Knips, ferdig

Spent, angst, glad, nervøs..

Jeg skal ikke lyve, jeg gruet meg til i dag. Både fordi jeg, tro det eller ei, ikke er så veldig glad i å bli fotografert. Og fordi jeg ikke er i det jeg anser som knallform – som ikke tilsvarer konkurranse for min del, men ikke så veldig langt unna.

Den fine toppen er forøvrig denne i blått.

Jeg er meg, sånn som jeg skal være. Så da jeg ble spurt om å bli intervjuet og fotografert så var det faktisk med det i bakhodet – at jeg ville stå for det jeg skriver så mye om her på bloggen.
Hvis jeg kan skrive formulerende om det å godta seg selv, være glad i seg selv, ikke strebe etter en sceneform i det daglige osv osv så må jeg (for f…) kunne stå for det i praksis og.

Og bildene? De kommer i Stella, men jeg vet ikke når enda.. Mai kanskje? Jeg får de først etter at de har vært i magasinet.

Et proteinrikt mellommåltid helt til slutt;

Kanelkylling med cottage cheese, og to forskjellige Walden-dressinger.

.
.. og senere er det trening og middag med mamma – torsdag er mammadagen!

26 kommentarer til “Knips, ferdig

 1. Charlotte

  Så spennende! Det blir helt sikkert kjempebra – du er så flott!

  Må følge med når bladet kommer 🙂

 2. Malin

  Hehe, ja det var dette med å følge sine egne råd 😉

  Utrolig kult at du skal være med i Stella. Gleder meg til bladet kommer ut!!
  Søta 😀

 3. Michelle

  Jeg forstår nervene dine, men det går så bra! du ser knall ut og bildene blir nok super fine! 😉 gleder meg til å se de!!

 4. fitandfearless

  Forstår følelsene i forbindelse med shooten og syntes det er veldig sprekt og beundringsverdig at du står for det du sier, uansett. Ikke at du har så mye å klage på formmessig (etter min mening), du ser jo knallbra ut! Gleder meg til å se bildene og lese intervjuet 🙂

 5. Kristine

  @Sandra: Takk 😀

  @Charlotte: Tusen takk! Fikk akkurat vite at det kommer i juni-utgaven den 29.mai 🙂

  @Marte Eline: Det var hyggelig, takk 😀

  @Malin: Ja, ikke sant – jeg har funnet ut at jeg er dårlig på det når det kommer til selvkritikk 🙄
  Takk 😀

  @Mira: Jeg og, grugleder meg!

  @Mette: Jeg har bare prøvd thousand island og honey dijon – begge er veldig gode!

  @Michelle: Huff ja.. får håpe det. Takk! 😀

  @karoline – trening & kosthold: Ja! Hvorfor tok vi ikke noen spreke treningsbilder sammen!? 😀

  @fitandfearless: Jeg sammenligner meg selv med en form som ikke er reell i det daglige, og det er både feil – og sikkert vanskelig å forstå for andre. På tide at jeg blir flinkere til å huske at jeg ser ut som jeg gjør nå fordi jeg faktisk synes det er finest 🙂 Takk!

  @Karine: Tusen takk! 😀

  @therese: Aw 😳 Takk, holder dere oppdatert 🙂

 6. Charlotte Inderhaug

  Jeg synes du er veldig vakker! Selv om du ikke er i scene form, har du et utseende mange bare drømmer om 🙂 Gleder meg til å se deg på trykk, da skal iallefall jeg kjøpe Stella, selv om jeg vanligvis ikke kjøper det! 😉

 7. Hanne

  Hihi, kule bildene :mrgreen:
  Gleder meg til å se resultatet i Stella, og jaaaa, «practice what you preach» er alltid en utfordring.. 😉

  Ble forresten veldig nysgjerrig på toppen, så supert at du la ut link!

 8. Lisa

  Du er så fantastisk pen og har en helt perfekt kropp!! På bildene av deg på bloggen så skinner det gjenom en fantastisk personlighet og utstråling! Så bildene blir bra!! Lykke til!

  Tusen takk for flotte vegetaroppskrifter som har kommet den siste tiden! Suger til meg alt av oppskrifter og tips!
  (søt katt har du også….)

  Må bare si at det din blogg scoorer på er at du er så ekte! At du varierer fra å gi oss sunne fantastiske oppskrifter til at du spiser noe ikke så sunt (som alle oss andre.. he he)

  Du burde jo satse videre på bok og ikke bare hefter.. med treningsmat og tips.. og det du er flink til er å lage gode desserter også (som er spesielt vanskelig å komme på ideer selv…)
  Ettersom jeg er veggis spiser jeg ikke gelatin, men tenker å teste ut noen av dine oppskrifter med den vegetariske gelatinen agar agar.. kan hende det fungerer 😀

  Ha en fin helg og ta vare på deg selv!

  Klem fra Lisa

 9. Kristine

  @Ingelin: Snill du er 😳

  @Charlotte Inderhaug: Takk – det var hyggelig! Jeg kommer helt sikkert til å kjøpe det selv 😀

  @Cecilie Lykke: Det kommer visst 29.mai 😀

  @Hanne: Huff – nærbilder hvor man til og med ser at man holder i kameraet er forferdelige :mrgreen:
  Den er knallblå, og knallfin!

  @Lovelyliller.com – Helse, livvstil og sunne oppskrifter: Ja, nå er det gjort – spist er spist 🙂

  @Lisa: Tusen takk!
  Så utrolig hyggelig av deg å skrive ♥ I morgen kommer det for øvrig en kjøttfri rett igjen!
  Jeg vil gjerne skrive en bok, og har allerede jobbet med tanken/planen en god stund allerede – så kanskje en vakker dag 😉
  Ha en riktig god helg du og, stor klem

  @Ida T: Takk! Alltid litt nervepirrende, men får håpe at et par av bildene ble bra 🙂

 10. Marianne

  Jeg henger meg på det Lisa skriver!! Du er flott og det er så herlig at du viser ekte deg!!! Det gir så motivasjon og glede i hverdagen og treningen videre til meg også!! 😆 Gleder meg til å se bildene og lese om deg! 🙂

  Stol på deg selv,og fortsett med samme blogg innhold det inspirerer en som meg som satser litt i skjul ennå 😳

  klem

 11. fitandfearless

  Det ble kanskje litt kludrete over, jeg forstår at du sammenligner deg selv med sceneform/urealistisk hverdagsform, men til og med i forhold til det synes jeg, og sikkert de fleste her, at du ser superbra ut.
  Selv skal jeg på deff om to måneder og både gleder og gruer meg til det. Jeg er livredd for å få en nedtur etterpå når jeg går opp igjen i vekt, og føle meg feit og ekkel når jeg går tilbake til «normalt». Men som du sier, det er ikke en reell form å holde, og det er jo uansett mye finere med en mellomting. Sånn som du ser ut nå 🙂

 12. Marit S

  Bildene ble helt sikkert kjempefine, Kristine :mrgreen: Gleder meg til å se. Det er egentlig litt sykt at vi jenter alltid tenker at vi ikke er bra nok akkurat som vi er her og nå 😛 Snart er det heeeelg! :mrgreen:

 13. Kristine

  @Amalie Ve: Jeg og! Og gruer meg litt 😀

  @Marianne: Tusen takk, så hyggelig! Jeg viser ikke hele meg på bloggen, men det lille jeg viser er i hvert fall ekte så det er godt at det skinner igjennom.
  Om du kommer ut av det skjulte noen gang så skal jeg ta deg imot med åpne armer :mrgreen:
  Klem

  @fitandfearless: Jeg kan si det så brutalt og ærlig som at det vil du mest antagelig få, dessverre. Men vær klar over at det vil komme slike følelser, og jobb deg igjennom de. Husk at den du er til vanlig, altså før en konkurransediett, det er deg. Sterk og frisk 🙂

  @Marit S: Det er jo bare å la det stå til egentlig, vi har et umenneskelig krav til oss selv noen ganger – for egentlig så ubetydelige greier 😀
  Goood heeelg!

Det er stengt for kommentarer.