Min nye sponsor er..

.. X-life!


Jeg er både glad og spent over dette samarbeidet og gleder meg til å prøve, vise og anbefale dere både klær, tilskudd og produkter som de tilbyr.
Jeg vet fra før at de er raske til å levere, og ikke minst opptatt av at du skal være fornøyd. Og de av dere som kjenner meg har sett meg skrive dette før i forbindelse med forrige sponsor, men jeg omtaler kun produkter jeg liker – og er ærlig angående kvalitet/utseendet, viktighetsgrad, osv osv. Altså min personlige mening, jeg tjener ikke noe på å anbefale ting jeg ikke går god for.

Lykkerus da jeg hentet første pakke i dag – den inneholdt nemlig treningsklær;

I så mange flotte farger, og fra forskjellige merker – og jeg lover dere at jeg skal ta meg tid til å prøve, stretche og trene i alt dette for så å vise dere dem alle.

Jeg skal også bruke et par av de på en fotografering i morgen. Og apropos det, det blir første gang jeg er i en slik setting uten å være i (tilnærmet) konkurranseform. Skummelt, nervøst,  men også veldig viktig føler jeg.

En liten smakebit av klærne;
Topp & bukse fra Better Bodies i midten, Craft capribukse til venstre, og Craft t-skjorte til høyre.

Det kom vel ikke som noe sjokk at jeg prøvde de rosa først.

Nå gjenstår det bare å prøve noen av kosttilskuddene deres, og da spesielt proteinpulver, så det blir helt sikkert litt baking fremover.

Trenings- og matprat kommer senere i kveld. Ha en fortsatt fin onsdag!

37 kommentarer til “Min nye sponsor er..

 1. Hanne

  Jippiiiii :mrgreen:
  Håpet i grunnen at det ville være X-life, har nemlig et veldig godt inntrykk av de så langt. Jeg er selvsagt grisemisunnelig :lol:, men gleder meg til omtaler av produktene deres!

  Synes for øvrig at formen ser riktig bra ut (og tross alt penere enn konkurranseform ;))!

 2. Mira

  Gratulerer med ny sponsor – digger rosafargen på treningsklærne! Spennende med fotografering, du ser jo helt fantastisk ut jente 🙂

 3. Karoline

  Gratulerer! Så stilig, nå gleder jeg meg til å følge med fremover! Du har en fantastisk kropp 🙂
  Hadde vært stilig med en konkurranse etterhvert, hvor man kan vinne noe fra x-life. De har mye bra treningsklær 🙂

 4. Ida

  Ah, heldig! Jeg har bare bestilt to ganger fra X-Life, men er storfornøyd allerede! Rask levering, mye gode produkter, god service.

  Treningsklærne fra Better Bodies er uten tvil storfavoritt! Må bare spare opp slik at jeg får råd til noen av herlighetene, høhø 😉

 5. Kristine

  @Hanne: Det har jeg og, så valget var igrunn ikke så vanskelig 😀 Tusen takk!
  Joda, den er jo det – I bring bootylicious inn i treningsartikkelen om ikke annet.

  @Renate: Jeg er veldig heldig ja, tusen takk! 😀

  @Elizabeth Voksøy: Haha, det var det jeg tenkte og. Klær! Råååsa!!
  Ha en fin dag videre du og 🙂

  @Mira: Man blir så glad av rosa liksom 😀
  Selvkritiske meg må jeg bare legge bort, takk!

  @Karoline: Tusen takk!
  Du skal ikke se bort ifra at det blir det etterhvert, jeg må bare prøve, teste, og bake litt først 🙂

 6. Trille

  Herlige klær, gratulerer med nytt samarbeid! 🙂
  Du ser jo helt fantastisk ut, så fotograferingen blir nok super! 🙂

 7. Heidi

  Gratulerer med ny sponsor! Og lykke til med fotografering 🙂 Tror ikke det er noe å være så nervøs over for din del, du ser jo fantastisk ut selv om du ikke er konkurransedeffa 😉

 8. Kristine

  @Ida: Så bra! Det er nettopp det inntrykket jeg har fått, og det er så utrolig viktig. Da får man lyst til å handle der igjen 🙂
  Du får gi deg selv en belønning om ikke så lenge da vet du 😉

 9. Ann Katrin

  Så fine! Heldiggris 😀 Har bestilt fra X-life før, og er veldig fornøyd med produkter og kundeservice generelt derfra!
  Tror fotograferinga kommer til å gå kjempebra, er fin uansett du 😉 Tror nok også det er viktig å vise at man ikke absolutt må stille i sceneform året rundt, tror det er et sunt budskap til folket! Tommel opp :mrgreen:

 10. Kristine

  @Trille: Takk!
  Jeg får håpe det! 🙂

  @Heidi: Takk Heidi!
  Ja, jeg burde jo slå et slag for alt jeg skriver om balanse, ikke være så selvkritisk, kan ikke ha konkurranselav fett% året rundt bla bla.. Skjerp meg! :mrgreen: Så det gjør jeg altså nå.

