Ny klubb – igjen

Det er ikke så lenge siden jeg skrev at jeg hadde takket ja til å bli med i en ny klubb hvis hovedfokus var rene utøvere, den ble dessverre lagt ned kort tid etterpå – noe mer er det ikke å si egentlig. Og selv om jeg ikke har noen konkrete planer om å stille – annet enn innen 1 år – så er det greit å være del av en klubb.

Så fant jeg en ny, som også fokuserer på rene, friske utøvere;


Team Gympartner drives av Line Marion og selv om fokuset er flere jenter i AF er alle velkomne.

Så da gjenstår det å se om, hva, og eventuelt når!

32 kommentarer til “Ny klubb – igjen

 1. Kristin

  Lykke til i ny klubb Kristine! 🙂
  Du ser utrolig flott ut på bildene, og er en inspirasjonskilde på alle måter! 🙂

 2. Ingrid

  Så hyggelig å høre! Gleder meg til å se deg på scenen 😉

  Men…»Kristine Weber er et nytt fjes i Gympartner Fitnessteam, men velkjent for de fleste i fitnessmiljøet. Hun gjør comeback i Bodyfitness til høsten! Kristines blogg finner du her.»
  Til høsten??

 3. Kristine

  @Kristin: Takk for det!! 😀

  @karoline aleksandra: Tusen takk!

  @Lina: Så koselig, da sees vi sikkert fremover 🙂

  @Ai.: Ja, det gjenstår å se om disse pipestilkene har kommet seg :mrgreen:

  @Lisbeth: Tusen takk!
  Jeg har fått mast meg til å legge opp diett og trening selv, men det er godt å ha en god coach når man trenger det 🙂

  @Ingrid: Ja jeg så det, men jeg har ikke bestemt meg så jeg er litt forsiktig med å si høst eller vår 🙂

  @Iselin: Tusen takk! 😀

 4. Anne

  Jeg ble meldte meg akkurat inn selv:)
  Gleder meg til å starte og har store forventninger til meg selv og til opplegget klubben tilbyr. Det blir spennende!

  Lykke til med ny klubb, skal bli kjekt å følge bloggen din mot neste gang du stiller:)

 5. Siri

  Gratulere så mye 🙂 Kan jeg spørre deg om hva du spiser til frokost, før trening osv? Trenger litt tips, detter bestandig ut av kostholdet mitt ;/

 6. Hanne

  Synes dette var triste greier. Forhåpentligvis er dette bare for å ha en klubb på papiret. Selv om Gympartner har fokus på rene utøvere, så synes jeg opplegget deres er lugubert, rett og slett lureri. De «personlige tilpassede» programmene de selger er intet annet enn STANDARISERTE opplegg som blir gitt til flere. Jeg fikk et identisk konsept som minst en annen jente. Da jeg kunne komme med ønsker for neste program hadde jeg mange punkter, INGEN ble tatt i betraktning. Gav opp bare 4 måneder inn i årsabonomentet mitt, det var bare tull. Min personlige tilbakemelding hver uke var bare «bra jobba!» og diettplanen var bare tøys og helt vilkårlig. Eks: «Frokost: f.eks omelett eller havregryn :)»

  Dessuten stiller de kronisk med utøvere med dårlige deffer som havner langt ned på listene, og dette har ingenting med at de har rene å gjøre. Vinneren i årets AF f.eks gullende ren med en fantastisk deff. De beste utøverne de har bytter klubber etter første runde. Har snakket med ei som måtte avbryte dietten deres fordi den ikke var til å leve med, og endte med å ikke stille likevel. Du kunne gjort så mye bedre enn dette og jeg skjønner ikke at du vil la ditt gode navn og rykte bli assosiert med «gympartner»! 🙁

 7. Kristine

  @Michelle: Takk for det! 😉

  @Anne: Masse lykke til selv! 😀

  @Lovelyliller.com – Helse, livvstil og sunne oppskrifter: Takk! 🙂

  @Cecilie Lykke: Får håpe det ja 🙂

  @Linn Spets: Det viste seg at penger var motivasjonsfaktor for noen og dermed ikke brant like mye for konseptet, dessverre.

