Ukas treninger

Det har blitt tre treningsøkter denne uka, ikke helt på topp – men absolutt godkjent.

Tirsdag – ben
Knebøy
Strakmark
Hacksquats
20120405-151553.jpgLiggende lårcurl

Onsdag – rygg
Markløft
En-arms hantelroing
T-bar row
Smalt nedtrekk
Bred kabelroing

I dag – skuldre & triceps
Omvendt pecs
Liggende cable crossover
Triceps pushdown
Facepulls
Franskpress
Sidehev

Dagens middagstips – som jeg skal lage igjen selv i dag
Norsk moussaka

20120405-152911.jpg
Nærmere fremgangsmåte finner du her

Dagens dessert
Bakt eple med kanel og vaniljekrem

20120405-152952.jpg
Om du skulle lure på hva du kan gjøre med eggeplommer til overs etter lefser – lag deg sukkerfri vaniljekrem.

21 tanker om “Ukas treninger

  1. avatarMichelle

    Jeg hadde selv triceps på planen i dag, så deilig når man er ferdig med en god styrkeøkt :mrgreen: ha en strålende kveld Kristine 😛

  2. avatarVeronica

    For en fantastisk flott rygg du har 🙂
    Jobber meg i hel for å få en flott rygg 😉 trening trening trening så komme det nåkk til slutt 🙂

  3. avatarMarita

    Hvordan lager du bakt eple? Temperatur, tid osv? Elsker epler å det må jeg bare prøve!

  4. avatarKristine

    @Michelle: Veldig deilig, jeg fikk pump i skuldrene i dag og :mrgreen: Takk, du og!

    @Veronica: Tusen takk! For min del var det ballett/dansing og en forkjærlighet for ro-øvelser som ga meg den. Og MAT 😀

    @Eva Britt: Tusen takk! Du og, klem

    @Malin: Der kan du se – håper du koste deg!

    @Linda: Aw tusen takk! Todd, S og jeg koser oss sammen i påsken 🙂

    @Marita: Ja, da bør du prøve bakt eple! Enten et helt eple (skjær av topplokket og ta ut kjernehuset, fyll gjerne med smør/kanel/sukrin/sunn marsipan/nøtter osv) på 200 grader i 25-30 min. Eller, om du ikke vil vente så lenge, eplebåter på rundt halve tiden 🙂

    @Kristine: Du kan lage den slik:
    1 egg
    4 plommer
    50-60 g sukrin
    2-3 ts fiberhusk
    5 dl melk
    1-2 dråper stevia vanilje

    Kok opp melk med stevia vanilje
    Egg/plommer/fiberhusk, og sukrin piskes godt sammen(ikke luftig)
    Hell det varme over eggeblandingen og rør godt- tilbake i kjelen- kok opp mens du pisker godt (pass på så det ikke blir for varmt og koagulerer)
    Avkjøl og nyt.

  5. avatarVilde

    Vaniljekrem er SERIØST noe av det beste jeg vet! Jeg kan lage meg en halvliter og spise opp hele! (Pianovaniljekremen kan like greit spises, men lager jeg den selv har jeg mye lettere for å spise opp alt 😉 )

    Fine treningsøkter på deg også. Det er godt å se at noen kan klappe seg selv på skulderen og si «godt jobbet» også, i forhold til alle som rakker ned på seg selv (for sympati) 🙂

  6. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Vilde: Enig, det glir ned som drikke 😆
    Ja det er jo viktig å være fornøyd selv, kan ikke være på topp hele tiden 🙂

    @Linda: Jaa, tusen takk! 🙂 Klem

  7. avatarGina

    Så flott rygg!! Forbilde, altså 🙂

    Skal straks tusle meg ned til senteret mitt for litt cardio, innsats må jo til selv på langfredager.

    Lefsene dine har blitt en gjenganger her nå, har laget dem hver uke i det siste :mrgreen: Så langt er sjokoladefluff en favoritt, men syltetøy og cc smaker også nammelig.

    Fortsatt go’påske til deg og Todd!

  8. avatarCecilie Lykke

    Det er ikke så ille å få til noen OK økter i påsken, man blir automatisk en smule slækkere den uka man faktisk kan slappe heelt av 🙂 Du er sykt flink, syns jeg!

  9. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Gina: Takk for det! Det ble litt rygg og skuldre på meg igjen i dag.
    Hyggelig å høre! Ha en fortsatt god påske du og 😀

    @mona: Tusen takk, god påske til deg og!

    @Cecilie Lykke: Jo mer fri, dess mer tid til en liten halvtime med trening vet du 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *