Blomkålmos

Dagens gode middagstips – Grateng med blomkålmos

En slags grateng med godt krydret karbonadedeig stekt med paprika, purre, cherrytomater, dampet spinat og blandet med en deilig, kremet blomkålmos.

.
I dag ble det en kardioøkt på Elixia Lambertseter, jeg møtte fine Lill A og vi gikk raskt (i snakketempo) på mølla i tre kvarter – som for øvrig gikk superfort. Jeg har vært der én gang for veldig lenge siden, men det har blitt nytt siden sist. Det er større enn Kolbotn – ikke at det skal så mye til – men har dessverre like dårlig luftkvalitet. Jeg drømmer om et sted som faktisk er så kaldt at man gleder seg til å bli varm og svett.

Etter-treningsmat ble kesamskyr med kanel og sukrinsom i forbifarta kunne minne om rømmegrøt:

(Kesamskyr er da selvfølgelig mager kesam og skyr blandet sammen).

Ha en fin onsdag videre!

 

17 tanker om “Blomkålmos

  1. avatarJeanette

    Da skulle du trent hos oss! :grin: Alle kundene kommenterer at det både er en fantastisk luftkvalitet, og en herlig temperatur :smile: Kan være litt kaldt for oss som jobber her, men alt for kundene vet du ;-) Om du er i Bergen en gang, må du bare stikke innom for en prøvetime! :smile:

    SvarSvar
  2. avatarMartis

    En siste mas om stevia, det er jo så masse å velge imellom på iherb. Bruker du pulverform eller flytende eller begge deler? Hvilket av alle disse merkene? Vet du noe om NuNaturals for eksempel? På forhånd kjempetakk :)

    SvarSvar
  3. avatarAnne

    Vil bare si tusen takk for all inspirasjonen, både når det gjelder mat og trening! :smile: Lille meg satte ny pers på knebøy i går, 60kg!! :mrgreen:

    SvarSvar
  4. avatarLill Adriana

    Ja, tiden flyr når man skravler ;) kan jo være det var bedre luft utenfor det lille hjørnet vi valgte å svette i :lol:
    Gleder meg til neste gang!
    Hils toddelodd

    SvarSvar
  5. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Dagmar: :grin: :grin:

    @Lovelyliller.com – Helse, livvstil og sunne oppskrifter: Takk, ganske mørkt under for å ikke bli helt platinablond :smile:
    Enig, philadelphia i blomkålmosen er godt!

    @Jeanette: Ja! Jeg har jo en venninne som bor der, så da skal jeg ha det i bakhodet :grin:

    @Martis: Jeg bruker stevia ekstraktene (foretrekker sukrin utenom), som regel vanilje:
    http://www.iherb.com/Wisdom-Natural-SweetLeaf-Liquid-Stevia-Vanilla-Creme-2-fl-oz-60-ml/11070
    eller sjokolade:
    http://www.iherb.com/Now-Foods-Better-Stevia-Liquid-Extract-Dark-Chocolate-2-fl-oz-60-ml/16571

    @Anne: Så koselig, takk!
    Og nice pers i knebøy! :mrgreen:

    @Lill Adriana: Ja sant det, kanskje ikke gjemme seg i et hjørne neste gang :grin:
    Todd ligger ved siden av meg og gjesper, hils Mia! ♥

    SvarSvar
  6. avatarJulia

    Jag brukar ha i dill och gräslök i mitt blomkålsmos, om du inte har provat det än så är det ett gott tips! =)

    SvarSvar
  7. avatarkristine

    det så kjempegodt ut! er selv storfan av blomkålmos som tilbehør til… ja, det meste! er jo sååå godt. særlig med masse hvitløk i :smile:
    og du og Toddkjekkegutten daa <3 fine dere er!

    SvarSvar
  8. avatarTrine

    Hei! Kjempeinspirerende blogg, både når det gjelder mat og trening! Du er skikkelig flink, og til veldig inspirasjon! En ting jeg lurer på, som kanskje er et dumt spørsmål, men shit la gå. ;) Når du bruker skyr, hvilken type skyr er det du bruker? Er alle smaker/varianter like bra?

    SvarSvar
  9. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Ann Helen: Der det er matlyst er det fantasi :grin:

    @Julia: Kjempegodt, det har jeg i potatismos – takk for påminnnelsen! :smile:

    @kristine: Hvitløk er stort sett med på alt jeg lager :grin:
    Takk ♥

    @Trine: Her er ingen spørsmål dumme! Min favoritt er den oransje, men alle inneholder det samme (de små vanlige, ikke de som heter skyr frukt).

    @Michelle: Takk :grin:

    SvarSvar
  10. avatarKnut

    Hei Kristine, jeg liker veldig godt mattipsene dine!
    Prøver å trene og spise godt. Problemet kan noen ganger være å få i seg nok riktig mat og samtidig ha noe mat å kose seg mede. Har du en god oppskrift på kokkosboller?

    SvarSvar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>