  @Siri: Takk! Her kan du lese mer om en typisk matdag for meg: http://www.kriweb.no/2011/09/06/en-typisk-matdag/

  @Hanne: Trist å høre at du har dårlig erfaring med dem 😐 men jeg tror det er viktig å skille mellom klubb og bedrift. Jeg har ikke noe med bedriften å gjøre, kjenner ikke til tjenestene og er ikke involvert i den biten. Jeg skal fortsatt legge opp min egen trening og diett, så sånn sett er det for å ha en klubb ‘på papiret’.
  Jeg har alltid vært en outsider i miljøet og er ikke like velkommen i alle klubber – derfor har jeg frem til nå vært medlem av en lite kjent klubb (Ragnarokk). Den skal også legges ned, så valgene er ikke mange for meg. Jeg er til syvende og sist ikke så opptatt av hva klubben har av meritter, medlemmer eller coacher.

 8. kristine

  jeg må bare si gratulerer så utrolig masse med forlovelse! åh jeg ble oppriktig glad og smiler! 😀
  jeg håper du trives og at den nye klubben blir bra for deg. jeg gleder meg ufattelig mye til å se deg på scenen igjen, uansett når det blir 🙂 uten å virke supersmiskete må jeg bare si at du er den jeg synes har sett best ut på scene av alle jeg har sett til nå! (okei det ble kanskje smiskete likvel.. men what the heck; det er sant! hihi). skuldrene dine er det peneste jeg vet om!

 9. Vilde

  Grattis med ny klubb! Så bra 😀

  Meeeen gratulerer så utrolig mye med forlovelsen! Jeg føler jo at jeg har vært helt utafor alt som har skjedd i den tiden jeg har vært i Oslo uten pc. Jammenmeg har ikke Kristine gått og fått seg en ring på fingeren! Jeg er så utrolig glad på dine vegne 🙂 Jeg har jo merket gjennom bloggen at det virker som om du stråler livslyst, lykke og kjærlighet om dagen, og du og S er jo så nydelige sammen! Smiler her jeg sitter, virkelig 😀

  Stor, lykkelig klem fra meg <3

 10. fitandfearless

  Gratulerer med ny klubb også! Gleder meg masse til å se deg på scenen igjen, og følge veien frem mot konkurranse. Kanskje vi ses på scenen en gang? 😉

 11. jeanett

  Gratulerer Kristine! Du jeg lurte på en ting. Hva heter sukrinmelis på engelsk? Kan du eventuelt legge med en link til det på iherb? 🙂

 12. Linn Jeanette

  Gratulerer med ny klubb 🙂 Line Marion er fantastisk:) hun trener på Lasses Gym, der hvor jeg trener 🙂 hun er super flink og hyggelig 🙂 masse lykke til 🙂 gleder meg til å høre fortsettelsen!klem

 13. Kristine

  @kristine: Åh tusen takk ♥ 😀
  (Så flott innlegg på bloggen din forresten)

  @Vilde: Taaakk! Mens dere satt og så på brune kropper, sto jeg og grein på en strand med verdens fineste gutt på kne foran meg :mrgreen:
  Tusen tusen takk! ♥ Klem

  @fitandfearless: Tusen takk! Det gjør vi kanskje ja 😉

  @jeanett: Sukrin er erythritol, jeg tror ikke de har melis (powdered) dessverre.. – men sukrin kan du male om til melis selv (jeg bruker stavmikser). http://www.iherb.com/Now-Foods-Erythritol-100-Pure-Natural-Sweetener-1-lb-454-g/579?at=0

  @Malin: Godt at man er snill 😀

  @Rita: Tusen takk!! 😀

  @Linn Jeanette: Jeg har også fått inntrykk av at hun er kjempehyggelig, vi konkurrerte bl.a mot hverandre i Stavanger Open 2009 🙂
  Takk takk, klem