  @Ann Katrin: Det var godt å høre! Gleder meg til å samarbeide med dem 🙂
  Det var nettopp det jeg tenkte og, det er viktig å vise en litt sunnere treningsform enn den man stiller med i konkurranse – ikke bare her på bloggen, men utad til flere (selv om det er litt skummelt).

 11. Anita

  🙂 Gratulerer med ny sponsor! og ikke minst nye trenningsklær.
  Gleder meg til å lese hva du synest om produktene, spesielt kompresjonsklærne. Better Bodys er et supert merke, brukt i mange år 🙂

 12. Tine

  gratulerer med x-life:) godt valg. Jeg handler omentrent bare derfra, liker dem siden di har mye og er som sagt rask på levering 😉 den rosa toppen fra better bodys var rå fin:)

 13. Kristin

  Gratulerer med ny sponsor 🙂

  Klærne var kjempefine! Hvordan er den capribuksen i størrelse?

 14. Grete

  Gratulerer! Jeg har så lyst på en singlet fra Better Bodies, men er skeptisk til å bestille klær på nett. Tenk om de ikke passer liksom? Hvordan synes du størrelsene er? Jeg tipper jeg må ha en størrelse større enn deg – kjipt om de blir altfor trange (eller korte, skrekk og gru ;)).

 15. Michelle

  Så spennende Kristine :mrgreen: heldig du er med sponsor! Gleder meg til å se anbefalingene dine!! Og ikke minst se bildene du skal ta i morgen (om du viser de til oss), du ser fantastisk bra ut, så ingenting å frykte 😉

  forresten, vil bare spørre deg om noe. hvor ofte trener du de muskelgruppene du trener i løpet av en uke? Jeg føler jeg alltid ender med overtrening.. om jeg bare kunne lært 😎 Hvor mye fri anbefaler du (sånn generelt) at man bør gi musklene? Jeg liker jo å trene tungt og ønsker å bygge en god muskel masse, men da er vel hvile like viktig vil jeg tro… tips? 🙂

 16. Kristine

  @Hanna: Tusen takk! 😀

  @Anita: Takk for det!
  Dette er vanlige treningsklær, smidige/myke, pustende, fargerike og gode.
  (Jeg har testet ut 2xu-klær tidligere – gode treningsklær, absolutt, men jeg er litt usikker på om de er verdt prisen).

  @Tine: Takk, hyggelig å høre! 😀 Enig, råsa er en vinner – alltid!

  @Marianne: Tusen takk! 😳 ♥

  @Lovelyliller.com – Helse, livvstil og sunne oppskrifter: Ja var den ikke det? Det var en av favorittene faktisk 🙂

  @Kristin: Tusen takk! Den var utrolig behagelig å ha på seg, jeg har str S og er ikke akkurat liten – men den passet perfekt.

  @Grete: Om de ikke passer, så kan du selvfølgelig sende tilbake og bytte den 🙂
  Det kommer litt an på hvilken topp du mener – jeg har str S og de sitter passe stramt (medium hadde også vært bra). Skjønner absolutt hva du mener, for korte topper er ikke bra 🙂
  De har noen som er mer bomullsaktige som er større i størrelsen, som f.eks denne: http://x-life.no/burnout_tank/P_1285

  @Michelle: Tusen takk! Det spørs om jeg får se bildene selv før de er klare, men gjør jeg det skal jeg selvfølgelig dele 🙂
  Hvile er absolutt viktig! Jeg trener som regel samme muskelgruppe to ganger i uka, blir 3-4 styrkeøkter i uka.

  @Viktoria: Det er andre farger der også altså :mrgreen: Tusen takk!

  @Ulrika: Åh tack tjejen 😳 Rosa passar alla tycker jag 😀 Hoppas allt är bra!

  @Karoline: Kjempedeilig, og ikke minst motiverende! 🙂 Tusen takk!

