Egg, bloggbursdag og vaniljefromasje

Visste du at…

  • rå egg kan fryses hvis du tar av skallet.
  • norske egg er av så god kvalitet at de holder seg i flere uker etter stemplingsdatoen.
  • et gjennomsnittlig egg veier 63 gram.


Ristet lavkarbobrød med bacon og speilegg;For ganske nøyaktig 4 år siden startet jeg min første blogg, 13.april 2008 – kort tid etter min første bodyfitnesskonkurranse. Min egen nettside går ikke så langt tilbake, jeg startet med blogspot.com, deretter blogg.no før jeg landet her året etterpå.

Uansett – hurra! Jeg er så glad for at jeg fortsatte å skrive, og for at dere vil følge meg videre.

Ingen bloggbursdag uten dessert;

Vaniljefromasje


Oppskrift:
2 eggehvitter
1 boks skyr naturell/mager kesam
2-3 ss sukrinmelis
0,8-1 dl melk
3 gelatinplater
2-3 dråper stevia vanilje

Eggehvittene piskes helt stive med sukrinmelis og stevia. Varmer opp melk og smelter gelatinplatene oppi – la det koke opp slik at gelatinen smelter ordentlig. Hell gelatinblandingen over i en tynn stråle sammen med skyr/kesam samtidig som vispen går (jeg foretrekker skyr fordi den har tykkere konsistens).Vend deretter forsiktig inn eggehvittene, hell i former og sett kaldt i kjøleskap.

Jeg helte oppi 4 store former, og pr porsjon inneholder da kun 70 kcal.

Med friske bær og et dryss sukrinmelis over.

Og ingen bursdag uten hovedpersonen;
I farta..


Sånn, klapp meg.

Og meg da;

I ny topp for anledningen – you like S? :mrgreen:

51 kommentarer til “Egg, bloggbursdag og vaniljefromasje

  1. Gina

    Gratulerer med vel overstått bloggebursdag 😛

    Skål for deg og oppskriftene dine og for motivasjonen og for formbildene og og og og!

    Yay, Toddbilder :mrgreen: Det er kjendispusen sin det, vet du!

Det er stengt for kommentarer.