Hva spiser jeg i påsken?

Jeg fikk dette spørsmålet tidligere og min første innskytelse var å svare; mat som vanlig vel!

Jeg spiser heldigvis kun mat fra øverste hylle i det daglige, så jeg kan ikke spise noe bedre enn dette om jeg virkelig skal gå inn for å kose meg. Taco, wok, pizza og gratenger er i kostholdet mitt allerede – og det er dette jeg betrakter som kosemat.

En titt på matrettene i de siste innleggene er som sagt det jeg har spist til middag i påsken.

Jeg hadde ikke et tradisjonelt påskeegg denne påsken, jeg har hatt det nesten hvert år frem til nå – men i år orket jeg rett og slett ikke å finne frem påskepynten. Jeg hadde dessuten ikke fått plass til alt i det – jeg har nemlig spist uhorvelig mengder med kokosboller i tillegg til mye annet godt.

Sånn ca har mitt påskegodis sett ut;

Jeg har ikke bakt noe særlig disse dagene, men lurer på om jeg skal slå til med noen vafler eller lefser i dag.

Påsketilbudet på heftene mine varer forresten ut morgendagen – 90 kr per hefte (opprinnelig pris 150 kr). Merk; når du bestiller får du en automatisk mail tilbake med opprinnelig pris.
Jeg sender ut hefter når posten åpner igjen – altså på tirsdag.

Ha en fin 1.påskedag videre!

11 kommentarer til “Hva spiser jeg i påsken?

 1. Mira

  Mars <3 Det er så fint å lese at du allerede spiser kosematen i hverdagen, bare med en sunn tvist. For det viser jo at det er fullt mulig å ikke "ofre" alt bare for å være sunn. Jeg syns den beste maten er sunn jeg, og har kost meg med kyllingsalat, biff, bolognese og pizza i påsken 🙂

 2. Michelle

  deilig, heldig de som kan spise. jeg er som vanlig i ferien liggende i sengen med oppkast syke! 😕 Er jo aldri syk, men i ferien kommer det.. jaja
  Du må kose deg masse videre i ferien! :mrgreen: påskeklem

 3. Anne Berit Lund

  Hei Kristine 🙂
  Kommer med et spørsmål litt utenom trening.. Du med det lange, nydelige håret kan sikkert hjelpe meg.
  I dag er det sjelden å se flotte damer med langt, naturlig hår – de fleste har fakehår eller ihjelslitte lengder.
  Jeg har tidligere hatt bob men nå ønsker jeg å spare til langt og sunt hår. Jeg ønsker også å være ganske lys i håret – derfor lurer jeg på hvordan du lysner det? Bruker du farge eller blekemiddel? Striper i folie eller hette? 🙂
  På forhånd mange takk for svar. GOD påske <3

 4. Jenny

  flott å se at du vet hvordan man koser seg! Jeg ser også ingen grunn til å ikke kose seg i hverdagene heller! Sunn mat ER kos 🙂

 5. Marte

  Benyttet meg av ditt fantastiske påsketilbud- og venter nå på alle 3 heftene i posen etter påske. JUHUUU.
  Sjokoladekake i ovnen begynner å lukte godt nå, så gleder meg til flere gode oppskrifter når heftene kommer.
  Håper du har en fortsatt fin dag 😉

 6. Vilde

  If it’s not broken, why fix it? 😉 Jeg spiser stort sett det samme hele tiden, jeg også, og det er de tingene jeg liker aller best. Da er det jo ingen grunn til å skifte det ut! 😀

 7. Kristine

  @Mira: Mars og Japp <3 Man må spise med både hode og mage 🙂

  @LovelyLiller.com – Helse, Livsstil & Sunne Oppskrifter: Oh yes 😉

  @Michelle: Huff da, god bedring!!

  @Anne Berit Lund: Hei! Og takk 🙂 Først av alt så vasker jeg det kun annenhver dag, og bruker aldri noen produkter i det (annet enn hårkur 1-2 ganger i mnd). Jeg lysner det hos frisøren med noen (folie)striper på toppen, ca hver 3.måned – trenger heldigvis ikke oftere fordi ettervektsten er ikke så markant.

  @Jenny: Nettopp, må jo spise det man liker best 🙂

  @Marte: Så bra! Håper sjokoladekaken smakte 🙂
  Ha en fin avslutning på påskeferien!

  @siljes’fremgang: Viktig å kose seg ofte 😀

  @Vilde: Det er sånn jeg tenker og, mer spising – mindre tenking 😀 Så lenge man sunnifiserer litt så er det jo ingen problem.

 8. Anne Berit

  Okei. Takk for tips. Det jeg lurte mest på var om du bruker blekemiddel eller farge når du lysner det? 🙂 Bleking er jo veldig hardt – men farge er kanskje bedre. Jeg vet ikke. Du har iallefall kjempefint hår! Du bruker ikke glattetang/føner i det heller?

  Takk for svar 🙂

 9. Kristine

  @Anne Berit: Jeg vet ikke, frisører pleier vel å bruke farge? Tror det er det, for den er ganske nedtonet, naturlig farge à la kornåker/havre :mrgreen:
  Ikke glattetang, men føner det litt like før det har tørket helt.
  Tusen takk! 😀

Det er stengt for kommentarer.