 17. Ulrika

  Min pappa är tyvärr ganska allvarligt sjuk men annars är allt underbart i livet just nu. (Du kan kika in på min blogg så förstår du varför. ;))

 18. Kristine

  Tror du kommer til å bli fornøyd, det er i alle fall jeg! Venter en stooor pakke med masse snadder til uken, kan ikke akkurat si jeg gruer meg 😀 Nydelig den rosa BB-toppen forresten, den kom virkelig til sin rett på deg! God natt 🙂

 19. Anki

  Hei Kristine! 🙂 Lurte på om du har noen erfaringer eller tips til proteinpulver uten kunstig søtning ? Har kikket på Iherb og di har jo noen pulvere med stevia, har du testet dem? Finnes det pulvere å få tak i her med lav GI? Du ser super smashing ut i di nye klærne 😀

 20. Anniken

  Gratulerer med ny sponsor! 😛
  Jeg så tilfeldigvis på X-life sine sider forleden dag og fant dine bøker der, så da skjønte jeg tegningen :mrgreen:

  Forøvrig glad for å høre at du har skiftet – jeg har nemlig bestilt et par ganger fra din forrige sponsor, og det har vært et sant h….. Kan med hånda på hjertet si at det er den verste kundeopplevelsen jeg har hatt mht. netthandel, og jeg handler MYE på nett. Men siden de var dine sponsorer fikk jeg nesten dårlig samvittighet for å gå i rette med dem, og jeg var dessverre alt for tålmodig, og gav til slutt opp. Så jeg tapte penger og fikk ikke produktene jeg hadde bestilt, trass i mange purringer fra meg og mange løfter fra dem. Helt horribel historie egentlig. 🙄

  Meeen, nå ha du hyret på ei ny skute, og jeg har bare godt å si om X-life! Og betterbodiesklærne satt som støpt på deg, nydelig! De klærne er jeg bare hekta på, vil ha hele sortimentet, hehe.

  Lykke til med foto-shooten, det blir garantert strålende resultat!

 21. Kristine

  @Amalie Ve: De er mine favoritter og, såå fine! Men jeg må si at jeg ble positivt overrasket over de andre og, lekre klær 😀

  @Kristine: Oh, da må du kose deg masse med fine, freshe treningsklær du og 😀
  Lykke til i morgen ♥

  @Chassi: Jeg er ganske barsk, sånn egentlig 😎 Tusen takk 😀

  @Anki: Nei, proteinpulveret jeg har brukt har stort sett inneholdt sucralose. Men søtet med stevia virker jo bra?
  GI – litt usikker på hva du mener? Proteinpulver inneholder bare protein, og det er derfor ikke noe spesiell høy/lav GI eller forskjell her.
  Takk! 😀

  @Anniken: Tusen takk! Nja, det var faktisk lenge før sponsoravtalen var i boks, det er flere som selger heftene mine på siden sin 😀
  Jeg har hørt flere lignende historier, og jeg kan være så ærlig og si at det var en av mange grunner til at jeg besluttet å bytte. Lei meg for at du sitter igjen med den erfaringen..

  Hyret på ei ny skute! Elsker ordtak og ordspill 😆

  Godt å høre at jeg valgte rett, tror det blir veldig bra!
  Takk!

 22. Anki

  Takk for svar 🙂 Kanskje jeg skal prøve ut pulver fra Iherb da! Håper det dukker opp flere typer uten sucralose/aspartam her etterhvert også 😆 Jeg mente lav Gi i søtningen. Som i sukrin/stevia. Ha en fin kveld 😀

 23. Camilla :)

  Hei 🙂 dette er jo et gammelt innlegg, men jeg lurte på hvordan man får x-life som sponsor? ❓

 24. Kristine

  @Camilla 🙂: Jeg var så heldig å bli kontaktet av de, og da jeg ikke var fornøyd med min nåværende sponsor var valget om å bytte ganske enkelt.

  Sånn generelt så ønsker en sponsor å få ut produktene sine til flest mulig folk, så et minstekrav tror jeg må være at man nettopp gjør dette via blogg eller andre sosiale medier. Det er nok også et ekstra pluss om man har resultater eller konkurranser å vise til, er noe «kjent» utad og/eller aktivt bruker produktene i flere sammenhenger.
  Om man mener at man kan dette så er det bare å sende en forespørsel til de/den man ønsker å ha et samarbeid med 🙂 (Nå tar imidlertid ikke x-life inn flere sponsede).

Det er stengt for kommentarer.