin og kanel

Og kesam og syltetøy

Senere i dag blir det henting av pakke, trening med mamma, og lete etter tilbehør til dagens middag – jeg har allerede saumfart to butikker uten å finne det, så snart trenger jeg deres hjelp.

Ha en fortsatt fin torsdag!

13 kommentarer til “Eggesalat og lapper

 1. Hanne

  Oooooh pakke :mrgreen: *klappe klappe klappe*
  Jeg begynner nesten å logre når jeg ser postbilen 😆

  Egg er helt fantastisk, og den lappeporsjonen med smør på ser helt utrolig ut! Hva er det du leter etter i butikkene?!

 2. Ailin-Mari

  Ser utrolig godt ut! 😮
  Men ahr bare noen spørsmål, spiser du brød? Og isåfall hvilket brød? Og bruker du smør på brødet? og isåfall hvilket smør? hehe

 3. Tonje

  nam nam nam! 🙂 Elsker lapper på kokosmel.
  Hyggelig å se deg på Fresh igår, litt av en positiv overraskelse på jobb!!
  Du er awesome!:)

 4. Vilde

  Nå er jeg også veldig nysgjerrig på hva i alle dager du leter sånn etter 😉 Lappene ser nydelige ut, som alltid, spesielt med smør, kanel og sukrin… 🙂

 5. Kristine

  @Hanne: Weee! :mrgreen:
  Ja, vi leker ikke smør på disse lappene altså.
  Jeg fant det! Skal bruke det til middagen straks 🙂

  @Ailin-Mari: Nei, ikke til vanlig – kun noen ganger i helgene, eller om jeg får det servert. Jeg pleier å bruke margarin, Soft eller Vita Hjertego.

  @karoline – trening & kosthold: Nam ja, jeg fristet meg selv igjen i dag 😆 Takk, du og snupp!

  @Tonje: Åh 😳 Haha, og jeg som var så stressa (og sen). Takk ♥

  @Vilde: Ja jeg vet, dårlig gjort å la dere sitte og lure 😆 men snart kommer det!
  Jeg er så altfor glad i smør (eller margarin om du vil).

 6. Ninakne

  Du lager så mye genial mat! 😀 Og jeg hermer, hihi, yumyum!
  Jeg har nettopp begynt å styrketrene, men er litt forvirret i fht hvor mye kardio jeg bør trene i mellom. Har 5-6-7 overflødige kilo som må bort, så må gjøre noe med fettprosenten min. Trener 4-5 ganger i uka som regel, hvordan anbefaler du at jeg legger opp trening med antall dager styrketrening/kardio?

  Digger bloggen din, Kristine! Kjæresten min blir sjalu fordi jeg har brukt så mye tid på å lese bloggen din heeelt tilbake til starten 😀

 7. Kristin

  Masse god mat som vanlig!! 🙂
  Har selv salat på fredagsmenyen med scampi og egg 🙂 Man vet man er glad i mat når man nettopp har fortært dagens middag, og ser frem til å forberede & spise morgendagens måltider 😆 :mrgreen:

 8. kristine

  selv enkle salater som dette får du til å se superfristende ut!hadde store planer om kokospannekaker til kvelds idag, men var visst tom… nedtur. men får bare kjøpe mer imorgen! fordi det er utrolig godt! de blir så saftige og ja, litt grøtete som du sier 😀

 9. Kristine

  @Ninakne: Bare å herme, vil jo at dere skal det :mrgreen:
  Du må trene det du liker best, men jeg ville ha hatt 3-4 styrkeøkter i uka – og 1-2 kardioøkter. Det er uten tvil styrketrening som har mest for seg når man ønsker å forme kroppen – de 5-6 kg tar du av ved å endre kostholdet noe slik at du spiser litt mindre enkelte dager.
  Tihi, du får avse litt ekstra tid til han i helgen da 😀

  @Kristin: Sånn er jeg og! 😆 Har akkurat spist mat, men gleder meg allerede til maten i morgen.

  @kristine: Takk! Ingen bakst uten litt kokosmel har jeg funnet ut 😀 Det går selvfølgelig fint uten, men blir best med!

Det er stengt for kommentarer.