Kylling og lapper


Kyllingbiter stekes med kanel, cummin og litt paprikapulver. En stor håndfull med spinat legges over i stekepannen – den er dampet og klar når den ‘faller sammen’ av varmen.

Serveres med purre og litt sprø paprika.

.
20120414-215918.jpg

Dagens treningsøkt;

Knebøy
Liggende sidehev

Sittende sidehev
I supersett med:
Sidehev-Fronthev

Markløft
Omvendt pecs

.
Post-workout mat;
Lapper;

20120414-220108.jpg
Oppskrift:
1 egg
2 eggehvitter
Sukrinmelis/søtning
2 ss skyr naturell/kesam
30-40g tørrvare*
1 ts fiberhusk
1 ts Kanel
En klype salt

Bland alle ingrediensene godt sammen, eggene trenger ikke å vispes noe særlig på forhånd – da fungerer de som et bindemiddel og lappene faller ikke så lett fra hverandre.
*jeg brukte en blanding av vaniljeprotein og kokosmel, men her kan du velge selv.

Fortsatt god lørdagskveld!

21 tanker om “Kylling og lapper

  1. avatarMichelle

    Det så godt ut! har vært 9 timer på jobb idag, så deilig med en slapp lørdagskveld i sofaen :mrgreen: fortsatt fin lørdag

  2. avatarVilde

    Lapper <3 Det så gooodt ut! Skulle laget hvis ikke det var for at jeg sitter med en gigabolle bananfluff, og egentlig er altfor mett fra før…

    God lørdagskveld, søta meg de flotte skuldrene i verden 😀

  3. avatarZahra

    Du ser så utrolig flott ut 🙂 Ser ut som du trener mye skulder. Jeg har begynt å legge til en skulder-røkt i uke selv og har noen spørsmål 😳
    Jeg får i det siste vondt i albueleddet når jeg tar skapular sidehev har du opplevd det før?
    Hvilke av skulder øvelsene synes du gir best resultat og hvilke er støtteøvelser?
    Hva mener du når du skriver supersett? Max?

    Ble plutselig mye å spørre om her. beglager hvis jeg maser. Ville satt pris på litt råd fra en erfaren person som deg 🙂

  4. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Michelle: Da er en slapp kveld i sofaen veldig velfortjent, kos deg! 😀

    @Vilde: Haha, håper fluffen smakte – jeg hadde vaniljefluff i går 😀
    Takk, god kveld videre søte deg!

    @Martine: Det må du gjøre – saftige og sunne 🙂

    @Zahra: Nei, det har jeg ikke opplevd. Pass på at det er skuldrene som jobber, ikke armer eller albuer – gå heller ned i vekter om utførelsen ikke kjennes riktig. Lillefingeren kan gjerne være øverst når hantlene heves – hendene vris altså litt oppover med lillefingeren først.
    Jeg elsker sidehev i alle slags former; liggende, sittende, med hantler, i kabel. Og arnoldpress.
    Supersett er annenhver gang av øvelsene uten pause mellom settene.
    Bare å spørre 🙂

  5. avatarjeanett

    Bare lurte på en ting jeg! Du lager så utrolig mye godt, som også er sunt. Spiser du noengang «usunn» godis? Som freia melkesjokolade? Ostepop? For ser jo nesten ikke vitsen i å gjøre det, så kreativ som du er, men bare lurer 😀

  6. avatarAnne S.

    Hei 🙂 prøvde i dag å lage dine kiwimuffins, de ble kjempe gode!! 🙂 ha en fortsatt fin søndag!

  7. avatarVilde

    Du er bare helt fantastisk! Jeg finner så mye inspirasjon i bloggen din, både til det å leve sundt, men viktigst av alt: inspirasjon til å trives med meg selv. Din blogg burde vært inpsirasjonskilde for ungdom som trenger noen å se opp til. Jeg skulle ønske jeg hadde hatt et forbilde som deg når jeg var usikker og forvirret som tenåring. Du trener fordi du elsker det, og du har et normalt og sundt kosthold som hvem som helst kan inspireres av.

    Haha, det ble litt voldsomt, men jeg leser bloggen din hver dag og den gjør meg så glad! Så tenkte å skryte litt sånn at du vet at du virkelig imponerer!

  8. avatarAstrid Marie

    Heeii 🙂 det såg kjempegodt ut, særlig lappene, dei skal prøvast! 😀
    Men eg har tre kjappe spørsmål (som egentlig ikkje har noke med det innlegget her å gjør)
    Kas syltetøy og ost bruker du? 🙂
    og når eg tar knebøy med stang, så får eg så vondt i skuldrane av å holde vektstanga…? veit du kva som gjør det? 😉

  9. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Anne S.: Så bra! Takk det samme 🙂

    @Vilde: Oi, tusen takk! Sånt gjør meg veldig glad, rørt og stolt på en gang ♥

    @Astrid Marie: Det må du gjøre 🙂
    Jeg bruker Lerum sitt syltetøy og vita (eller norvegia) sin lettost. Stangen skal ikke ligge oppå skuldrene, den skal hvile lengre bak – det vil si øverst på ryggen.

    @Marte: Det synes jeg du skal ja 🙂

    @Lila: Takk, de var det og 😀

    @Amalie Ve: så bra! Her ble det burger og grilling i dag 🙂

  10. avatar1989

    Hei hei. Jeg har akkurat begynt å lese bloggen din og liker den veldig godt. Endelig noen som kommer med bra oppskrifter og gode middagsforslag. Kan hende jeg etterhvert vil kjøpe heftene du har laget om sunn mat og fristelser. Det frister hvertfall meg å gjøre det. Hvis ikke du kjører en konkurranse på dem noen gang? Hadde vært moro å kunne vunnet dem!
    Gleder meg til å fortsette å lese innleggene dine, de er virkelig inspirerende.

  11. avatarKristine Innleggsforfatter

    @1989: Hei! Takk for det! Hadde inntil nylig et påsketilbud på heftene, så det blir nok ikke noe konkurranse med det første 🙂

  12. avatarLine

    Heiasann 😐
    Di lappene var nydelige 😛
    Lurte litt…er oppskriften beregnet for 1 person??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *