Mat i kjent stil

Jeg sa at det skulle bli moussaka i går, men det ble rotstappegrateng istedet;

Karbonadedeig, krydret og stekt med hakkede tomater, en stappe av poteter, kålrabi, philadelphiaost og litt salt, parmesanost over og inn i ovnen på 220 grader i 15-20 min.

Rullekake til dessert;

Proteinrik lefse laget som vanlig av eggehvitter, kokosmel, vaniljeprotein og fiberhusk.

Smurt med kesam, sukrin og syltetøy. Rull sammen og nyt.

Todd er glad for påskeferie, og for nye, myke gaveposer.

Med andre ord, her er alt som før.

Ha en fin fredag videre!

13 kommentarer til “Mat i kjent stil

  1. Michelle

    Lefsene for deg er vel det samme som pannekakene for meg! Blir aldri lei noen god pannekaker etter en hard styrketrening på morgenen :mrgreen: Forresten, trener du med myo reps eller 3 sett x antall reps? håper du får en strålende dag! :mrgreen:

  2. Kristin

    Nam nam 🙂 Hadde noe lignende til middag i går: Sheperds pie med karbonadedeig, potetstappe og diverse saker jeg fant i kjøleskapet 🙂

    Ha en fortsatt strålende fin påske!

  3. maine

    Hei. du har sikkert skrevet om det før, men kunne du linket til innlegg med gode øvelser for rumpe? 🙂 mange fine tips her!

  4. Kristine

    @Malin: En matglede ut av en annen verden :mrgreen:

    @Michelle: Ja, tydeligvis! 😀
    Jeg varierer mellom 8×3, 5×5 og 6×4 – alt ettersom hvor tungt jeg kjører den dagen 🙂

    @Kristin: Mm, deilig! Hadde noe lignende igjen i dag 😆
    Takk, du og!

    @maine: Knebøy og benpress! Du kan se en video her: http://vimeo.com/26539117

    @Mia: Det har jeg aldri gjort, men det går helt sikkert fint 🙂

    @LovelyLiller.com – Helse, Livsstil & Sunne Oppskrifter: Takk for det, og i like måte – med begge deler 😀

  5. Vilde

    Vi er ganske kjente med hva du liker nå: Karbonadedeig, forskjellige moser, lefser og Todd. Og jeg liker det 😀

  6. Adelheid

    Jeg har blitt helt avhengig av lefsene dine. Men lefser 6 dager på rad er vell ikke feil? :p Gleder meg til heftene dine kommer i postkassen min. Det skal bli spennende å prøve ut flere av oppskriftene dine 🙂

Det er stengt for kommentarer.