  @Gunnhild: Tusen takk, tar med meg dere på ferden jeg 😀

 14. Lisa

  Hei Kristine og gratulerer med ny klubb! Håper du vil trives der 🙂
  Jeg må bare skrive litt og rose deg om ikke opp – men veldig nærme skyene! Bloggen din er en sann(og sunn) inspirator, ikke bare for meg, men for mange der ute som både ønsker treningstips, baketips osv osv .. Jeg synes det vises veldig godt på bloggen at du legger en del tid og arbeid i det du gjør, noe som er veldig bra! Ikke bare ser du helt fantastisk ut, men du baker også fantastisk! Trenger jeg en sunn kake eller en liten søtbit, er det bloggen din jeg klikker meg innpå og får utallige valg. Jeg skal innrømme jeg er veldig sjalu på deg til tider, men tanke på alt du har gjort og selve hverdagen din, men klarer meg meg oppskrifter og inspirasjon 😀
  det var det for denne gang, digger deg ! 😀

 15. Gunnhild

  @Kristine:
  Hvorfor er du ikke ønsket i mange klubber? :/

  Heier på deg! 🙂 Hehe 😀 Og det er fint du vil ta oss med på ferden! Tenker du har mye spennende foran deg, både med bryllup og ny klubb! Stå på!!

 16. Hanne

  Team Atletix har også fokus på rene utøvere.

  «Atletix skal innad og utad ha en klar anti-doping-holdning, og vi sørger demed for at vi kun stiller med helt dopingfri utøvere. Vi som er medlemmer trener fordi det gir oss god helse og følelse av velvære, og konkurrerer fordi det gir oss mer motivasjon til å trene samtidig som vi får utviklet oss mentalt og fysisk. Vi vet at det er mulig å bygge en flott kropp uten å ty til helseskadelige midler, og synes det er tilstrekkelig med en størrelse innenfor naturlighetens ramme»

  Ser for meg nå at en horde ungjenter kaster sparepengene sine etter å være en del av samme klubb som Kristine Weber (skillet mellom klubb og bedrift er jo helt flytende), bare for å få et identisk program som man kan finne ørten gratis varianter av på nettet 🙄 😕

  Lykke til uansett! Gleder meg masse til å følge med!

 17. Heidi

  Det var rette klubben sin ja 😉 Line Marion er et herlig kvinnemenneske, noe jeg forøvrig tror dere har til felles, hihi.

  OG gratulerer så mye med forlovelse!

 18. Kristine

  @Lisa: Dette satte standarden for dagen – og hittil har den vært kjempebra 😀 Åh jeg blir så glad av sånt, takk! 😀

  @Gunnhild: Jeg har vel ertet på meg noen i miljøet.. dessuten tror jeg de fleste klubbene ønsker å følge opp utøverne sine med både trening og diett, jeg vil helst legge opp alt selv 🙂
  Takk!

  @Hanne: Jeg kommer ikke til å skrive om noen programmer eller opplegg, uansett trening/diett. Jeg er medlem av en klubb for å kunne stille i konkurranse, jeg legger opp alt selv og er ikke en del av tjenestene som tilbys. Det kommer jeg også til å være ganske klar på om noen spør.
  Takk! 😀

  @Heidi: 😉 Jeg har også fått inntrykk av at hun er veldig koselig!
  Tusen takk! ♥

 19. Amalie Ve

  Grattis! Du er rå du; går din egen vei. Inspirerende 😀 Åååååh hver gang du poster noen bilder fra konkurransene dine så blir jeg så glad!!

 20. Line Marion (Gympartner.no)

  @Hanne:

  Jeg syntes det er utrolig leit å lese det du skriver. Slik du beskriver Gympartner er stikk i strid med hvordan vi ønsker å bli oppfattet. Vi legger ned mye arbeid i å tilstrebe det motsatte og standardiserte opplegg eksisterer ikke hos oss.
  Jeg syntes ikke bloggen til Krisitine er riktig sted å behandle dette, men du er hjertlig velkommen til å kontakte meg på linemarin@gympartner.no slik at vi forhåpentligvis kan gjøre noe med din misnøye.

  Når det gjelder det du skriver om AF, kan jeg ikke tillate meg å ta innover meg det du skriver. Vi har fått svært mye ros fra Team medlemmer og andre for oppfølging og hvordan Gympartner har stått på for å rekruttere til AF. Jeg er også veldig stolt av de pallplasseringene vi har fått! 🙂

Det er stengt for kommentarer.